De wekelijkse avonturen van een Fanboy #21

De week is weer voorbij, een week vol leuke dingen en een dikke lading aan studiemateriaal! Ik ging een weekendje weg, zat aan een tussentoets op de universiteit te werken en deed nog een tripje naar een andere stad.

 

Zaterdag 24 & zondag 25 september

Ik was een weekendje weg met mijn theatersportvereniging uit Leiden, we gingen namelijk op moordweekend! Hierbij speelden we op de zaterdagmiddag een moordspel en het thema was superhelden. Je had vijf verschillende allianties (fire, nature, gadgets, sorcery en ice) waarbij een nieuw bestuur gevormd moest worden. Er waren wat slechteriken in het spel en iedereen had zijn persoonlijke doelen. Uiteindelijk werd onze superheldenplaneet beheerst door de schurken en werden we verwoest! Een moordspel is echt heel leuk (zeker met allemaal theatermensen die zich goed inleven in het spel) en ik werd achtste van de negentien spelers. Voor de rest van het weekend deden we verschillende gezelschapsspellen en werd er veel gedanst, gekke boel. Op de zondag ging ik als één van de eersten weg, alleen kwam ik aan het eind van de middag thuis door file. Eenmaal thuis aangekomen heb ik veel lopen leren voor mijn tussentoets, die had ik namelijk op de woensdag!img_7934

Maandag 26 september

Op de maandag ging ik vroeg naar Rotterdam (overvolle treinen, help!) en zat ik een paar uur op de universiteit voor colleges. In de middag leerde ik voor tentamens en deed ik boodschappen met huisgenootjes. Ik zou eerst in de avond een vergadering hebben, maar deze werd afgelast, dus ging ik door met het leren voor mijn toets.

Dinsdag 27 september 

Dinsdag ging ik vroeg naar de universiteit, ik ging namelijk met een van mijn huisgenootjes studeren bij de studieruimte op de campus. Daar heb ik een paar uur hard gewerkt en erna ging ik met een vriend van mijn vereniging bijna mij een bakkie doen. Ik woon nogal ver van het centrum en daardoor was nog nooit iemand van mijn vereniging langs gekomen, dus hij was de eerste die mijn kamer zag! We hebben twee uur in de tuin gezeten en veel gekletst, door de gezelligheid was ik totaal de tijd vergeten! Toen de visite eenmaal weg was, ging ik weer hard studeren. Nadat ik samen met mijn huisgenootje had gekookt, studeerde ik weer hard door en aan het einde van de avond las ik een klein stukje van Spel van angst (deel 2 van De angstaanjager van Michael Grant).

Woensdag 28 september

img_7951

Voor de tussentoets vroeg ik met deze foto op Instagram met welk fictief karakter ik zou moeten daten. De meeste stemmen waren voor Luna Lovegood, maar de andere dames werden ook vaak opgenoemd!

Ik had de wekker (alweer) vroeg gezet, dit was de dag van de tussentoets en ik moest hard aan de bak! Ik leerde letterlijk de hele dag voor mijn toets. Als ik pauze had, keek ik de afleveringen terug van Toren C, Koefnoen en Zondag met Lubach. In de avond had ik mijn tussentoets en ik heb geen idee hoe het ging (de beoordeling is namelijk heel streng), dus we gaan het zien. Ik wilde eerst naar in de avond naar de vereniging, maar ik was wat te moe om te feesten. Ik ging nog even hangen met huisgenootjes en voordat ik ging slapen begon ik aan Nachtval van Bas Kock, een boek dat mij enorm doet denken aan Game of Thrones!

Donderdag 29 september

Op de donderdag werd ik wat uitgeput na wakker na dagen studeren. Ik luisterde in de ochtend naar wat podcasts van Shane Dawson, ik deed nog wat aan mijn studie en ik hield mijn blog wat bij. Ook begon ik met het boek Nachtval van Bas Kock (wat mij enorm doet denken aan Game of Thrones) en in de middag ging ik richting het huis van mijn ouders. Tijdens de treinreis ging ik verder met Spel van angst van Michael Grant en ik kom er eindelijk een beetje in! Thuis aangekomen bekeek ik de livestream van #BOOS en begon ik met de anime Re:ZERO – Starting life in another world. In de avond ging ik vroeg naar bed en las ik nog een groot stuk in de geïllustreerde versie van Harry Potter and the Philosopher’s Stone.

Vrijdag 30 september

Deze vrijdag was een avontuurlijke dag, ik ging er namelijk op uit! In de ochtend ging ik richting Haarlem om Eline (All the Feels) op te halen, we gingen even snel langs de American Book Center in Amsterdam omdat ik daar een pakketje kon ophalen (de boeken die erin zitten kan je binnenkort zien in mijn Book Haul). Daarna gingen we weer terug naar Haarlem, bezochten we de Toyboys (die veel Funko Pops hadden van Suicide Squad, waaronder Harley Quinn!) en hebben we de tweede podcast van NerdyFeelsy Chipsgesprekken en Fandomgebrabbel opgenomen, een podcast over boeken, series, films, games, chips en meer! We hebben onwijs gelachen tijdens het maken van de podcast en hij is nog leuker geworden dan de eerste! Je kan hem hier terugluisteren. Na de podcast keken we nog veel filmpjes van bekende YouTubers en keken we de anime Pokémon Origins (vier afleveringen, heel tof, hier kan je er meer over lezen) en Pokémon Generations (waar je hier meer over kan lezen). In de avond kwam ik thuis, keek ik nog wat video’s van YouTubers en las ik een stuk uit Spel van Angst van Michael Grant.

Tijdens het bezoekje aan de Toyboys zagen we deze slak waar ik echt een trauma aan heb overgehouden. Kijk hoe creepy hij is!

Tijdens het bezoekje aan de Toyboys zagen we deze slak waar ik echt een trauma aan heb overgehouden. Kijk hoe creepy hij is!

Dit was mijn (studie)weekje, gelukkig had ik aan het einde nog wat leuke dingen te doen! De volgende week gaat weer ontzettend druk worden, maar daar hoor je volgende week alles over!

Hoe is het met jou gegaan de afgelopen week?

1 reactie

  1. Als ik moordspel hoor moet ik denken aan die spellen die we s’nachts deden in groep acht kamp. Zo leuk!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.