De wekelijkse avonturen van een Fanboy #22

De week is voorbij, tijd voor weer een nieuwe wekelijkse avonturen van een fanboy! Deze week had ik het ontzettend druk met mijn vereniging, maar wist ik daarnaast nog andere leuke dingen te doen. Het was een uitputtende week dus, maar wel een hele leuke!

 

Zaterdag 1 oktober

Op de zaterdag werd ik wakker met wat hoofdpijn, dus deze dag was niet de meest energieke. Toch wist ik nog genoeg dingen te doen. In de ochtend heb ik veel gestudeerd, kregen we bezoek en begon ik met het kijken van Sword Art Online. Dit is de tweede keer dat ik de anime kijk, maar nu met Engelse stemmen, aangezien ik deze serie heel graag opnieuw wil zien! In de middag ging ik nog met mijn moeder naar Boekhandel van der Meer in Noordwijk om de Best of YA Verjaardagskalender op te halen, die is zo leuk geworden! Voor en na het avondeten heb ik wat dutjes gedaan door de vermoeidheid van de hoofdpijn, maar daarna ging ik mij omkleden als konijn voor een Alice in Wonderland-themafeest. Mijn nerdmaatje gaf namelijk een feestje voor haar verjaardag, dus daar moest ik uiteraard bij zijn. Ik heb weer wat vrienden gesproken die ik niet vaak zie, dus dat was erg leuk! Toch dook ik vrij vroeg mijn bedje in, want ik was doodmoe.img_7981

Zondag 2 oktober

Zondag was een wat productievere dag. Ik heb heel veel gedaan aan mijn studie, veel lopen bloggen en nog wat afleveringen van Sword Art Online gezien. In de middag ging ik nog bij een mede-boeknerd langs om een Best of YA-verjaardagskalender te brengen (en uiteraard om even te kijken naar de boekenkasten) en ik heb verder gelezen in Spel van angst van Michael Grant. In de avond moest ik nog mijn tas inpakken, want ik ga natuurlijk zoals gewoonlijk elke maandag naar mijn kamer in Rotterdam! Na het inpakken heb ik Pokémon Alpha Sapphire gespeeld en ondertussen al wisselend Steven Universe en Sword Art Online gekeken. Daarna keek ik met mijn ouders Toren C en Zondag met Lubach.

Maandag 3 oktober

In de ochtend vertrok ik vroeg naar Rotterdam. In de trein las ik Spel van angst uit en toen ik eenmaal bij mijn kamer was, bleek ik geen sleutels bij mij te hebben, ontzettend dom! Gelukkig kwam mijn vader langs met de sleutel en was een huisgenoot even later aangekomen, dus ik was gelukkig al binnen. Toen ik mijn sleutels had, heb ik veel gestudeerd, colleges bezocht op de campus en gegeten met huisgenootjes. In de avond had ik een vergadering op mijn vereniging. Daarna ging ik snel naar huis en las ik wisselend Nachtval, Sword Art Online deel 3 en Vermist van Helen Vreeswijk.

Dinsdag 4 oktober

Op de dinsdag begon ik met studeren en bezocht ik nog een college. Aan het einde van de middag was ik even klaar met studeren, dus keek ik weer afleveringen van Sword Art Online en Steven Universe. Ook had ik mijn hele kamer nog schoongemaakt, aangezien dat best nodig was. In de avond ging ik weer naar een vergadering, want ik organiseer met wat mensen een feest op de vereniging. Thuis aangekomen las ik weer de drie verschillende boeken.img_8004

Woensdag 5 oktober

Woensdag werd ik wakker met weer wat studiewerk, ik had weer veel te doen! In de middag blogde ik wat en had ik bezoek, waarbij we eerst de stad in gingen (de boekhandel Donner af, de Yendor bekijken en proberen niks te kopen). Thuis keken we Me Earl and the Dying Girl (ja, ik keek deze film voor ongeveer de vierde keer, hij is fantastisch). Toen de visite weg was, voelde ik me nogal moe, dus na te hebben bijgepraat met huisgenootjes, zocht ik al mijn bed op en ging ik nog wat bloggen en Sword Art Online kijken.

Donderdag 6 oktober

Ik werd alweer vroeg wakker, dus ik ging meteen aan de slag met mijn studie, om vervolgens tussendoor wat YouTube-filmpjes te kijken. In de middag ging ik naar college en daarna heb ik veel gestudeerd en begon ik met Rick & Morty, wat dus absoluut geen kinderserie is… Na het eten met huisgenootjes ging ik door naar mijn vereniging, ik had voor de derde keer een vergadering van een commissie! Ik ben van deze commissie degene die de notulen maakt, dus ik zat druk te typen tijdens de vergadering en achteraf bleef ik nog even hangen en kletsen met wat vrienden. Het werd iets later dan verwacht, maar het was enorm gezellig!

Vrijdag 7 oktober

Op de vrijdag stond ik vroeg op en ging ik naar Tilburg, we hadden namelijk een meeting van Best of YA! In de boekhandel in Tilburg hadden we een workshop over het geven van interviews en konden we allemaal vragen stellen aan Susanne, de uitgever van Best of YA. Hierbij kregen we veel te horen over haar werk en hoe het uitgeven van boeken werkt. Na gezellig te hebben geluncht kwamen twee medewerkers van de Efteling om te brainstormen om meer jongeren naar de Efteling te laten komen. Volgens mij hadden we veel geholpen en kwamen er leuke ideeën uit, ik ben benieuwd naar de uitkomst! Ik ging erna nog langs Rotterdam, at thuis en werkte de notulen van de vergadering bij en ik vertrok naar mijn ouders. Thuis aangekomen keek ik de aflevering van Koefnoen terug, blogde ik wat en las ik Vermist, een erg spannend boek!img_8031

 

Hoe was deze week voor jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.