De wekelijkse avonturen van een Fanboy #216

Deze weken voelen echt als een einde van een tijdperk. Ik ga bijna afstuderen, en ik kan al uitkijken naar een baan in september! In de tussentijd ben ik nog zat andere dingen aan het doen en zijn er allemaal projecten waar ik mee bezig ben, dus ik heb genoeg te vertellen over deze week.

Zaterdag 27 juni

Op de zaterdag was ik vroeg wakker (vooral door de hitte en de geluiden omdat ik mijn raam open had staan), dus ik las meteen de graphic novel Zeven superhelden, echt een gaaf verhaal! Daarna ging ik aan de slag. Japans leren, aan mijn scriptie zitten, blogs schrijven, het tweede deel van De Orde van de Gouden Leeuw lezen en nog wat trainingen doen (voornamelijk over Excel). Ook zocht ik wat verder naar appartementen en ik werkte verder aan mijn blogproject. Genoeg te doen dus! Aan het eind van de middag ging ik My Hero Academia opnieuw kijken. Een film ervan komt in de bioscoop, maar de serie had ik nooit zo fanatiek gegooid. Nu wil ik alles goed bekijken, aangezien mijn fangirl zegt dat de serie ontzettend sterk wordt en kan tippen aan Fullmetal Alchemist Brotherhood, en dat zegt wat!

Zondag 28 juni

Ik begon de dag met Japans leren, om vervolgens nog even aan mijn scriptie te werken. Ik las ook nog De Orde van de Gouden Leeuw uit, begon aan Quotum en blogde nog wat. In de avond keek ik Klikbeet terug en keek ik weer wat afleveringen van My Hero Academia.

Maandag 29 juni

In tijden weer de trein in! Ik ging naar Rotterdam en las Quotum in de trein, om in Rotterdam meteen boodschappen te doen en nog een training in Excel te volgen. Vervolgens ging ik naar mijn fangirl in Tilburg toe, die zojuist te horen had gekregen dat ze is afgestudeerd! We maakten een lekkere wandeling en gingen met een van haar vriendinnen gourmetten om het te vieren. Zij heeft haar papiertje binnen, nu ik nog!

Dinsdag 30 juni

Op de dinsdag ging ik rustig aan de slag met Japans leren, een Excel-training volgen en werken aan mijn scriptie. Ook keken mijn fangirl en ik nog afleveringen van My Hero Academia en aten we vroeg. We vertrokken weer naar Rotterdam, terwijl ik Quotum las in de trein. In Rotterdam aangekomen had ik een verrassing voor mijn fangirl, want mijn ouders kwamen langs om haar te feliciteren! Na het bezoek keken we nog een aflevering van The Order.

Woensdag 1 juli

Ik ging hard aan de slag met mijn scriptie, want mijn eerste versie is bijna af! Ik was daar vooral mee bezig, maar ondertussen las ik Quotum, zocht ik naar een appartement, leerde ik Japans en ik blogde nog wat. Ik kon uiteindelijk de eerste versie van mijn scriptie inleveren, zo fijn! In de avond at ik met het huishouden en speelde ik nog Dungeons & Dragons met vrienden, wat erg leuk was.

Donderdag 2 juli

Ik moest vroeg wakker worden, want ik ging een dagje werken in Utrecht! Ik ging bij Blossom Books helpen met de administratie, dus daar ging ik een paar uurtjes aan de slag. Op de terugweg las ik Quotum uit en thuis aangekomen at ik met mijn fangirl en keken we het tweede seizoen van The Order af. Ook begonnen we aan het tweede seizoen van My Hero Academia. Ook kreeg ik in de avond feedback terug van mijn begeleider, dus ik kan weer mijn scriptie verbeteren.

Vrijdag 3 juli

Op de vrijdag leerde ik wat Japans en begon ik aan Uitverkoren van Veronica Roth, om vervolgens te werken aan mijn scriptie. Ik blogde ook nog wat en ging nog even de stad in met een vriendin, even bijkletsen! Na het avondeten bracht ik mijn fangirl naar het station, keek ik nog wat afleveringen van My Hero Academia en zorgde ik ervoor dat ik een shiny Zereora kreeg in Pokémon Shield.

Dit was mijn afgelopen week. Mijn fangirl is nu klaar met studeren, nu ik nog! Gelukkig is het einde al in zicht en zijn we druk bezig met toekomstplannen. Volgende week zijn er ook genoeg leuke dingen op de planning, maar daar vertel ik je volgende week meer over! En vergeet niet dinsdag mijn blog te bezoeken, want dan maak ik mijn blogproject bekend… Ik ben heel benieuwd naar de reacties!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.