De wekelijkse avonturen van een Fanboy #208

De afgelopen week kon ik weer aan de slag voor mijn studie, maar kon ik ook genoeg andere dingen doen. Ik zat dus zeker niet stil, want naast het studeren las ik boeken, keek ik vele series en meer.

Zaterdag 2 mei

Ik begon de dag met Japans leren, bloggen en Nacht van de draak lezen. Ik keek weer behoorlijk wat afleveringen van Community, heerlijke serie voor tussendoor! Ik speelde Jachtseizoen met familie (we wonnen beide keren), ik speelde Breath of the Wild en keek naar Even tot hier. Voor het slapen gaan las ik Nacht van de draak uit, een mooi einde van de trilogie!

Zondag 3 mei

In de ochtend las ik een graphic novel voor Fantasywereld, om vervolgens een rustig dagje te hebben. Ik maakte een wandeling, begon aan Levana, keek Community af en leerde nog wat Japans. Ook hielp ik mijn fangirl met het opzetten van haar administratie, ze heeft namelijk een webshop met allemaal geeky spullen! In de avond keek ik ook nog naar Draadstaal en begon ik aan The Midnight Gospel.

Maandag 4 mei

Op de maandag leerde ik eerst wat Japans en ging erna aan de slag met mijn scriptie. Ik maakte nog een wandeling, las verder in Levana en had een vergadering met mijn commissie in de middag. Ik keek nog afleveringen van The Midnight Gospel en had na de herdenking van 4 mei een Dungeons and Dragons online sessie met vrienden. Voordat ik ging slapen, wist ik nog Levana uit te lezen!

Dinsdag 5 mei

Ik kon flinke stappen maken met mijn scriptie, dus ik ging hard aan de slag. Ik las ook verder in Wonder, speelde weer een potje Pokémon Trading Card Game Online, speelde jachtseizoen met mijn familie, leerde Japans en keek naar afleveringen van The Midnight Gospel. In de avond keek ik naar de slotaflevering van De Mol, heel gaaf om te zien wat de mol allemaal heeft gedaan! Daarna keek ik nog naar The Half of It, een erg mooie film op Netflix.

Woensdag 6 mei

Op de dinsdag ben ik eerst bezig geweest met Japans leren (ik had weer een nieuwe app ontdekt, dus die ging ik flink uitproberen). Ik maakte nog een grote wandeling en ik ging verder werken aan mijn scriptie. Ik begon aan het tweede seizoen van The last kids on earth, maar ik ga afhaken omdat het me helemaal niet trekt. Verder keek ik Into the night, zeker een toffe serie! Ook keek ik nog een aflevering van Once upon a Time en naar Big Hero 6 De Serie. Voor het slapen gaan ging ik verder in het vijfde deel van De Glazen Troon.

Donderdag 7 mei

Eerst wat Japans leren, dan aan de slag! Ik mailde mijn scriptiebegeleider met de vorderingen, we hadden bezoek van een jarige tante (wel op afstand uiteraard) en ik blogde wat. In de middag kwam het tweede deel van H@ck binnen, die ging ik meteen lezen! Na het avondeten maakte ik nog een wandeling met mijn vader en ik keek het eerste seizoen van Once Upon a Time af. Voordat ik ging slapen, las ik verder in Rijk van Stormen van Sarah J. Maas.

Vrijdag 8 mei

Ik kon even niks doen aan mijn scriptie (even feedback afwachten van mijn begeleider), dus ik ging lekker Japans leren, bloggen en verder in H@ck. Ik gaf nog online bijles, deed een flinke wandeling en las het tweede deel van H@ck uit. In de avond had ik een online halfjaarlijkse ledenvergadering van mijn dispuut. Apart om het online te doen, maar gelukkig ging het!

Volgende week ga ik weer naar Rotterdam voor een belangrijke afspraak, en hoop ik weer verder te komen met mijn scriptie. Genoeg te doen dus!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.