De wekelijkse avonturen van een Fanboy #221

De afgelopen week was het weer lekker warm, maar kon ik ondanks de hitte genoeg dingen doen. Ook al is het vakantie, ik zit gewoon niet stil! Genoeg te bespreken in dit wekelijkse overzicht.

Zaterdag 1 augustus

Ik begon zaterdag met bloggen en Japans leren, maar ik begon ook aan Terug naar Fandom. Zo tof dat er een vervolg is verschenen! In de middag ging ik met mijn nichtje naar Den Haag, om daar even boeken te shoppen, uit eten te gaan en de film My Hero Academia: Heroes Rising te zien in de bioscoop. Voor mij al de tweede keer, hij is nog steeds erg tof!

Zondag 2 augustus

Zondag ging ik weer wat Japans leren (nu doe ik dat via Drops, Duolingo en JapanesePod101), maar al snel gingen we met de familie op pad. We gingen een dag met onze boot varen, heerlijk! Ondertussen lazen mijn fangirl en ik Your Guide in Japan en zagen we weer genoeg leuke plekken die we bij onze volgende vakantie willen bezoeken, maar we speelden ook een dilemmaspel. Na een dagje varen keken we in de avond het tweede seizoen van The Umbrella Academy af. Alweer een geweldig seizoen, nu maar hopen dat het derde seizoen ook snel wordt aangekondigd!

Maandag 3 augustus

Het was een regenachtige ochtend, dus mijn fangirl en ik keken samen het vierde seizoen van My Hero Academia af. Ik kan niet wachten op een volgend seizoen! In de middag gingen mijn fangirl en wandelen naar het dorp, even goed de benen strekken! Thuis aangekomen aten we met mijn tante en ging ik in de avond nog wat bloggen, Japans leren en Terug naar Fandom lezen.

Dinsdag 4 augustus

Dinsdag had ik weinig op de planning staan, maar ik wist mijn dag prima te vullen! Ik leerde veel Japans, las verder in Terug naar Fandom, keek Keep Your Hands off Eizouken! af, keek nog naar Food Wars en de documentaire Connected, blogde veel en keek naar Japan-boeken voor nog meer inspiratie voor een volgende Japan-trip (ben ik obsessed? Wellicht). Ik keek ook nog via Netflix Party naar Cursed, maar ook deze tweede aflevering weet me nog niet echt te overtuigen… Hopelijk wordt het nog beter!

Woensdag 5 augustus

Ik was vroeg wakker, maar daardoor kon ik weer lekker aan de slag. Ik blogde wat, leerde veel Japans en las verder in het tweede deel van The Witcher. In de middag ging ik langs een vriendin om Pokémon te ruilen in Pokémon Sword and Shield, onze Pokedex voor de Isle of Armor is nu compleet! Ook speelden we nog wat Mario Kart en ging ik in middag weer richting Rotterdam. Er komt een hittegolf aan, maar in mijn kamer in Rotterdam is het gelukkig lekker koel. In Rotterdam maakte ik eten klaar voor mijn fangirl en ik, in de avond keken we naar de film Palm Springs, die me werd aangeraden door een van mijn Kofi-donateurs. Echt een hele toffe film, dus daar komt zeker nog een recensie van online.

Donderdag 6 augustus

Het werd weer flink warm, dus ik deed rustig aan. Ik leerde wat Japans, blogde wat, keek Connected af e ik begon aan Demon Slayer (op aanraden van mijn fangirl). Dat ga ik zeker verder kijken! Aan het begin van de middag had ik een afspraak met mijn fysiotherapeut, aangezien ik soms wat last heb van mijn knieën. Hij heeft alles wat losser gemaakt, en nu kan ik weer door met mijn oefeningen zodat ik helemaal geen last meer heb! Ook las ik het tweede deel van The Witcher uit en keek ik in de avond naar het nieuwe seizoen van The Seven Deadly Sins en maakten we nog een kleine wandeling toen het wat was afgekoeld.

Vrijdag 7 augustus

De hittegolf was pas net begonnen, dus ik lette goed op! Ik leerde Japans, tekende wat en ik keek naar Tales of Arcadia: Wizards! Ik had het hele seizoen kunnen bingewatchen, dat ging hard! Ook begon ik aan Het mes van de sluipmoordenaar van Sarah J. Maas, de proloog is nu ook vertaald met een mooie boekenbox! In de avond deden we nog boodschappen (die hitte buiten was zelfs toen nog ondraaglijk) en we keken verder in The Seven Deadly Sins.

De afgelopen week was best prima. Achter de schermen zijn we druk bezig met het vinden van een appartement (daar zit deze week nu vooruitgang in) en mijn fangirl gaat meer werken bij haar baan, dus dat is heel fijn! Ook wordt er gezocht naar een opdracht voor mijn werk, dus hopelijk kan ik ook snel beginnen met werken!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.