De wekelijkse avonturen van een Fanboy #218

De afgelopen week heb ik weer genoeg gedaan. Aan mijn blog zitten, bijna (!!!) afstuderen, lezen, series kijken en meer! Ik zit nu echt in een tussenfase: bijna klaar met studeren, bijna beginnen met werken. Gelukkig weet ik mijn tijd nog goed te vullen, dus hierbij het overzicht van de afgelopen week.

Zaterdag 11 juli

Zaterdag ging ik eerst wat Japans leren, maar keek ik ook verder in Japans Sinks 2020 en blogde ik weer wat. In de ochtend ging ik ook nog even de stad in om een bestelling cupcakes bij Alice in Cakeland te halen. In de avond kwam een vriendin bij mij eten en keken we de tweede helft van het tweede seizoen van The Legend of Korra, echt een fantastische serie en zo leuk om opnieuw te zien! Toen de visite eenmaal vertrok, keek ik nog het tweede seizoen van Hi Score Girl af, een erg mooie finale.

Zondag 12 juli

Ik begon de dag weer met Japans leren, appartementen zoeken en De Uitdager van Taran Matharu lezen. In de middag ging ik naar Dordrecht, mijn fangirl en ik zochten weer goede vrienden op nadat we elkaar maanden niet hadden gezien. Ontzettend gezellig! We speelden onder andere Regenwormen en Saboteur en maakten een frisse wandeling, om in de avond sushi te eten. Eenmaal weer thuis aangekomen keek ik naar Tower of God op Crunchyroll en dook ik vroeg mijn bed in.

Maandag 13 juli

Ik stond vroeg op, aangezien ik een controleafspraak in het ziekenhuis had. Ik las De Uitdager in de trein en thuis aangekomen leerde ik Japans, keek ik naar Tower of God en bereidde ik een Dungeons and Dragons sessie voor. Ik blogde wat, zocht weer verder naar een appartement en kreeg te horen dat mijn scriptie is goedgekeurd! Nu is het alleen wachten op de tweede lezer, dan nog een verdediging inplannen en dan heb ik mijn diploma binnen. In de middag wandelde ik nog met vrienden en speelde ik Dungeons and Dragons in de avond. Voordat ik ging slapen, keek ik nog naar Tower of God en las ik verder in De Uitdager.

Dinsdag 14 juli

Dinsdag leerde ik Japans, zocht ik weer naar een appartement en ruimde ik mijn kamer en de gemeenschappelijke ruimte goed op. Nog even en ik kan mijn verdediging aanvragen als de tweede lezer mijn scriptie heeft gelezen, en dan kan ik mijn studie afronden! Ik las ook nog een hoop en in de middag kwam mijn fangirl. Na het eten keken we naar Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, een hilarische film! Daarna keken we nog naar My Hero Academia en las ik De Uitdager uit.

Woendag 15 juli

Ook op de woensdag zat ik niet stil. Ik leerde Japans, zocht naar een appartement, werkte nog even en keek naar Tower of God. Ook heb ik nu officieel mijn doel behaald voor de Ko-Fi pagina, dus zodra het geld binnen is van de donateurs (begin augustus) ga ik mijn domein verlengen voor volgend jaar! Ik las verder in het tweede deel van The Witcher en ik blogde ook een hoop. In de avond at ik met mijn fangirl en had ik nog een borrel van mijn vriendengroep (wel op gepaste afstand).

Donderdag 16 juli

Donderdag leerde ik wat Japans en had ik een opfriscursus van autorijden. Ik had een tijdje niet gereden, maar aangezien ik binnenkort weer ga rijden leek het me een goed idee om nog wat lesjes te doen. Daarna ging ik bij Sherlocks Place met mijn fangirl wat drinken en aten we samen, om vervolgens nog even My Hero Academia te kijken. Toen mijn fangirl weer naar huis ging, begon ik aan My Next Life as a Villainness: All routes lead to doom (met dank aan de Aniway).

Vrijdag 17 juli

Op de vrijdag had ik mijn andere rijles, om vervolgens nog My Next Life as a Villainness af te kijken. Ook ging ik weer richting mijn ouders, las ik verder in het tweede deel van The Witcher en ik kletste weer bij met mijn familie. Ook leerde ik nog wat Japans en zocht ik naar een appartement.

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week hoop ik een afstudeerdatum in te plannen en ga ik weer genoeg leuke dingen doen!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Ik zit al een tijdje te twijfelen of de boeken van Taran iets voor mij zijn. Misschien toch binnenkort eentje oppakken. 🙂

    1. Anders haal je de pocketeditie van De Nieuweling, is toch lekker goedkoop en is echt een heerlijke serie! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.