De wekelijkse avonturen van een Fanboy #223

De afgelopen week kon ik iets meer genieten van het weer, aangezien de hitte weer wat aan het verdwijnen is. Ik kon in ieder geval genoeg doen, dus ik heb mezelf weer vermaakt tijdens deze zomervakantie. Ik ga bijna aan de slag met werken, waardoor ik nu even alles uit mijn vakantie haal.

Zaterdag 15 augustus

In het weekend ging ik wat Japans leren, maar deed ik nog genoeg andere dingen. Zo speelde ik wat Pokémon Shield, las ik The Dragon Prince Book 1: Moon en keek ik naar de film Project Power. In de avond keek ik ook nog naar wat afleveringen van Demon Slayer, naast het schrijven van wat blogs.

Zondag 16 augustus

Zondag ging ik eerst weer veel Japans leren (ik heb ook een blog geschreven over hoe ik dat doe, wat je hier kan lezen), maar ik ging ook verder in The Dragon Prince Book 1:Moon, die ik ook uitlas. Ik schreef meerdere blogs, ging Demon Slayer afkijken en ik begon aan Vruchteloos van Bes Ceyssens. In de middag ging ik met mijn ouders nog een ijsje halen en in de avond las ik Vruchteloos uit, ik ging er snel doorheen! Ik begon daarna met Beautiful Creatures. Ik heb de serie jaren geleden gekocht, maar ik was er nooit aan begonnen. Nu had ik even niks om snel te lezen, dus nu ga ik er eindelijk aan beginnen!

Maandag 17 augustus

Op de maandag ging ik veel Japans leren, maar las ik ook verder in Beautiful Creatures. Ook ging ik weer genoeg bloggen, want er zijn zat recensies die ik kan schrijven! Daarbij keek ik nog naar een aflevering van Food Wars en had ik in de avond een Dungeons and Dragons sessie via Discord, welke erg geslaagd was.

Dinsdag 18 augustus

Ik begon de dag met Japans leren en Beautiful Creatures lezen, maar aan het einde van de ochtend ging ik richting het ziekenhuis. Ik moest voor controle een beenmergpunctie hebben, welke erg pijnlijk is. Het was best heftig, maar ik ben er gelukkig vanaf en hoor over een paar weken de uitslag, maar de dokter vermoed dat alles goed is. Thuis aankomen deed ik rustig aan, want mijn heup was nogal beurs na het ziekenhuis. Ik keek nog naar de nieuwe aflevering van The 100 en naar wat nieuwe aflevering van Sword Art Online, wat wordt het episch!

Woensdag 19 augustus

Gelukkig had ik al iets minder last van de pijn, alleen gaan zitten was nog een beetje lastig. Ik voelde met een oude opa! Ik leerde veel Japans, blogde wat, las verder in Beautiful Creatures en keek Sword Art Online bij. Ik kan niet wachten op meer! Ik las het boek uit, keek naar wat afleveringen van Pokémon Journeys en keek naar de film The Old Guard. Tot slot begon ik nog aan de Japan Reisgids van National Geographic.

Donderdag 20 augustus

Ook op de donderdag ging ik veel Japans leren, maar blogde ik ook wat en luisterde ik een aantal podcasts. Er zijn er genoeg die ik luister, dus ik hoop over een tijdje weer een mooi overzicht te maken van podcasts die ik volg! Ik maakte ook een wandeling (dat ging gelukkig weer met mijn rug) en keek wat afleveringen van Pokémon Journeys. Daarbij blogde ik nog wat en las ik verder in de Japan Reisgids. In de avond keek i nog met een oud-huisgenootje via Netflix Party naar Love is Blind, aangezien we vaak slechte reality tv-shows kijken vol drama.

Vrijdag 21 augustus

Vrijdag ging ik ook weer veel Japans leren, maar keek ik ook nog naar Pokémon Journeys en luisterde ik naar podcasts. Ik moest nog wat dingen uitzoeken voor een eventueel appartement en een opdracht voor werk, maar ik kon ook nog een hoop bloggen. In de avond kwam mijn fangirl eraan, en keken we naar een special van My Hero Academia. Ook begon ik aan Verbeeld me, het laatste deel van de Touching Juliëtte serie!

Dit was mijn afgelopen week. Op de achtergrond gebeuren er nog wat spannende dingen wat betreft mijn toekomst, maar ik zal pas dingen bekend maken als ik hier eenmaal zekerheid over heb. Ik kijk in ieder geval uit naar de komende tijd! Aankomende week heb ik nog wat uitjes op de planning staan en hoop ik ook weer aardig wat boeken te gaan lezen. Ik kom de zomer wel door!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.