De wekelijkse avonturen van een Fanboy #203

Hoewel ik voornamelijk thuis ben, heb ik gelukkig genoeg te doen. Lezen, series en films kijken, aan mijn scriptie werken, studeren, kijken naar een baan voor na mijn studie en meer! Genoeg te bespreken dus.

Zaterdag 28 maart

Zaterdag ging ik wat uitslapen en las ik Toen het echt bizar werd uit. Ik studeerde wat, leerde wat Japans, blogde wat en speelde Pokémon Shield en City Skylines. Ook las ik die dag Van bij ons, een verhalenbundel van volksverhalen van de twaalf provincies, erg mooi! Ik speelde in de avond nog Pokémon Monopoly met mijn familie, waarin ik keihard had gewonnen. Tsja, daar ben je Pokémonmeester voor!

Zondag 29 maart

Ik ging eerst nog studeren, maar was gelukkig snel klaar. Ik begon met Dubbelleven van Chinouk Thijssen, leerde Japans, keek naar de documentaire Tiger King (echt absurde serie) en kletste nog via Google Hangouts met vrienden. Ik las Dubbelleven op dezelfde dag uit, keek naar Zondag met Lubach en deed behoorlijk wat Japanse lesjes en kletste nog met een vriendin via Facetime. Voordat ik ging slapen, begon ik aan De erfenis van Tesla.

Maandag 30 maart

Ik begon de dag met Japans leren en was al snel bezig met mijn scriptie. Ik las verder in De erfenis van Tesla, begon aan De Mol (de Vlaamse variant van Wie is de mol die zo veel beter en spannender is dan de Nederlandse), deed nog een dutje in de middag omdat ik wat hoofdpijn had en blogde nog wat. In de avond keek ik nog naar De Mol en leerde ik weer een hoop Japans.

Dinsdag 31 maart

In de ochtend ging ik weer aan de slag met Japanse lesjes (ik ken nu zowel hiragana als katakana), maar ging ik ook weer veel studeren. Nieuwe colleges kwamen online, dus daar kon ik naar luisteren. Ik blogde wat, las De Erfenis van Tesla, boekte wat vooruitgang wat betreft mijn scriptie en had nog een vergadering in de middag van mijn commissie. In de avond had ik een bespreking met mijn toneelgroep. Door het coronavirus wordt ons toneelstuk uitgesteld en kan ik helaas niet meer meespelen, maar kan ik nog wel een lichte bijdrage leveren aan de promotie. Ook deed ik nog wat Japanse lesjes in de avond en luisterde ik naar wat podcasts.

Woensdag 1 april

Ik kon weer beginnen met Japanse lessen, maar ik werkte ook hard aan mijn scriptie en maakte wat foto’s voor mijn blog. Ik las in het zonnetje De Erfenis van Tesla en besloot mee te doen aan Camp NaNoWriMo, waarin ik binnen een maand 50.000 woorden wil schrijven. Mijn eerste versie van mijn verhaal is namelijk bijna af, maar de afgelopen tijd had ik er weinig aan gezeten. Daar kan nu verandering in komen door deze challenge! Ik ging zo hard aan de bak, dat ik meteen in de middag mijn verhaal had afgemaakt. Nu goed lezen, wijzigingen noteren en dan herschrijven! In de avond begon ik aan Community en keek ik verder met De Mol.

Donderdag 1 april

Op de donderdag begon ik weer met het leren van Japans, maar ging ik al snel aan de slag met mijn scriptie. Ik had nog een Skypegesprek met mijn studiegroep, gaf online bijles en studeerde wat. Ik las ook nog verder in De Erfenis van Tesla, keek naar Community en ik begon aan het herschrijven van mijn verhaal. Mijn fangirl en ik lezen samen mijn eerste versie door en met wat opmerkingen kan ik aan de slag met het herschrijven. Zo weet ik het eerste hoofdstuk al te veranderen, nu is het al veel beter dan voorheen! Voordat ik ging slapen, las ik nog De Erfenis van Tesla uit. Ik kan niet wachten op deel 2!

Vrijdag 2 april

Op de vrijdag was ik weer vroeg wakker, maar dat was ook de bedoeling. Ik zou namelijk een gesprek hebben voor een traineeship in de ochtend, maar ook in de middag. Ik leerde wat Japans, had mijn eerste gesprek en ik studeerde wat. Mijn tweede gesprek ging ook goed en na wat studeren kon ik wat schrijven en bloggen. Ook ging ik Wonder herlezen in het Nederlands, aangezien mijn verhaal daar wat van weg heeft. Ik keek wat afleveringen van Community, keek naar de films Ponyo en Midsummar, allebei via Netflix Party.

Een goed gevulde week dus. Weet jij het nog een beetje uit te houden deze tijd?

2 reacties

  1. Klinkt als een super productieve week!

    1. Dat was het zeker! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.