De wekelijkse avonturen van een Fanboy #215

In dit weekoverzicht is er weer genoeg gebeurd. Ik was vooral thuis op mijn kamer, maar had allemaal projecten waar ik mee bezig ben. Mijn scriptie nadert de eerste versie, mijn laatste tentamen kwam eraan, ik maak voorbereidingen voor mijn baan en had nog een geheim project waar ik mee aan de slag ben gegaan…

Zaterdag 20 juni

Op de zaterdag had ik een rustig dagje, maar ik kon gewoon niet stilzitten! Ik leerde Japans, leerde voor mijn tentamens en had een leuk gesprek met Paula van Bookbreak waarin ik wat projecten met haar besprak. Daar hoor je hopelijk snel meer over! Ik maakte foto’s voor mijn blog, speelde Pokémon Shield, werkte verder aan mijn scriptie en wandelde naar de Gamemania voor een nieuwe klantenpas. Het was wel erg druk in de stad, dus nam een rustig weg langs het centrum om de drukte te vermijden. Thuis aangekomen leerde ik weer verder, blogde ik wat en keek ik naar de film Special Correspondents. Ook keek ik naar Violet Evergarden: Eternity and the Auto-Memory Doll.

Zondag 21 juni

Zondag ging ik hard aan de slag met studeren. Even flink leren, want mijn tentamen komt er bijna aan! Ook keek ik naar de film A Whisker Away en blogde ik wat. In de avond at ik met een goede vriend en keek ik de anime Beastars, die erg fascinerend is.

Maandag 22 juni

Tentamendag! Ik leerde hard voor mijn tentamen, maar als pauzes maakte ik een wandeling, keek ik naar Beastars en had ik een Skypegesprek met iemand waarin we mijn project bespraken, wat een heel nuttig gesprek was. Mijn geheime blogproject waar ik mee bezig ben gaat wellicht nog groter worden dan verwacht… Ik kan niet wachten om er verder mee aan de slag te gaan, want het kan echt de boekcommunity veranderen in positieve zin. Vervolgens studeerde ik verder en keek ik Beastars af en at ik vrij vroeg. Aan het begin van de avond begon mijn tentamen, die gelukkig goed ging! Het was een open boek tentamen, dus ik vermoed dat ik het wel heb gehaald. Daarna blogde ik nog wat en keek ik weer een beetje verder voor een appartement voor na mijn studie.

Dinsdag 23 juni

Dinsdag was ik wat vroeg wakker, dus begon ik al snel met Japans leren en werken aan mijn scriptie. Ik deed nog wat boodschappen, las verder in het tweede deel van The Witcher en blogde wat. Ik keek verder in Hi Score Girl, maakte een wandeling en speelde wat Pokémon Shield. Aan het eind van de middag kwam mijn fangirl eraan, aten we samen en ging nog een wandeling maken met een oud huisgenootje. Toen ik eenmaal weer thuis was, begonnen mijn fangirl en ik aan het tweede seizoen van The Order.

Woensdag 24 juni

Op de woensdag begon ik me voor te bereiden op een gesprek, ik had namelijk een afspraak bij mijn aankomende werk waar we bespraken wat voor soort opdrachten mij leuk lijken. Nu kunnen de mensen van de sales met mijn ideeën aan de slag! Thuis deed ik nog een training, werkte ik aan mijn scriptie, blogde ik wat en begon ik aan Pokémon Café Mix. Ik keek ook nog in het boek Time to Momo: Tokio, om nog inspiratie op te doen voor een nieuwe vakantie naar Japan (je kan nooit vroeg genoeg beginnen…). In de avond had ik een borrel in een park met mijn dispuut, ik zag mijn vrienden eindelijk weer na ongeveer drie maanden. Zo gezellig!

Donderdag 25 juni

Ik begon de dag met studeren en Japans leren, maar ik las ook verder in The Witcher. Ik speelde nog wat Pokémon Shield, zocht weer verder naar een appartement (wat nog best lastig is), deed een online training en keek The 100 met een vriendin via Netflix Party. In de avond keek ik met mijn fangirl naar The Order, hoewel ik sommige personages zo irritant vind dat de serie wat minder leuk is.

Vrijdag 26 juni

Op de vrijdag liep ik met mijn fangirl mee naar haar werk (ze heeft nu een baantje in Rotterdam bij Alice in Cakeland), ging nog even de stad in en werkte verder aan mijn scriptie en online training in de middag. Ook hadden we een gesprek over een bijzonder project voor deze zomer waar ik eerder al over ging Skypen, het wordt nu steeds concreter! Aan het eind van de middag pakte ik mijn spullen in, kwam mijn vader eten en ging ik weer naar mijn ouders. Daar speelde ik D&D met vrienden, erg gezellig! Voordat ik ging slapen, las ik nog het derde deel van Conquests, een science fiction graphic novel.

Dit was weer mijn afgelopen week. De laatste loodjes voor mijn studie, series kijken en al kijken naar de toekomst, inclusief geheimzinnige blogprojecten… Volgende week ga ik enthousiast verder, en kan ik voorbereidingen treffen voor het eerste deel van het project…

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.