De wekelijkse avonturen van een Fanboy #205

De afgelopen week moest ik al langzaamaan gaan voorbereiden voor mijn tentamens. Als ik deze tentamens haal, hoef ik nooit meer tentamens te maken! Heel gek om dat te realiseren, zeker nu het tentamen een online tentamen wordt.

Zaterdag 11 april

Ik begon de dag met wat bloggen en Japans leren, om vervolgens Vrees en Wraak te lezen en te studeren. Ik ging Skypen met een vriendin, waarbij we Pokémon in Pokémon Sword en Shield gingen ruilen. Nu is mijn Pokédex compleet! Ik deed erna een lange wandeling, schreef wat hoofdstukken van mijn verhaal en ging Breath of the Wild spelen. Ook keek ik nog wat afleveringen van Community.

Zondag 12 april

Eerst Vrees en Wraak lezen, dan wat Japans leren en aan de slag met mijn studie! Ik speelde nog Breath of the Wild, keek Pom Poko af en in de avond keek ik met vrienden naar We’re the Millers. Daarna kon ik nog Zondag met Lubach kijken met mijn ouders en las ik nog wat voor het slapen gaan.

Maandag 13 april

Ik begon eerst wat Japans te leren, maar ik las ook verder in Vrees en wraak en studeerde wat. Mijn (online) tentamens komen er binnenkort aan, dus wilde alvast gaan leren. Ik had een Skype-gesprek met studiegenoten om onze opdracht af te maken en ik leerde weer verder voor mijn tentamens. Onze groepsopdracht nam aardig wat tijd in beslag, maar ik wist gelukkig nog wat te schrijven en Breath of the Wild te spelen. Ook begon ik aan From up on Poppy Hill en keek ik de nieuwe aflevering van Tiger King. In de avond speelde in nog Dungeons and Dragons met vrienden via Discord. Ik keek erna nog mijn film af en ik las Vrees en wraak uit voordat ik ging slapen.

Dinsdag 14 april

Na mijn dagelijkse Japans-studiesessie ging ik leren voor mijn tentamens en had ik een gesprek met een bedrijf. Ik heb namelijk een contract aangeboden gekregen, maar omdat ik gesprekken heb lopen met meerdere bedrijven moet ik nog een goede afweging maken waar ik wil werken na mijn studie. Erg spannend dus! Ik schreef verder aan mijn scriptie, maakte een wandeling, gaf een online bijles en begon aan het derde deel van De magische apotheek. In de avond speelde ik nog even Breath of the Wild, keek ik naar Community en sprak ik nog wat vrienden via mijn laptop.

Woensdag 15 april

IK werd deze dag helaas wat ziekjes wakker. Gelukkig geen klachten die horen bij COVID-19, maar wel erg duizelig en hoofdpijn. Een rustig begin van de dag dus. Na wat uitgerust te hebben studeerde ik nog wat en kreeg ik een telefoontje. Een ander bedrijf heeft me ook een contract aangeboden! Ik mag echt mezelf gelukkig prijzen dat ik in deze tijd twee aanbiedingen heb na mijn studie, nu goed nadenken welk bedrijf het beste bij me past! Ik keek naar Community, gaf een online bijles, speelde Breath of the Wild en keek naar When Marnie was there.

Donderdag 16 april

Ik was gelukkig weer wat opgeknapt, dus ik kon weer aan de slag. Ik deed weer wat lesjes Japans, studeerde voor mijn tentamens en las verder in het derde deel van De magische apotheek. Ik liep nog een rondje, kreeg feedback van mijn scriptiebegeleider die weinig op te merken had op de stukken die ik had geschreven (super fijn!) en keek ik wat afleveringen van Community. In de avond leerde ik nog wat Japans, keek ik naar Central Intelligence met een Netflix Party en blogde ik nog wat. Voordat ik ging slapen las ik de helft van Japan in honderd kleine stukjes, het nieuwe boek van Francien Cornelisse!

Vrijdag 17 april

Na wat lesjes Japans, ging ik hard aan de bak met leren voor mijn tentamens. Ik maakte nog een wandeling, keek wat afleveringen van Community en las Japan in honderd kleine stukjes uit. Ook speelde ik nog wat Breath of the Wild en speelde ik Pokémon Monopoly in de avond.

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week ga ik mijn laatste tentamens maken en hoop ik weer wat verder te komen met mijn scriptie. Ook ben ik bezig met een herschrijfronde van mijn verhaal, dus daar hoop ik ook erg ver mee te komen!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.