De wekelijkse avonturen van een Fanboy #211

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Japans leren, aan mijn scriptie zitten, series kijken, boeken lezen, bloggen, toekomstplannen maken en meer! Genoeg te bespreken dus in dit nieuwe weekoverzicht.

Zaterdag 23 mei

Ik begon de dag met Japans leren en ik las The Witcher: De laatste wens. Ik werkte verder aan mijn scriptie, maakte een wandeling en keek naar de nieuwe afleveringen van Rick & Morty en ik begon aan de serie Derek met Ricky Gervais. Ik richtte mijn boekenkasten opnieuw in voor een opdracht van de #BBreadathon (zo heb ik nu eindelijk foto’s voor een Bookshelf Tour!) en ik blogde wat. Ik keek in de avond naar Even tot hier en las verder in Rijk der Stormen en The Witcher voor het slapen gaan.

Zondag 24 mei

In de ochtend leerde ik Japans en maakte ik een wandeling. Ik werkte verder aan mijn scriptie, las The Witcher, keek naar Derek (echt een geweldige serie!) en keek naar andere series, zoals de nieuwe aflevering van Rick & Morty en nieuwe afleveringen van Modern Family (seizoen 9 en 10 staan nu op Netflix!). In de avond had ik een Japan-avondje. Ik keek namelijk naar 3 op Reis in Japan, Reizen Waes en Tokidoki! Heerlijk om allemaal te zien, ik wil weer terug naar dit mooie land!

Maandag 25 mei

Op de maandag ging ik Japans leren, maar ging ik ook aan de slag met mijn scriptie. Ik las verder in The Witcher, blogde wat en herlas wat hoofdstukken van mijn eigen verhaal. Als ik alles heb doorgenomen, kan ik het opsturen naar proeflezers! In de middag had ik een controleafspraak bij de dokter, die gelukkig erg goed ging. Thuis aangekomen studeerde ik nog even, om in de avond Modern Family en Draadstaal te kijken. Voor het slapen gaan las ik het eerste deel van The Witcher uit.

Dinsdag 26 mei

Ik begon met Japans leren, om vervolgens weer aan de slag te gaan met mijn scriptie. Ik maakte nog een wandeling, schreef wat blogs, herlas wat hoofdstukken van mijn verhaal en keek veel afleveringen van Modern Family. Ik begon nog aan Wat als dit het is voor het slapen gaan en had in de avond een mail gestuurd naar mijn professor met wat vragen. Zodra ik antwoord heb, kan ik echt grote stappen maken!

Woensdag 27 mei

Op de woensdag had ik een afspraak bij de tandarts, en ging ik erna weer aan de slag met studeren. Ik herlas wat hoofdstukken van mijn verhaal, las Wat als dit het is, keek naar afleveringen van Community, blogde wat en leerde Japans. Ik keek nog verder in Too Hot to Handle en werd naar Rotterdam gebracht, voorlopig zit ik weer even in mijn kamer! In de avond had ik nog een borrel met mijn studentenvereniging via Discord, wat erg gezellig was.

Donderdag 28 mei

Ik was vroeg wakker en ging meteen boodschappen doen. Thuis leerde ik Japans, blogde ik wat en volgde ik online trainingen voor mijn aankomende werk. Ik las verder in Wat als dit het is en ik keek naar Too Hot to Handle en Modern Family. In de avond keek ik via Netflix Party naar The 100 en naar Too Hot to Handle, eindelijk is het zevende seizoen van The 100 begonnen!

Vrijdag 29 mei

Ik ging eerst wat Japans leren en Wat als dit het is uitlezen, om vervolgens te werken aan mijn scriptie. Mijn begeleider had gemaild, dus ik kon weer even vooruit! Voor de rest kwam mijn fangirl mijn kant op, maakten we een lange wandeling (en konden we het niet laten om langs de Donner te gaan en wat boeken te kopen en te bestellen…) en begon ik aan In de ruimte is het stil. In de avond keken we naar 3 op reis in Japan en naar Once Upon a Time.

Dit was mijn afgelopen week. Ik kan nu echt richting de analyse van mijn scriptie, spannend! Ik ben benieuwd of er echt resultaten uit komen.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.