De wekelijkse avonturen van een Fanboy #20

We zijn alweer aangekomen bij de twintigste week die ik behandel op mijn blog. Deze week was ook een drukke week, waarin ik veel moest studeren, maar daarnaast nog wat boekige activiteiten op de planning had staan.

 

Zaterdag 17 september

Zaterdag stond ik redelijk vroeg op, schreef ik wat blogjes en ging ik in de middag met Fleurine naar boekhandel Donner in Rotterdam, ik ging namelijk Laure Eve en Kass Morgan interviewen bij het evenement in de kluis! Het was een heel leuk en grappig interview waar je hier meer over kon lezen. Ik vond het contact met alle andere lezers ontzettend leuk, het leek bijna alsof ik één van de bekendheden in de Donner was (wat ik niet ben hoor, gekkies). De treinen reden het weekend niet, dus Fleurine en ik moesten flink omrijden met het openbaar vervoer voordat we thuis waren. Thuis aangekomen was ik doodop, dus spendeerde ik de avond aan bloggen, How I Met Your Mother kijken en ik ging mijn boekenkasten herinrichten. Ook begon ik Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han, aangezien ik haar later die week ging interviewen. Als jongen zijn de boeken van Jenny Han iets te zoetsappig, maar het las wel lekker door.img_7877

Zondag 18 september

Ik zette de wekker, aangezien ik een drukke planning had die dag. Ik moest weer hard aan de bak voor mijn studie, ik wilde veel lessen voorbereiden voor de week. Ondertussen heb ik ook nog wat blogjes geschreven en in de middag kwam nog iemand langs die wat boeken van mij overnam aangezien ik er nu echt even te veel heb. Uiteraard moesten we ook nog al mijn boekenkasten bekijken (dat kan echt uren duren). In de avond bestelden mijn zusje en ik pizza en kippenpootjes (wat een hemelse combinatie) omdat mijn ouders een weekendje weg waren. Ik sloot het weekend af met How I Met Your Mother, Koefnoen, Toren C en Zondag met Lubach, erg fijn!

Maandag 19 september

In de ochtend vertrok ik meteen naar Rotterdam, want ik kon aan de studie! Ik had vier uur lang colleges en daarna studeerde ik in mijn kamer door. Tussendoor las ik uit Deep Blue en in de avond at ik met mijn huisgenootjes. Daarna kon ik meteen door naar mijn vereniging, aangezien ik daar ging helpen voor mijn commissie. Achteraf gingen we nog borrelen en kreeg ik een bestuursfunctie aangeboden voor mijn commissie, die ik natuurlijk met beide handen aanpakte! Ik vond het een hele eer dat ik ben uitgekozen en achteraf heb ik nog veel gekletst met vrienden van mijn vereniging. Eenmaal thuis aangekomen keek ik nog een aflevering van How I Met Your Mother voor het slapengaan.

Dinsdag 20 september

Op de dinsdag werd ik vroeg wakker en begon ik meteen met studeren. Voordat mijn college begon om 1 uur, heb ik nog wat gekletst bij één van mijn huisgenootjes en daarna vertrok ik naar de universiteit. Na mijn les ging ik weer terug naar mijn ouders huis, ik sliep dus maar één nachtje deze week in Rotterdam! Toen ik thuis kwam, ging ik weer verder met studeren, keek ik wat filmpjes op YouTube en werkte ik wat aan mijn blog. In de avond ging ik weer verder waarmee ik gebleven was en keek ik een boel afleveringen van Pokémon X/Y op de achtergrond.

Woensdag 21 september

Woensdag begon ik met een afspraak met de osteopaat (het is nogal moeilijk om uit te leggen, maar het is een soort dokter die ”energiebanen” in je lichaam weet los te maken) voor controle. Hij porde vooral veel in mijn buik, maar hij zei dat het erg goed ging met mijn gezondheid. Ik ben na zo’n afspraak wel heel uitgeput en moe, dus ik had weinig energie erna. Toch moest ik weer aan de bak, ik kon aan de studie! Dit deed ik een aantal uur (en ik moet bekennen dat ik het laatste uurtje wat afleveringen van Pokémon ernaast keek…) en daarna ging ik wat vooruit bloggen.

Donderdag 22 september

Aangezien ik bij mijn ouders zat, moest ik heen en weer reizen naar Rotterdam, ik had namelijk wat colleges waar ik naartoe moest. Jammer genoeg waren de colleges niet al te leerzaam en denderend, maar ik kon wel wat eerder weg naar huis. In de trein las ik een groot stuk van Deep Blue en eenmaal thuis aangekomen deed ik een middagdutje, ik was namelijk nog steeds moe van de osteopaat. Na het avondeten deed ik nog wat voor mijn studie en keek ik wat YouTube-filmpjes om de dag af te sluiten. Voordat ik ging slapen, las ik nog een stuk uit Deep Blue en Harry Potter and the Philosopher’s Stone (de geïllustreerde versie) om tot rust te komen.

Vrijdag 23 september

Ik typ dit blogje op de vrijdagochtend, maar ik weet gelukkig wel wat ik deze dag in de planning heb staan. Ik begin de ochtend met wat bloggen, ik bereid mijn vragen voor die ik ga stellen aan Jenny Han (auteurs van Aan alle jongens van wie ik hield), ik leer nog even verder voor de tussentoets voor volgende week en ik pak mijn spullen in voor het weekend. In de middag ga ik naar Amsterdam voor het interview met Jenny Han en in de trein hoop ik Deep Blue uit te lezen en wat verder te komen in Spel van Angst. In de avond word ik opgehaald met de auto, ik ga een weekendje weg met mijn theatersportvereniging. We gaan een moordweekend houden waarin iedereen verkleed is als superheld, ik ben een tovenaar! Moordweekenden met mijn theatersportvereniging zijn altijd zo goed georganiseerd (zo’n moordspel bedenken is moeilijker dan het lijkt), dus dat wordt nog eens een spannend weekend!

 

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.