De wekelijkse avonturen van een Fanboy #201

Deze afgelopen week is heel vreemd gelopen. Ik had eerst allemaal afspraken staan, maar sinds maandag kon ik alles afzeggen en ging ik naar mijn ouders. Het coronavirus heeft veel gevolgen voor Nederland, maar ondanks alle hectiek probeerde ik er nog wat van te maken.

Zaterdag 14 maart

Ik begon de dag met het lezen van De Wrede Prins, blogde wat en ging ook nog eens goed studeren. In de middag zou ik afspreken met een vriendin, maar door de corona-maatregelen bleef ik thuis. Wel gingen we via Skype kletsen en speelden we allebei Pokémon Sword and Shield. Zodra we elkaar weer kunnen zien, gaan we Pokémon ruilen en kan ik mijn Pokédex compleet maken! Mooie timing, want in de zomer komt de eerste DLC online. Ik ging erna verder met mijn scriptie, at met familie en we gingen nog naar de bioscoop voor Parasite. Een kleine zaal met weinig man, wat erg logisch was. Parasite is in ieder geval een geniale film en als het goed is via Pathé Thuis te zien, zeker aan te raden!

Zondag 15 maart

Zondag ging ik weer de dag beginnen met het lezen van De Wrede Prins voor de readalong op Instagram. Ik speelde nog Pokémon Shield en ik haalde nog veel spullen op in Rotterdam, aangezien ik voorlopig bij mijn ouders ga zitten. Ik wandelde nog met mijn familie, studeerde wat en speelde The Legend of Zelda Breath of the Wild. In de avond keek ik nog naar Zondag met Lubach, Nieuw Zeer en las ik verder in Koningin van de schaduw van Sarah J. Maas.

Maandag 16 maart

De Wrede Prins werd eerst gelezen in de ochtend, om vervolgens weer aan de slag te gaan met mijn studie en blog. Ik speelde nog wat Breath of the Wild, las verder in Koningin van de schaduw en speelde nog Pokémon Shield. In de avond speelde ik Dungeons & Dragons met vrienden via Discord, erg grappig om het thuis te doen! Voordat ik ging slapen, las ik nog Koningin van de schaduw uit.

Dinsdag 17 maart

Dinsdag las ik eerst weer De Wrede Prins en ging ik aan de bak voor mijn scriptie. Ik wandelde met mijn moeder, speelde Breath of the Wild en las Het geheim van de Malamander. In de avond speelde ik nog Pokémon Shield.

Woensdag 18 maart

Op de woensdag begon ik weer de dag met het lezen van De Wrede Prins. Ook las ik Het geheim van de Malamander uit, een erg leuk boek vol mysterie en avontuur. Ik ging nog even studeren, had een gesprek via Skype met iemand voor een traineeship en ik blogde wat. Ook speelde ik weer Pokémon Shield en keek ik naar afleveringen van Pokémon, wandelde wat en had een online vergadering met mijn commissie. In de avond speelde ik nog Breath of the Wild, ik heb eindelijk de Master Sword te pakken! Voordat ik ging slapen begon ik aan Cress van Marissa Meyer.

Donderdag 19 maart

Ik las eerst weer De Wrede Prins en daarna ging ik wat bloggen. Ik las verder in Cress, speelde Pokémon Shield en ging verder met mijn studie en mijn scriptie. Ik maakte nog een lange wandeling met mijn moeder en ik keek in de avond naar Arrietty the Borrower met mijn fangirl (via Netflix Party, waarin je met anderen gezamenlijk kan kijken naar een film of serie!).

Vrijdag 20 maart

Vrijdag las ik weer nieuwe hoofdstukken in De Wrede Prins, leerde ik weer wat Japans en ging ik aan mijn scriptie en studie zitten. Ik speelde Pokémon Shield en keek wat afleveringen van Pokémon, blogde wat, maakte een korte wandeling en las verder in Cress. In de avond kocht ik City Skylines op de Nintendo Switch (die vandaag nog is afgeprijsd, van 40 naar 10 euro!) en speelde ik ook nog wat Breath of the Wild. Voordat ik ging slapen las ik nog een stukje uit Cress.

Het is een gekke week geweest, en ik denk dat dit nog wel even gaat blijven. Ik probeer mezelf goed te vermaken met games, series, boeken, films en meer, maar echt uitkijken naar de komende tijd zit er niet echt in. Gelukkig kan ik nog veel spreken met vrienden en familie (door Skype/Discord/Google Hangouts/Facetime), zodat we er niet helemaal alleen voor staan. Ik wens jou ook veel succes en sterkte de komende tijd, hopelijk blijf je gezond en kunnen we over een tijdje weer het normale leventje leiden!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.