De wekelijkse avonturen van een Fanboy #206

Het was een rustige week, maar ik zat zeker niet stil. Ik had gesprekken voor een toekomstige baan, had een tentamen en besteedde ook nog genoeg tijd aan boeken, films en series.

Zaterdag 18 april

Ik begon eerst Japans te leren en te studeren, om vervolgens slecht nieuws te horen. Een van mijn tentamens wordt uitgesteld! Behoorlijk balen, maar hopelijk weet de universiteit een gepaste oplossing te bedenken. Ik blogde en schreef wat, ging verder met leren en las De magische apotheek (deel 3). Ik speelde nog wat Breath of the Wild en ik keek naar Howl’s Moving Castle, een erg mooie film van Studio Ghibli.

Zondag 19 april

Ik leerde weer wat Japans en blogde wat (zoals het maken van foto’s), om vervolgens te leren voor mijn tentamen. Ik maakte nog een lange wandeling en ik keek naar wat afleveringen van Community. Ik schreef nog verder aan mijn verhaal, speelde even Breath of the Wild en las De strijd om de meteoor uit. Voordat ik ging slapen, begon ik aan het vijfde deel van De Glazen Troon.

Maandag 20 april

Eerst leerde ik wat Japans, maar daarna was het tijd om aan de slag te gaan met het leren voor mijn tentamen. Ik begon ook aan Mijn jaar na jou, blogde nog even en maakte een proeftentamen. In de middag ging ik wandelen met mijn zusje, ik keek wat afleveringen van Community, keek een deel van The Wind Rises en speelde Dungeons and Dragons in de avond.

Dinsdag 21 april

Na wat Japanse lesjes leerde ik voor mijn tentamen en las ik verder in Mijn jaar na jou. Ik ging nog wandelen met mijn zusje, keek afleveringen van Community en had een gesprek met iemand van een bedrijf waar ik misschien ga werken. Ik keek ook nog The Wind Rises af en had een vergadering met mijn toneelgroep. Ook sprak ik nog met wat vrienden, even bijkletsen!

Woensdag 22 april

Na kort Japans geleerd te hebben, ging ik aan de slag met mijn tentamen. Ik had hem in de avond, dus ik ging nog alles goed doornemen en oude tentamens maken. Ik schreef ook nog wat, las Mijn jaar na jou en maakte nog een wandeling. Ik keek wat afleveringen van Community, leerde nog voor mijn tentamen en we aten vroeg, zodat ik goed voorbereid was voor mijn tentamen. Het tentamen was gelukkig prima te doen, nu de cijfers afwachten! Ik ging erna nog Breath of the Wild spelen en voordat ik ging slapen deed ik nog even mee aan een online borrel met vrienden.

Donderdag 23 april

Aangezien ik klaar ben met mijn vakken (nu nog het uitgestelde tentamen afwachten), heb ik alleen mijn scriptie. Ik kan dus iets rustiger aan doen, want ik lig erg op schema. Ik begon met Japans leren, las verder in Mijn jaar na jou en maakte een lange wandeling. Thuis las ik het boek uit, speelde ik nog Breath of the Wild en keek ik met mijn ouders naar Draadstaal en Little Brittain. Ook keek ik naar de film Whisper of the heart.

Vrijdag 24 april

Op de vrijdag moest ik nog even verder werken aan mijn scriptie, maar mijn studie zit er haast bijna op. Nog maar een vak waarvan ik nog een tentamen moet krijgen, maar dat is het! Na wat Japans leren schreef ik verder aan mijn scriptie en blogde ik wat. Ik schreef ook nog, keek wat afleveringen van Community en begon aan De nacht van de draak. Ook maakte ik nog een wandeling en ik bekeek nog mijn verzameling Pokémonkaarten (echt een enorme collectie). Een vrij rustige dag, maar dat is af en toe ook lekker!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week is het natuurlijk meivakantie, maar ondanks dat ga ik waarschijnlijk wel aan de slag met mijn studie. Ook kijk ik vooruit naar mijn toekomst, zoals het vinden van een leuke baan en een appartement. Op naar een nieuwe week!

1 reactie

  1. Balen dat je tentamen is verzet. Hopelijk kan je die alsnog zo snel mogelijk maken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.