De wekelijkse avonturen van een Fanboy #220

De afgelopen week had ik zomervakantie, want ik ben geslaagd voor mijn master! Nu dus veel tijd om te lezen, series/films kijken en te bloggen. Dat kan nog maar een maandje, want vanaf september gaat mijn contract starten en kan ik hopelijk werken aan een leuke opdracht. Ik hou mezelf in ieder geval bezig, want ik heb de afgelopen week genoeg gedaan!

Zaterdag 25 juli

Op de zaterdag stonden we nog vrij vroeg op, we gingen lekker aan de slag! Mijn fangirl werkte aan haar webshop, want ze had weer een hoop nieuwe producten die ze op de webshop kon zetten. Hier kan je naar haar webshop, wees er snel bij aangezien veel producten uniek zijn. Ik ging ondertussen Japans leren en bloggen, en we luisterden samen naar podcasts zoals Witch Please. In de middag gingen we langs de stad (wel erg druk met de Tilburgse kermis erbij, we gingen voornamelijk in de boekhandel Gianotten zitten) en we aten bij Xu’s Noodle Bar, een heerlijk eettentje met ramen en andere Aziatische hapjes. Vervolgens gingen we naar de bioscoop voor My Hero Academia: Heroes Rising! Een erg toffe film, mijn recensie kan je hier lezen. Toen we thuis kwamen keken we nog naar My Hero Academia en begon ik aan Dit is ons verhaal.

Zondag 26 juli

Zondag blogde ik wat en gingen naar de Pont, een kunsthal in Tilburg. Erg leuk om te zien, de tentoonstellingen zijn heel divers! We gingen weer naar huis, maakten wat kunstwerken voor de webshop van mijn fangirl en we maakten nog een wandeling. Ook las ik verder in Het geheim van Edison en keken we verder met My Hero Academia. We zijn bijna helemaal bij met de anime!

Maandag 27 juli

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan, dus ik las Het geheim van Edison uit in de trein. In Rotterdam aangekomen maakte ik wat foto’s voor mijn blog, leerde ik wat Japans en blogde ik ook wat. Aan het eind van de middag ging ik naar huis en las ik verder in Dit is ons verhaal en thuis aangekomen bij mijn ouders las ik verder.

Dinsdag 28 juli

Ik ging deze dag veel Japans leren, maar ik deed ook een cursus in artificial intelligence, erg interessant! Ik las ook Dit is ons verhaal uit en ik maakte een wandeling met mijn vader in de duinen. Voordat ik ging slapen begon ik aan The Shadow of Kyoshi.

Woensdag 29 juli

Ook deze dag besloot ik veel Japans te leren, maar las ik ook verder in The Shadow of Kyoshi en blogde ik wat. In de middag maakte ik een wandeling, dagelijks probeer ik minimaal 6000 stappen aan te tikken! Ook kwam Your Guide to Japan binnen, een boek dat ik kocht als Kickstarter van een YouTuber die veel video’s maakt over Japan. Zo kan ik extra inspiratie opdoen voor een volgende vakantie naar Japan! Aan dit boek ben ik ook begonnen voordat ik ging slapen.

Donderdag 30 juli

Op de donderdag leerde ik even Japans, maar ging ik ook genoeg andere dingen doen. Blogs schrijven, The shadow of Kyoshi en Your Guide to Japan lezen, Food Wars en Keep Your Hands off Eizouken! kijken, podcasts luisteren, feedback verwerken van proeflezers voor mijn verhaal (ik ga richting de definitieve eindversie, zo spannend!) en ik maakte nog een wandeling in de avond. Toen ik in de avond thuis kwam, keek ik nog via Netflix Party met mijn fangirl naar Cursed. De eerste aflevering was het nog niet voor ons, maar misschien is de rest van de serie heel tof!

Vrijdag 31 juli

Vrijdag was het ontzettend warm, dus ik lette goed op de hitte. Ik leerde Japans, blogde wat, verwerkte feedback voor mijn verhaal en las The Shadow of Kyoshi uit. Ik las verder in Your Guide to Japan, keep naar Keep Your Hands off Eizouken! en zocht nog naar een appartement. In de avond keek ik naar The Umbrella Academy seizoen 2, hij begint al ontzettend goed! Voordat ik ging slapen begon ik aan Terug naar Fandom van Anna Day.

Dit is mijn afgelopen week. Hoe was de jouwe? Aankomende week ga ik ook weer genoeg lezen, series en films kijken en meer!

2 reacties

  1. Wij hebben ondertussen drie afleveringen van Cursed gezien en eigenlijk spreekt de serie me nog steeds niet enorm aan. Er kwam in de derde aflevering echter wel een scène voor die weg had van één van de bizarre terugkerende dromen die ik heb. Geen flauw idee trouwens waar die creepy dromen van daan komen maar nu kon ik dus wel aan manlief laten zien waarom ik soms in het midden van de nacht helemaal gedesoriënteerd wakker word.

    1. Ah, jammer! Hopelijk wordt het nog beter gaandeweg het seizoen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.