De wekelijkse avonturen van een Fanboy #209

De afgelopen week was een hele bijzondere week. Ik ging hard aan de slag met mijn scriptie, was weer sinds maanden in Rotterdam en ik had een heel belangrijk gesprek!

Zaterdag 9 mei

Op de zaterdag ging ik eerst wat uitslapen, maar daarna lekker aan de slag! Japans leren, maar ook veel lezen. Zo begon ik aan het tweede deel van Enigma, De belofte van infinity. Nu al een erg spannend avontuur, weer een hele interessante setting zo in de ruimte! Ook kwam Owen en de soldaat binnen, die ik meteen ging lezen en uitlas. Het was daarbij mijn blogverjaardag, dus ik schreef er een blog over en ik ging nog verder bloggen. Ik keek naar de miniserie Hollywood, maakte nog een wandeling en las verder. In de avond keek ik naar de film Tag en naar Even tot hier.

Zondag 10 mei

Na een moederdagontbijtje ging ik wat Japans leren en bloggen, maar las ik ook verder in het tweede deel van Enigma, die ik ook uitlas. Ik maakte een kleine wandeling, begon aan Sara’s Walkabout en keek Hollywood af. Ook begon ik aan het tweede seizoen van The Hollow en blogde ik nog wat in de avond. Tot slot keek ik naar Draadstaal met mijn ouders.

Maandag 11 mei

Mijn moeder was deze dag jarig, dus vieren met een taartje hebben we zeker gedaan! Ik leerde nog Japans, las Sara’s Walkabout uit en keek The Hollow af. Ik schreef wat recensies, maakte een wandeling en begon aan de 10 Day Kana Bootcamp van Kotatsu, waarin ik met vele anderen het Japanse schrift leer.

Dinsdag 12 mei

Op de dag leerde ik eerst wat Japans en ging ik weer aan de slag voor mijn scriptie. Ik ging verder kijken met The 100 (aangezien het laatste seizoen binnenkort van start gaat). Het vierde seizoen heb ik nu gezien, nog twee te gaan voordat het laatste seizoen online komt! In de avond werd ik naar Rotterdam gebracht, waar ik een weekje zou blijven.

Woensdag 13 mei

Eerst in de vroege ochtend boodschappen doen, zo was ik de drukte een beetje voor! Mijn fangirl was er ook, dus samen gingen we studeren en maakten we nog een wandeling langs de Maas. Ik keek verder met The 100 en maakte lekkere yakitori. Ik at met mijn fangirl en huisgenootje (die ik ook zo lang niet had gezien!) en we keken naar de eerste aflevering van Too Hot to Handle. Ook deden we mee aan een online borrel, gezellig om met vrienden bij te kletsen!

Donderdag 14 mei

Op de donderdag zou ik een gesprek hebben met mijn professor, dus ik ging in de ochtend eerst Japans leren en daarna het gesprek voorbereiden. Het gesprek ging gelukkig erg goed, ik kreeg zelfs complimenten en ik ben blijkbaar een van de weinige studenten die zo op schema zit. Ik maakte nog een wandeling, gaf een online bijles, keek naar afleveringen van The 100 en ik begon aan Never Have I Ever. In de avond keek ik een livestream van Kotatsu, waarin we hiragana leerden schrijven en vervolgens speelden we nog kaartspellen met mijn huisgenootje, erg gezellig!

Vrijdag 15 mei

Op de vrijdag zou ik een belangrijk gesprek hebben. In de ochtend leerde ik Japans en werkte ik aan mijn scriptie. In de middag had ik mijn gesprek, die heel goed ging! Binnenkort vertel ik er meer over in een personal update. Daarna maakte ik nog een wandeling met mijn fangirl, studeerde ik nog wat en maakten we ramen. Lekker! We keken nog een aflevering van Never Have I Ever, ik bracht mijn fangirl naar het station en thuis keek ik naar American Reunion met vrienden via Netflix Party. Tot slot keek ik nog naar The 100 en blogde ik nog wat.

Dit is mijn overzicht van de afgelopen week. Een hele toffe week, en ook lekker om weer in Rotterdam te zijn. Volgende week werk ik verder aan mijn scriptie, maar ga ik ook lekker lezen en series kijken.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.