De wekelijkse avonturen van een Fanboy #207

De afgelopen week was de meivakantie aangebroken, maar dat was voor mij niet helemaal het geval. Mijn vakken zijn nu bijna afgesloten (er is nog een uitgesteld tentamen, maar voor de rest heb ik alles gehaald). en ik moet aan de slag met mijn scriptie. Ik lig gelukkig mooi op schema en ik kan nu beginnen met het verzamelen van data, maar ik wilde de afgelopen week ook een beetje rust nemen.

Zaterdag 25 april

Op de zaterdag leerde ik weer wat Japans, blogde ik wat en las ik Nacht van de draak. Ik wandelde een rondje, ging verder met schrijven en keek naar de serie Community. In de avond kwam mijn fangirl eraan voor een weekje en keken we naar Even tot hier.

Zondag 26 april

Op de zondag gingen we met mijn ouders varen in hun boot, heerlijk! Er was genoeg zon, maar een licht windje en we genoten van het uitzicht. Na het varen ging ik nog wat schrijven en keken we naar Draadstaal in de avond.

Maandag 27 april

Woningsdag! Mijn fangirl en ik keken De Mol af (we hadden allebei niet de mol geraden, dus we waren stomverbaasd!) en we maakten een wandeling. In de middag ging ik nog wat schrijven en maakte ik een belangrijke beslissing. Ook leerde ik nog wat Japans en kon ik de eerste paar hoofdstukken van mijn verhaal doorsturen naar proeflezers, spannend! In de avond keken mijn fangirl en ik naar Steven Universe Future.

Dinsdag 28 april

Weer aan de slag! Japans leren, een belangrijk telefoontje, aan mijn scriptie zitten en meer! Het was een zeer productieve dag, want ik schreef ook flink wat hoofdstukken aan mijn verhaal. Zo heb ik deze maand meer dan 50.000 woorden geschreven, dus ik heb Camp NaNoWriMo gehaald! Ook keek ik Secret Life of Pets in de avond en wat afleveringen van Steven Universe Future.

Woensdag 29 april

Op de woensdag leerde ik wat Japans, maar ging ik ook aan mijn scriptie zitten. Ik blogde nog wat, maakte twee wandelingen met mijn fangirl en had nog wat belangrijke telefoontjes. Ik schreef daarnaast de tweede versie van mijn verhaal af! Heel gaaf om nu een verbeterde versie hebben, nu alles weer doorlezen en dan opsturen naar proeflezers! Ik keek nog naar afleveringen van Steven Universe Future (het seizoen af, zo mooi!) en naar afleveringen van Black Mirror. Tot slot las ik een stuk uit Nacht van de draak.

Donderdag 30 april

Ook nu kon ik weer aan de slag. Ik leerde Japans, werkte aan mijn scriptie, maakte nog een wandeling met mijn fangirl, keek naar Once upon a Time en keek in de avond naar de film The Platform op Netflix. Ook las ik de tweede versie van mijn verhaal, nog even kleine details aanpassen en fouten corrigeren!

Vrijdag 1 mei

Op de vrijdag heb ik veel gezeten aan mijn scriptie. Ik werk met het programma STATA voor het analyseren van data, maar dat is nog best lastig (zeker als ik meerdere databases met elkaar moet combineren). Ik las verder in Nacht van de draak, fietste nog even en ik bracht mijn fangirl nog naar huis. Tussendoor wat schrijven, Japans leren en meer!

Dit was mijn afgelopen week. Komende week ga ik ook nog flink aan mijn scriptie zitten, maar ga ik ook aan de slag met mijn fandoms en mijn blog. Genoeg te doen!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.