De wekelijkse avonturen van een Fanboy #217

De afgelopen week was een hele gekke week. Ik had een boekblogproject online gezet waar heel veel op werd gereageerd (lees hier het artikel), ik had met mijn fangirl onze eerste bezichtiging van een appartement en een nieuwe levensfase is nu echt in zicht door mijn afstudeerproces!

Zaterdag 4 juli

Op de zaterdag leerde ik wat Japans, zocht ik weer naar appartementen en ik blogde nog wat. Ook maakte ik weer wat aanpassingen aan mijn scriptie, hij is bijna af! Ik las verder in Uitverkoren van Veronica Roth en in de avond keek ik naar wat afleveringen van My Hero Academia. Ik ben al bij het tweede seizoen aangekomen!

Zondag 5 juli

Mijn fangirl en ik stonden onwijs vroeg op, we gingen namelijk naar Texel voor een familieweekend! Mijn vader was jarig op de zaterdag en doet een opleiding voor parachutespringen (ja, wat een baas op die leeftijd!) en wij zouden met de familie erbij zijn. Ik las Uitverkoren onderweg naar Texel en eenmaal daar aangekomen gingen we de hele dag op pad om Texel te verkennen! We kregen echt het vakantiegevoel en Texel is ook ontzettend mooi. In de avond gingen we nog met z’n allen uit eten, daarna kwamen we aan bij ons hostel.

Maandag 6 juli

Op deze dag zouden we nog op Texel zijn, alleen kon mijn vader door de wind niet springen. Jammer! Gelukkig hadden we nog een paar uitstapjes door Texel, misschien dat ik nog een blog schrijf over dit heerlijke eiland! We gingen vroeg uit eten en vervolgens gingen we naar huis (zonder mijn ouders, die zouden nog een paar dagen blijven zodat mijn vader al zijn sprongen kan doen). Thuis las ik nog even verder in Uitverkoren.

Dinsdag 7 juli

Dinsdag gingen mijn fangirl en ik weer naar Rotterdam, terwijl ik Uitverkoren in de trein las. Dit boek is echt heel goed, zeker een aanrader! We deden boodschappen, zochten nog verder naar appartementen en ik leerde nog wat Japans. Aan het eind van de middag hadden we een bezichtiging voor een appartement in Dordrecht. Een prima plekje, alleen gokken we dat andere kandidaten meer kans maken. We gaan in ieder geval onze interesse aangeven en kijken of het wat wordt! Tot die tijd lekker verder kijken naar andere appartementen. Thuis keken we nog naar My Hero Academia. Ook kwam op deze dag mijn project online en vind ik alle reacties zo tof! De boekblogcommunity ging echt in gesprek, wat eigenlijk een nog mooier resultaat is dan enige donaties die binnen komen. Ik heb eerlijk gezegd het idee dat de laatste tijd de community een beetje aan het weggevallen is (bloggers kennen elkaar minder en reageren minder op elkaar blogs), maar nu zie je dat de passie rondom het boekbloggen nog helemaal levend is!

Woensdag 8 juli

Deze sukkel was nog medicijnen vergeten bij het huis van zijn ouders, dus in de ochtend moest ik even heen en weer. Gelukkig kon ik daardoor verder lezen in Uitverkoren en eenmaal thuis aangekomen kon ik de definitieve versie van mijn scriptie inleveren! Ook kreeg ik een belletje over een potentiële opdracht voor werk, op de vrijdag zou ik op gesprek komen! Ik heb waarschijnlijk niet erg veel kans op de opdracht, maar het is wel interessant om zo’n gesprek eens mee te maken. Ik keek nog naar Hi Score Girl en My Hero Academia in de avond.

Donderdag 9 juli

Aangezien ik zo veel reacties kreeg op mijn boekblogexperiment, besloot ik een blog te schrijven over alle reacties van de community. Zo interessant om over dit onderwerp na te denken! Na het schrijven van mijn blog leerde ik Japans en las ik verder in Uitverkoren, om in de middag een gesprek te hebben op kantoor over het kennismakingsgesprek dat ik zou gaan hebben. Met iemand van de sales bespraken we mijn voorbereidingen en wat ik kon verwachten. Na alle tips en tricks blogde ik thuis verder en kreeg ik weer wat donaties binnen, ik heb nu genoeg binnen gekregen om mijn domein te verlengen voor een jaar. Hartstikke bedankt aan alle donateurs, want nu blijft NerdyGeekyFanboy in 2021 sowieso bestaan! In de avond begonnen mijn fangirl en ik aan het derde seizoen van My Hero Academia.

Vrijdag 10 juli

Op de vrijdag bereidde ik me nog even voor op het kennismakingsgesprek en ik vertrok naar het kantoor in Utrecht. Ik las Uitverkoren uit en had zeker een leuk gesprek, hoewel ik helaas niet de opdracht heb gekregen (iemand anders had iets meer ervaring), maar dat maakt niet uit! Zo kan ik nog even tot rust komen na het inleveren van mijn scriptie en zou ik niet meteen fulltime aan de slag moeten gaan. Nu kan ik gewoon genieten van de zomer en veel bloggen, en zodra er weer een nieuwe opdracht beschikbaar is hopelijk wel aan het werk! Ik keek ook naar Japan Sinks 2020, had nog een lange Skypemeeting met een eventueel nieuw project en een goede vriend kwam langs om te eten. Toen hij eenmaal weer weg was, keek ik naar de musical Hamilton op Disney Plus, aangezien deze was aangeraden door een van mijn donateurs. Die wordt deze week nog gerecenseerd!

Dit was mijn afgelopen week. Een hele enerverende week vol activiteiten, nieuwe ervaringen en leuke momenten. Op naar de volgende week!
En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.