De wekelijkse avonturen van een Fanboy #219

De afgelopen week was een hele bijzondere week, wat je ook kon lezen in mijn personal update van gisteren! Er is dus een hoop gebeurd, dus ik vertel je graag wat ik allemaal heb uitgespookt deze week.

Zaterdag 18 juli

Zaterdag begon ik Japans te leren, en kreeg ik ook mijn afstudeerdatum te horen. Deze is al vrij snel, spannend! Ik ging in de middag op bezoek bij een goede vriendin en een oud-huisgenootje (die dichtbij mijn ouders woont), even bijkletsen! Ik wandelde daarbij een hoop en begon aan Het geheim van Edison. Ik blogde wat in de avond en kreeg helaas weer even veel last van m’n knieën, maar dat kwam omdat ik ook had gefietst (dat belast m’n knieën enorm waardoor ik pijn heb). Even vroeg naar bed, morgen weer een dag!

Zondag 19 juli

Ik had gelukkig minder pijn, dus ik kon er weer tegenaan! Ik reed met mijn vader naar de duinen, om daar even te wandelen. Thuis werkte ik aan mijn presentatie voor mijn verdediging, leerde ik wat Japans en bezocht ik nog een goede vriendin van de basisschool. Even wandelen en Pokémon Go spelen, vervolgens via Amazon Prime naar een programma kijken over Japan. Nu ben ik best wel geïnteresseerd in deze streamingsdienst! Ik wandelde naar huis, werkte aan mijn verdediging en blogde nog wat. Voordat ik ging slapen, las ik verder in Het geheim van Edison.

Maandag 20 juli

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! Ik las Het geheim van Edison in de trein, werkte verder aan mijn verdediging in mijn kamer en snel kon ik door naar Dordrecht. Daar konden mijn fangirl en ik een appartement bezichtigen, welke we echt ideaal vonden. Er zijn wel alleen veel mensen die het appartement hebben gezien, dus we gaan duimen dat we toch nog kans maken! Toen we thuis waren werkte ik verder met mijn studie en deden we boodschappen. Na het eten keken we naar My Hero Academie: Two Heroes en speelde ik nog een avondje Dungeons & Dragons.

Dinsdag 21 juli

Op de dinsdag ging ik aan de slag met mijn scriptieverdediging, maar ging ik ook Japans leren en zocht ik naar een appartement. Ook blogde ik wat, maakte ik een wandeling met een goede vriend en keek ik naar Keep your hands off Eizouken. Toen mijn fangirl thuis kwam van werk, keken we nog naar My Hero Academia en las ik verder in Het geheim van Edison.

Woensdag 22 juli

Woensdag leerde ik Japans, bereidde ik mijn verdediging voor en las ik verder in Het geheim van Edison. Na wat bloggen liep ik nog een rondje door Rotterdam en at ik met vrienden een cupcake bij Alice in Cakeland. Thuis aangekomen keek ik nog naar Keep your hands off Eizouken en werkte ik weer verder aan mijn scriptieverdediging. In de avond keek ik weer met mijn fangirl naar My Hero Academia. We zijn nu bij het derde seizoen en we vinden het fantastisch!

Donderdag 23 juli

Mijn scriptieverdediging stond op deze dag gepland! Ik oefende nog mijn presentatie, maakte nog een wandeling en leerde nog Japans. In de middag had ik mijn verdediging, die ik gelukkig heb gehaald! Mijn scriptie kreeg een 7.5, waar ik erg blij mee ben. De verdediging was online via Zoom, dus erna gingen mijn fangirl en ik nog een drankje doen bij Sherlock’s Place bij Rotterdam Blaak. Een vriendin kwam ook nog langs, gezellig! Ik kreeg zelf nog van het koffietentje een zak thee mee naar huis als felicitatie, zo leuk! Nadat we snel hadden gegeten gingen mijn fangirl en ik naar Tilburg en las ik Het geheim van Edison uit. Ook werkten we aan nieuwe producten voor de webshop van mijn fangirl, The Queen of Geek! Ik hielp ook mee met het maken van items, die nu in de webshop staan. Check het vooral, wie weet zie je wat leuks!

Vrijdag 24 juli

Even boodschappen doen, en vervolgens even een beetje bloggen en mailen over het feit dat ik ben afgestudeerd. Ik leerde ook nog wat Japans en in de middag gingen we een high tea doen! Dit was bij Giardino d’Italia, een verborgen pareltje in Tilburg. Heerlijke hapjes, onbeperkt thee en ook nog eens in een hele mooie tuin! Mijn fangirl gaat voor het restaurant mooie items maken in het teken van bloemen, hoe leuk! Nadat we wat bloemen mochten plukken gingen we weer naar huis en keken we naar flink wat afleveringen van My Hero Academia. Het vierde seizoen begint al tof, en de dag erna zouden we naar de bioscoop gaan voor de nieuwe film!

Dit was mijn afgelopen week. Afgestudeerd, vakantie vieren en lekker aan de slag met mijn blog! De komende week ga ik even bijkomen van het afstuderen en genoeg leuke dingen doen!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.