De wekelijkse avonturen van een Fanboy #210

De afgelopen week kon ik weer aan de slag met mijn scriptie, maar had ik ook flink wat gelezen. Deels in Rotterdam, deels weer bij mijn ouders. Ik hoef alleen bezig te zijn met mijn scriptie, dus daar kon ik weer vooruitgang in boeken.

Zaterdag 16 mei

In het weekend besloot ik even rustig aan te doen, mijn scriptie gaat erg goed en ik kon maandag wel verder! Ik blogde wat, keek naar The 100 en leerde Japans. Ik maakte nog een wandeling met een vriendin (op anderhalve meter afstand) en er kwam nog een vriend langs om te eten. In de avond keek ik naar Never Have I Ever, echt een hele leuke serie!

Zondag 17 mei

Ik begon de dag met Japans leren, maar las ook verder in Heroes of Tolkien en blogde wat. Ook herlas ik een deel van mijn verhaal (aangezien de tweede versie nu af is en ik hopelijk snel het complete verhaal naar proeflezers kan sturen) en ik deed mee aan de livestream van Kotatsu. Ik keek naar het zesde seizoen van The 100, maakte een wandeling over de Erasmusbrug en ik las verder in Heroes of Tolkien. Nadat ik had gegeten met mijn huisgenootje keek ik Never Have I Ever af, keek ik naar Tokidoki, Even tot hier en Draadstaal.

Maandag 18 mei

Op de maandag werkte ik aan mijn scriptie, leerde ik wat Japans en keek ik het zesde seizoen van The 100 af. Ook maakte ik nog een wandeling, at ik met mijn huisgenootje en had ik een gezellige D&D sessie met vrienden online. Ook las ik verder in The Heroes of Tolkien, zo interessant om al die achtergrondinformatie te weten!

Dinsdag 19 mei

Ik begon de dag met Japans leren, om vervolgens aan de slag te gaan met mijn scriptie. Ik ben nu druk bezig met de data, zodra deze in één nette database zit kan ik aan de analyse beginnen! Ik blogde nog wat, maakte een wandeling met mijn fangirl en keek naar She-Ra. Ik herlas nog hoofdstukken van mijn verhaal (alle drie mijn proeflezers zijn erg enthousiast over de eerste zeven hoofdstukken en willen meer!), dus ik ga hard aan de slag om de eindversie naar ze op te sturen. Ik las Heroes of Tolkien uit en pakte mijn spullen in. Ik at nog pannenkoeken met mijn huisgenootje en we werden opgehaald door mijn vader. Voorlopig weer bij het ouderlijk huis zijn! Daar maakte ik wat pakketjes open, waar onder andere het eerste deel van The Witcher in zat. Aan dat boek begon ik, maar ik keek ook met mijn fangirl naar het derde seizoen van Magic for Humans!

Woensdag 20 mei

Op de woensdag begon ik weer met Japans leren, aan mijn scriptie werken en mijn verhaal weer herlezen. Ik maakte een wandeling met mijn fangirl, las de Aniway en begon aan De ballade van slangen en zangvogels, die ik had opgehaald bij de boekhandel. Voor de rest werkte ik nog verder aan mijn scriptie, keek ik naar Magic for humans en had ik in de avond een online pubquiz met mijn dispuut, mijn groep had uiteindelijk gewonnen! Heel leuk om te doen. We kunnen elkaar dan niet in het echt zien, maar online weten we er nog een feest van te maken!

Donderdag 21 mei

Donderdag ging ik eerst aan mijn scriptie zitten en Japans leren, maar daarna gaf ik een online bijles. Daarna studeerde ik weer verder, maar ik ging ook verder in De ballade van slangen en zangvogels. Morgen begint de readalong van The Queen of Geek en hoewel ik het boek al heb gelezen, ga ik elke dag meekletsen. Er valt namelijk genoeg te vertellen over dit boek, dus het lijkt me heel leuk om de meningen van anderen te horen. Ik las een flink stuk die dag, maar we gingen ook nog gezellig gourmetten, heerlijk! In de avond las ik nog een stuk van de Aniway, ging ik verder in mijn boek en keken we naar Magic for humans.

Vrijdag 22 mei

Op de vrijdag ging ik De ballade van slangen en zangvogels uitlezen, wat een tof verhaal zeg! Mijn recensie staat sinds gisteren online. Ik leerde nog wat Japans, werkte aan mijn scriptie, maakte een wandeling met mijn fangirl en we keken nog naar Magic for humans. Mijn fangirl ging in de avond naar huis, dus toen ging ik nog even bloggen, keek ik naar She-Ra en las ik verder in The Witcher en Rijk der stormen voor het slapen gaan.

Foto door @thequeenofgeek

Dit was mijn afgelopen week. Hoe is het bij jou? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.