De wekelijkse avonturen van een Fanboy #200

De afgelopen week was vrij hectisch door het corona-virus, maar ik had gelukkig wel nog wat leuke activiteiten kunnen doen. Ook ben ik druk bezig met mijn studie, nog maar twee vakken en een scriptie te gaan!

Zaterdag 7 maart

Op deze dag ging ik namens Fantasywereld naar Comic Con Ahoy. Een vrij rustige conventie, maar het had wel veel potentie omdat de gasten erg leuk waren en de inrichting ook prima was. Hier kan je mijn verslag lezen. Mocht de conventie groter worden en er meer bezoekers zijn, kan dit evenement wel veel leuker worden! Thuis aangekomen ging ik bloggen, las ik verder in Koningin van Schaduw en studeerde ik wat. Ik keek nog naar de films Nausicaä of the Valley of Wind en Dumbo, om daarna naar een feestje te gaan van iemand van mijn dispuut. Erg gezellig!

Zondag 8 maart

Op de zondag ging ik eerst Wie is de mol terugkijken, om daarna te gaan bloggen. Ik gaf nog bijles en een vriendin kwam op bezoek, maar ik las ook verder in Koningin van Schaduw en ik ging met mijn ouders en zusje een high tea doen in Dordrecht bij Villa Augustus, erg lekker! Thuis aangekomen keek ik naar Enter the anime, studeerde ik weer verder en keek ik naar Zondag met Lubach, Nieuw Zeer, Nachtdieren en Little Brittain.

Maandag 9 maart

Maandag ging ik eerst De Wrede Prins lezen (aangezien ik meedoe aan de readalong op Instagram rondom dit boek) en maakte ik een assessment voor een bedrijf, om vervolgens boodschappen te doen en aan mijn scriptie te werken. Ik gaf nog bijles en had een Dungeons & Dragons-sessie met vrienden, ook weer een erg leuke sessie waar we keihard hadden gelachen.

Dinsdag 10 maart

Eerst ging ik studeren en had ik een telefoongesprek met het bedrijf waar ik een assessment voor had gemaakt. Ik mag op een tweede gesprek en ik las verder in De Wrede Prins. Ik gaf nog bijles en speelde theater in de avond.

Woensdag 11 maart

Ik ging weer studeren in de ochtend, maar al snel gingen mijn fangirl en ik naar de bioscoop voor Jumanji The Next Level, een hilarisch vervolg op de vorige film! Echt ontzettend van genoten, en erna gingen we nog wat winkelen en studeerde ik verder door toen ik thuis was. Ik las nog De Wrede Prins, ging naar een voorlichtingsavond voor een post-master en mijn fangirl en ik begonnen aan de film Men in Black International.

Donderdag 12 maart

Eerst wat studeren, en dan weer de stad in! Mijn fangirl en ik spraken af met een vriendin (Eline van All The Feels). We gingen samen lunchen, langs de boekhandel, even gamen in de gamehal Gamestate en naar Birds of Prey in de bioscoop! Na de film kwam er een hoop nieuws online over het coronavirus en alle maatregelen, wat erg heftig was. We aten thuis en kletsten nog wat en uiteindelijk keken we Men in Black International uit.

Vrijdag 13 maart

Op de vrijdag ging ik terug naar mijn ouders en las ik De Wrede Prins in de trein. Ik bezocht nog mijn tante en thuis aangekomen ging ik wat studeren en bloggen. Ik las nog verder in Koningin van Schaduw, speelde Pokémon Shield en in de avond keek ik met mijn zusje naar Ru Pauls Drag Race. Voor het slapen gaan las ik verder in Koningin van Schaduw!

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week (ik denk zelfs weken) wordt het iets rustiger, maar vermaak ik me waarschijnlijk wel met mijn studie, boeken, series, films en meer!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.