De wekelijkse avonturen van een Fanboy #213

De afgelopen week stond er weer genoeg op het programma. Studeren, series kijken, boeken lezen, bloggen, ik blijf maar bezig! Er valt dus genoeg te vertellen over deze week.

Zaterdag 6 juni

Zaterdag begon ik met Japans leren, om vervolgens verder te werken aan mijn scriptie. Ik keek het tiende seizoen van Modern Family af, las Callum’s Spellbook (over The Dragon Prince) en maakte nog een wandeling. Ik deed ook nog een online training, ruimde mijn kamer wat op en keek de nieuwe aflevering van Rick & Morty. Ook begon ik aan Space Force, keek ik naar Even tot hier en speelde ik Pokémon Ultra Sun.

Zondag 7 juni

Op de zondag ging ik weer verder met mijn scriptie en begon ik met het zesde seizoen van Brooklyn Ninenine. Ik gaf bijles, deed weer een online training en leerde Japans. Ik las Callums Spellbook uit en ging verder in het tweede deel van The Witcher. Ik speelde verder in Pokémon Ultra Sun, keek naar She-Ra via Netflix Party (we zijn al bij seizoen 5!), bekeek Tokidoki en Draadstaal.

Maandag 8 juni

Maandag begon ik met Japans leren, maar werkte ik ook verder aan mijn scriptie. Ik hoop nog een keer te spreken met mijn professor, en dan kan ik mijn analyse maken en alles afmaken! Ik keek nog naar het zesde seizoen van Brooklyn Ninenine en de nieuwe aflevering van Rick & Morty, volgde nog een online training en las een stuk uit het tweede deel van The Witcher. In de avond had ik een online Dungeons and Dragons sessie, welke erg gezellig was.

Dinsdag 9 april

Ik was erg vroeg wakker, maar daardoor kon ik wel productief aan de slag. Ik leerde Japans, las verder in het tweede deel van The Witcher, deed een online training, werkte verder aan mijn scriptie en haalde mijn fangirl op van het station. Ik lunchte bij een goede vriend, deed boodschappen en werkte verder aan mijn scriptie. Na het avondeten keek ik met mijn vriendin het vijfde seizoen van She-Ra and the Princesses of Power af (ik voor de tweede keer!), wat echt fantastisch was.

Woensdag 10 april

Op de woensdag ging ik aan de slag met mijn scriptie, aangezien ik met mijn begeleider zou spreken. Ik bereidde vragen voor, maakte een wandeling en blogde wat. Het gesprek met mijn begeleider ging goed, ik kan beginnen met de analyse van mijn data! Ik ging meteen ermee aan de slag, pakte mijn spullen en at met mijn fangirl en vader, die mij ophaalde om terug naar huis te gaan. Thuis aangekomen las ik De avonturen van de dappere ridster en de nieuwe Aniway.

Donderdag 11 april

Ik was vroeg wakker, dus ik ging snel aan de slag met Japans leren, leren voor mijn tentamen en ik keek naar de nieuwe aflevering van The 100. Ik gaf bijles, ging naar de mondhygiëniste en werkte verder aan mijn scriptie. Ook las ik People notice the rain en in de avond keek ik naar Maleficent 2: Mistress of Evil. Ook ben ik bezig met het proeflezen van een manuscript, wat erg leuk is om te doen!

Vrijdag 12 april

Op de vrijdag ging ik eerst aan de slag met mijn studie. Ik had resultaten gemaakt, nu heb ik dat opgestuurd naar mijn begeleider en gaan we verder kijken wat ik nog kan doen met mijn data! Ik maakte een hele lange wandeling waarbij ik de uitbreidingspas van Pokémon Shield kocht bij de Gamemania (ik ga hem woensdag spelen, dus ik hoop snel een review te schrijven!). Ik ging verder met People notice the rain, leerde Japans, keek naar het tweede seizoen van Kipo and the Age of Wonderbeasts, ging nog proeflezen en ik las een boekje over Tokyo (de ANWB Extra), want ik wil nu al weer inspiratie doen voor een volgende vakantie naar Japan! In de avond gingen we naar de vriend van mijn zusje, aangezien hij zijn vliegbrevet heeft gehaald. In de auto las ik People notice the rain uit en voordat ik ging slapen las ik nog wat artikelen van de nieuwe Aniway.

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week ga ik hopelijk grote sprongen maken met mijn data-analyse, maar ook weer lekker veel lezen en meer!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.