De wekelijkse avonturen van een Fanboy #204

In de afgelopen week ging het vrij rustig, maar kon ik thuis nog aan de slag met genoeg verschillende dingen. We mogen dan allemaal thuis zitten, maar ik zit zeker niet stil! Genoeg te bespreken dus over de afgelopen week.

Zaterdag 4 april

Mijn dagelijkse ritueel deze weken is het beginnen van de dag met het leren van Japans. Ik blogde ook nog wat en gaf online bijles in wiskunde, wat gelukkig erg goed ging! Ik studeerde nog wat, las in het zonnetje Wonder en maakte nog een kleine wandeling. Daarna ging ik weer wat hoofdstukken van mijn verhaal herschrijven en begon ik een stukje in Pom Poko, een film van Studio Ghibli. In de avond speelde ik nog met de familie Risk en begon ik aan Wrees en Wraak van Tomi Adeyemi.

Zondag 5 april

Na wat Japans leren las ik een stukje in Wonder en begon ik te schrijven, daarna had ik weer online bijles. Ik studeerde wat en had meerdere gesprekken waarin ik bij ging kletsen met vrienden. Ook schreef ik nog een hoop, deed ik wat aan mijn studie en las ik verder in Vrees & Wraak. In de avond keek ik nog naar Zondag met Lubach.

Maandag 6 april

Op de maandag stond ik vroeg op en leerde ik wat Japans, om vervolgens weer een hoofdstuk te schrijven. De tweede versie van mijn verhaal zit nu net boven de 10.000 woorden, en ik gok dat het hele verhaal iets meer dan 50.000 woorden gaat zijn. Ik ging verder met mijn scriptie, keek wat afleveringen van Community, maakte een wandeling en las verder in Vrees en Wraak. In de avond schreef ik nog wat blogs voor ik ging slapen.

Dinsdag 7 april

In de ochtend leerde ik wat Japans en studeerde ik wat, om vervolgens een gesprek te hebben met een bedrijf. Ik kreeg tijdens mijn wandeling erna goed nieuws, want het bedrijf is erg enthousiast over me en willen me een contract aanbieden. Dit betekent dat ik sowieso vanaf september een baan heb! Heel fijn om te horen. Ik studeerde in de middag nog verder, las verder in Vrees & Wraak en Wonder en ik herschreef nog een hoofdstuk. In de avond werd mijn fangirl opgehaald, die een paar dagen bij mij zou blijven. We hadden elkaar een maand niet gezien, maar letten wel goed op dat we geen klachten zouden krijgen.

Woensdag 8 april

Op de woensdag ging ik wat Japans leren en maakten mijn fangirl en ik een wandeling, waarbij we nog even een gesprek hadden met een goede vriendin (uiteraard op meerdere meters afstand). Thuis gingen we studeren en herschreef ik weer een hoofdstuk. We keken naar een nieuwe aflevering van de Mol, maar ik ging ook nog Skypen met een oud huisgenootje. In de avond las ik nog verder in Vrees & Wraak!

Donderdag 9 april

Ik ging eerst Japans leren, om vervolgens weer aan de studie te gaan. Ik gaf twee keer bijles, maakte nog een wandeling met mijn fangirl en we zaten vaak in de tuin om te genieten van het zonnetje. In de avond keken we naar Steven Universe Future en ik herschreef nog een hoofdstuk.

Vrijdag 10 april

Ik leerde weer wat Japans, werkte hard aan mijn studie en wandelde nog wat met mijn fangirl. Ik had een gesprek met een ander bedrijf, die ook erg fijn was. Ik studeerde wat verder in de middag met mijn studiegroep, kookte samen met mijn fangirl en in de avond gingen we naar Rotterdam om nog wat spullen van mijn kamer op te halen. Daar hadden we mijn fangirl afgezet en thuis aangekomen keken we wat filmpjes van vroeger en speelden we nog Regenwormen.

Dit was mijn afgelopen week. Lekker productief, en fijn dat mijn fangirl langs was gekomen. Volgende week kan ik ook weer aan de slag met mijn scriptie, blog, en meer! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.