De wekelijkse avonturen van een Fanboy #212

De afgelopen week kon ik weer aan de slag met mijn scriptie, maar deed ik ook nog genoeg andere dingen. Even weer in Rotterdam zijn, heerlijk!

Zaterdag 30 mei

Op de zaterdag leerde ik Japans, blogde ik wat en gaf ik nog online bijles. Verder deed ik nog een training voor mijn aankomende werk, maakte ik twee wandelingen door Rotterdam (langs de Maas lopen is heerlijk!) en ik keek in de avond naar Even tot hier. Met mijn fangirl keek ik nog naar She-Ra, ik ga samen met haar de serie opnieuw kijken! Zij kijkt het voor de eerste keer, dus het is erg leuk om haar verwachtingen en meningen te horen over het verhaal en de personages.

Zondag 31 mei

Zondag deden we vroeg boodschappen om de drukte te vermijden, om vervolgens Japans te leren, mee te doen aan de Geekish Readathon en aan mijn scriptie te werken. Ik verdiepte me nog wat in de huizenmarkt (we zijn bezig met het zoeken naar een appartement) en ik deed weer een training voor mijn werk. Verder keken we naar Tokidoki en She-Ra, maakten we nog een wandeling en las ik In de ruimte is het stil uit.

Maandag 1 juni

Op de maandag ging ik weer hard aan de slag voor mijn scriptie, maar ik ging ook Japans leren, bloggen en een lekkere wandeling maken. Aan het eind van de middag kon ik weer een mail sturen met wat feedback voor mijn begeleider (die binnen twee uur al een antwoord gaf!), ik deed nog een training en ik at met mijn huisgenootje. Ook keken we naar Reizen Waes (weer een erg leuke aflevering!) en we keken het eerste seizoen van She-Ra af. Zo leuk om terug te zien!

Dinsdag 2 juni

Op deze dag zou mijn fangirl haar scriptie inleveren, spannend! Ik leerde weer wat Japans en werkte verder aan mijn scriptie, maar ik blogde ook nog wat. Aan het eind van de middag gingen mijn fangirl en ik uit eten bij de Shabu Shabu, want mijn fangirl had haar scriptie ingeleverd! Na overheerlijke sushi deden we ook nog veel spellen thuis met mijn huisgenootje, erg gezellig!

Woensdag 3 juni

Op de woensdag leerde ik Japans, deed ik boodschappen en maakte ik twee wandelingen. Ook speelde ik nog Pokémon Ultra Sun, aangezien ik deze nog niet heb uitgespeeld. Ik keek in de avond naar het tweede seizoen van She-Ra en ik kreeg weer een mail van mijn professor met wat feedback, nu kan ik grote stappen maken! Ook las ik de Aniway (de zestigste ga ik ook snel lezen), erg leuk om allemaal tips weer te krijgen.

Donderdag 4 juni

Doordat ik weer mail had van mijn professor, ging ik weer aan de slag met mijn scriptie. Voor de rest leerde ik Japans, maakte ik weer stappen met het herlezen van mijn verhaal (nog even en ik kan het opsturen naar mijn proeflezers!) en keek ik het derde seizoen van She-Ra en een groot deel van het vierde seizoen met mijn fangirl. Ook gingen we nog even de stad in en keek ik met een vriendin via Netflix Party naar de nieuwe aflevering van The 100.

Vrijdag 5 juni

Op de vrijdag leerde ik eerst wat Japans, werkte ik verder aan mijn scriptie en ging ik de stad even in, aangezien er een boek op me lag te wachten bij de Donner. Ik ging verder met studeren, at met mijn fangirl en bracht haar naar het station. In de avond keek ik via Netflix Party naar Too Hot to Handle, ik heb de show volledig gezien, maar ik ben niet heel onder de indruk door het einde. Voor het slapen gaan las ik verder in Rijk der stormen van Sarah J. Maas.

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week ga ik weer verder met mijn scriptie, maar ga ik ook weer terug naar mijn ouders en hoop ik veel series te kijken!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Super tof dat jullie op zoek zijn naar een appartement! Heel veel succes met zoeken! In dezelfde omgeving als waar je nu woont of compleet ergens anders?

    1. Dank je wel! Nu woon in dichtbij Blaak, waar het echt onmogelijk is om een betaalpaar plekje te vinden. We gaan denk iets buiten de stad proberen te vinden, dus we kijken een beetje naar Capelle/Schiedam/Vlaardingen/Dordrecht 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.