De wekelijkse avonturen van een Fanboy #222

De afgelopen week was het ontzettend warm, en als je niet kan zweten kan het erg heftig zijn… Gelukkig was mijn kamer vrij koel, dus ik kon het nog een beetje overleven! Zo had ik nog genoeg tijd en energie om wat leuke dingen te doen, dus ondanks de warme temperatuur heb ik nog zat beleefd.

Zaterdag 8 augustus

Op de zaterdag was het erg warm, dus ik kon helaas niet naar buiten. Dan maar mezelf binnen vermaken! Ik leerde Japans, blogde wat en las verder in Het mes van de sluipmoordenaar. Ik ruimde mijn kamer wat op, luisterde naar een aantal podcasts en keek naar Demon Slayer terwijl ik aan het tekenen was. Ook bladerde ik het boek Ontdek Japan door, als inspiratie voor een volgende vakantie naar Japan! In de avond was mijn fangirl terug van werk, dus gingen we The Seven Deadly Sins kijken, maar ook de film Zombieland 2: Double Tap, weer erg grappig!

Zondag 9 augustus

In de ochtend deden we een wandeling (toen was de warmte nog te doen), om vervolgens thuis even mijn bureau op te ruimen en mijn copic markers opnieuw in te delen. Ik blogde wat, las verder in Het mes van de sluipmoordenaar en samen met mijn fangirl bekeken we nog wat Japan-boekjes. In de avond keken we nog naar The Seven Deadly Sins en hielpen we een vriendin met het verven van haar nieuwe kamer. Uitgeput thuis aankomen, maar het was fijn om even te helpen!

Maandag 10 augustus

We deden eerst wat boodschappen, om erna Your Guide to Japan uit te lezen. Ik wil gewoon zo graag terug naar Japan! Ik leerde weer Japans, blogde wat, las verder in Het mes van de Sluipmoordenaar en tekende wat tijdens het kijken naar Demon Slayer. In de avond kwamen nog drie mensen langs om te borrelen (gelukkig kon dat op 1.5 meter), erg gezellig!

Dinsdag 11 augustus

Op de dinsdag ging ik veel Japans leren, maar tekende ik ook wat, las ik verder in Het mes van de sluipmoordenaar en keek ik naar Food Wars, maar ook naar de nieuwe aflevering van The 100. Wat wordt het spannend zeg! In de avond keek ik meet mijn fangirl naar The Seven Deadly Sins, we hebben het nieuwe seizoen bijna volledig gezien!

Woensdag 12 augustus

Woensdag ging ik ook weer aan de slag met Japans leren, bloggen en Het mes van de sluipmoordenaar uitlezen. Wat een toffe proloog! Ik tekende ook nog wat en ging weer door naar het zoeken van een appartement. Ik had in de middag een afspraak met de fysiotherapeut en kwam een vriend bij mij eten. In de avond keek ik met mijn fangirl het vierde seizoen van The Seven Deadly Sins af, nu wachten op het volgende (en misschien laatste) seizoen!

Donderdag 13 augustus

Op de donderdag blogde ik wat, maakte ik behoorlijk wat foto’s voor de #BBBookstagram en begon ik aan De onverklaarbare logica van mijn leven, echt een ontzettend mooi verhaal! Ik ging in de middag naar de boekhandel om een boek op te halen (The Dragon Prince Book 1:Moon) en ik at een lekkere cupcake bij Alice in Cakeland, die nu een nieuwe eigenaresse heeft die allemaal toffe nieuwe smaken maakt, maar ook nieuwe gerechten gaat uitbrengen! Hieronder een foto van de Mad Hatter Cupcake, waarvan ik al een hapje nam voordat ik een foto maakte… Hij zag er gewoon zo lekker uit! Thuis aangekomen rustte ik even uit door de hitte, keek ik nog naar Demon Slayer en maakte ik eten klaar voor mijn fangirl en ik. Ik las verder in De onverklaarbare logica van mijn leven en in de avond werd ik opgehaald door mijn vader, de komende dagen dus even weer bij het ouderlijk huis zitten!

Vrijdag 14 augustus

Ik ging weer wat Japans leren, maar ik schreef me ook weer in voor wat nieuwe appartementen. Ik las verder in De onverklaarbare logica van mijn leven, speelde wat Pokémon Shield, keek verder met Demon Slayer. Ik had het boek uitgelezen (echt een van de mooiste boeken van 2020), en toen ging ik door met The Dragon Prince Book 1: Moon. Aan het einde van de avond was ik al bijna op de helft van het boek!

Dit was mijn afgelopen week. Gelukkig wordt het nu wat koeler, dan kan ik weer iets vaker naar buiten!

En, hoe is het bij jou?

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Gelukkig was je kamer vrij koel! Die van mij was letterlijk een oven haha. Ik heb ook altijd Japans willen leren, misschien is dit wel een teken dat ik gewoon moet beginnen🤔

    1. Zeker doen! Toevallig plaats ik dinsdag een blog met hoe ik zelf Japans leer, inclusief tips wat betreft gratis opties om Japans te leren 🙂

  2. Ik ben begonnen met het vierde seizoen van The Seven Deadly Sins, maar ik zit er nog niet helemaal in…:(

    1. Ik snap je hoor! Was bij ons ook een beetje af en aan, maar ben wel erg benieuwd naar het volgende seizoen!

  3. Die cupcake ziet er echt zo super uit. Ik ben vooral fan van het paarse hoedje, maar dat is nu niet bepaald verrassend natuurlijk. Eerder deze week gaf Facebook me een herinnering aan een post van 10 jaar oud en dat was er toevallig één uit de periode dat ik nog cupcakes versierde. Een cupcake met rozen onder een glazen stolp. Blijkbaar sloopt mijn favoriete Disney-verhaal toen onbewust al in mijn creaties. 🙂

    1. Dat hoedje (maar eigenlijk alles aan de cupcake) was ook ontzettend leuk! En wat gaaf dat je vroeger ook cupcakes versierde. Mocht mijn vriendin nog tips nodig hebben voor nerdy cupcakes, zal ik je aanraden 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.