De wekelijkse avonturen van een Fanboy #202

De afgelopen week deden we met z’n allen rustig aan. Hoewel ik thuis zit en haast niet naar buiten kom (afgezien van de tuin), weet ik mezelf gelukkig nog wel te vermaken. Uiteindelijk dus nog genoeg te bespreken!

Zaterdag 21 maart

Op zaterdag begon ik eerst De Wrede Prins te lezen, speelde ik wat Pokémon Shield en blogde ik wat. Ik keek het hele seizoen van Feel Good, studeerde weer en speelde City Skylines. In de avond las ik in Cress, keek ik met mijn familie naar oude vakantievideo’s en keek ik met vrienden via Netflix Party naar The Danish Girl, een erg goede film!

Zondag 22 maart

Zondag besloot ik wat uit te slapen, maar zodra ik wakker werd,las ik De Wrede Prins uit! Ik las ook verder in Cress, ging wat studeren en bloggen en speelde Regenwormen met mijn familie, ik was de winnaar! Ik speelde Pokémon Shield, leerde wat Japans, keek weer naar oude vakantievideo’s en las verder in Cress. Ik speelde nog wat Breath of the Wild en City Skylines en keek nog naar Zondag met Lubach.

Maandag 23 maart

Ik ging in de ochtend wat Japans leren, maar ook las ik verder in Cress en ging ik verder studeren. Ook blogde ik wat, kletste ik wat met mijn fangirl en vrienden via Google Hangouts en ik las The Letter for the King. In de avond speelde ik nog online Dungeons and Dragons met mijn vrienden, een hele gezellige sessie waar we best productief waren!

Dinsdag 24 maart

Dinsdag kwam weer een college online, dus die kon ik bekijken. Ik had nog een gesprek met een recruiter via de telefoon, keek naar Spirited Away, had een vergadering met mijn commissie, belde wat mensen en studeerde verder aan mijn scriptie. Na het eten kletste ik weer met vrienden, leerde ik wat Japans, keek The Letter for the King af en las verder in Cress.

Woensdag 25 maart

Ik ging weer wat Japans leren, een vast ritueel wat ik doe als ik wakker word. Langzaamaan kan ik wat zinnetjes zeggen en wat lezen, erg tof! Ik las Cress uit, werkte aan een assignment met andere studenten, keek weer naar een college en speelde City Skylines in de avond. Tot slot begon ik aan Toen het echt bizar werd, een boek dat al jaren ongelezen in mijn boekenkast stond.

Donderdag 26 maart

Donderdag ging ik hard aan de slag met mijn scriptie, maar keek ik ook Vampire Academy met Rosanna (The Queen of Geek), Eline (All The Feels) en Katja (That Blonde Woman). Ik had veel bronnen voor mijn scriptie moeten doornemen, na het studeren had ik er al een stuk of vijftig! En dat terwijl ik nog vele andere bronnen moet checken voordat ik aan het schrijven ga beginnen. Ik speelde nog Breath of the Wild en las verder in Toen het echt bizar werd.

Vrijdag 27 maart

In de ochtend ging ik weer studeren, maar had ik ook nog een belangrijk gesprek voor een traineeship die ik misschien ga volgen. Gelukkig ging het gesprek goed en hoorde ik dat het bedrijf het ook een prettig gesprek vond, dus nu maar afwachten! Ik schreef verder aan mijn scriptie, keek naar Pokémon Pocket Monsters (het nieuwe seizoen van Pokémon), blogde wat en ik luisterde ook nog naar het audiobook van The Subtle Art of Not Giving a F*ck. In de avond speelde ik nog wat Breath of the Wild en City Skylines, keek ik naar de film A Quiet Place met wat vrienden en las ik verder in Toen het echt bizar werd.

Dit was mijn afgelopen week. Rustig aan, maar wel veel kunnen doen wat betreft mijn studie, games, films, boeken en meer! Hoe gaat het momenteel bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.