De wekelijkse avonturen van een fanboy #214

In dit weekoverzicht is er weer genoeg gebeurd. Weer terug naar mijn kamer in Rotterdam, stappen maken met mijn scriptie, films kijken, lezen, gamen en meer! Genoeg te bespreken dus.

Zaterdag 13 juni

Op de zaterdag blogde ik wat, leerde ik voor mijn aankomende tentamen (mijn allerlaatste tentamen!), leerde ik wat Japans en keek ik een deel van de film Artemis Fowl. In de avond hadden we een barbecue en deed ik mee aan een online escaperoom met mijn dispuut, heel tof neergezet! We hadden allemaal puzzels in het teken van Griekenland, waarbij we via Discord konden overleggen. Heerlijk dat gepuzzel!

Zondag 14 juni

Zondag was ik wat ziekjes geworden, dus na een korte wandeling dook ik mijn bed in en bleef ik de hele tijd slapen. In de avond speelde ik nog even Pokémon Ultra Sun, maar ik had weinig energie. Hopelijk is het niks ernstigs! Mijn moeder was die dag ook plots ziek geworden, dus we waren wel bang dat we waren besmet met het coronavirus.

Maandag 15 juni

Ik voelde me al ietsjes beter, maar ik moest rustig aan doen. Ik leerde wat Japans, blogde wat en keek naar Food Wars, Kipo and the age of wonderbeasts en ik keek Artemis Fowl af. Mijn recensie van Artemis Fowl is te lezen op Fantasywereld! Ik speelde ook nog wat Pokémon Ultra Sun en las The Witcher: Het Zwaard der Voorzichtigheid.

Dinsdag 16 juni

Ik was weer wat opgeknapt, maar ik deed alsnog rustig aan. Ik werkte wel hard aan mijn scriptie, mijn eerste bevindingen van mijn onderzoek zijn al binnen en zijn heel interessant! Na hard werken stuurde ik mijn bestand terug naar mijn professor met wat suggesties over hoe ik het verder ga doen. Ik leerde nog Japans, schreef wat blogs, keek Food Wars bij (het wordt echt gekker en gekker haha), speelde Pokémon Ultra Sun en las het derde boek van De school van de magische dieren (meteen op dezelfde dag uit!). Ik had ook een verhaal dat ik proef lees uitgelezen en in de avond kreeg ik weer mail met mijn professor. Ik kan weer verder, maar wilde eigenlijk woensdag niks te doen hebben zodat ik het uitbreidingspakket van Pokémon kon spelen. Dan maar in de avond nog even aan de slag! Gelukkig maakte ik hele sprongen en hoef ik niet enorm te haasten de komende dagen.

Woensdag 17 juni

Het uitbreidingspakket van Pokémon kwam in de middag pas uit, dus ik begon maar met mijn scriptie. Dat ging gelukkig prima, ik heb nu bijna alle resultaten binnen! Mijn leraar nog gemaild, die mij vrij laat in mijn keuzes wat betreft de tabellen. Ik was net voor de livestream van Nintendo klaar, waar allemaal toffe nieuwe games bekend werden gemaakt! Volgende week zal ik hier nog een blog over schrijven, want op de woensdag komt er nog een livestream aan. Daarna ging ik met een vriendin Skypen en speelden we samen Ilse of Armor, tot nu toe is het erg leuk! Mijn recensie kwam gisteren ook online. In de avond speelde ik ook nog verder, ik was op dreef!

Donderdag 18 juni

Donderdag ging ik weer hard aan de slag met mijn scriptie, maar speelde ik ook nog wat Isle of Armor. Heerlijk om een nieuw gebied in Galar te verkennen! Ik ging ook nog naar de kapper, eindelijk gingen mijn lange haren eraf! Ik pakte nog mijn spullen in en in de avond ging ik naar mijn kamer in Rotterdam. Daar ging ik nog een avondje gezellig kletsen en kaarten met mijn fangirl en mijn huisgenootje.

Vrijdag 19 juni

Op de vrijdag nam ik een rustig dagje. Ik maakte wat blogs, speelde Pokémon Shield: The Isle of Armor (ik speelde de hoofdverhaallijn uit), leerde voor mijn aankomende tentamen op de maandag en deed boodschappen. In de avond speelde ik nog wat Pokémon Shield, blogde ik wat en keek naar de speciale aflevering van Klikbeet, die erg leuk was!

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week gaat er genoeg gebeuren, zo heb ik mijn allerlaatste tentamen en ga ik weer op bezoek bij het kantoor voor mijn aankomende baan!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.