De wekelijkse avonturen van een Fanboy #224

De afgelopen week ging ik weer tegenaan. Uitkijken naar een nieuwe levensfase, lezen, bloggen, series/films kijken en meer! Mijn zomervakantie komt nu wel aan zijn einde, maar daardoor heb ik nog even alles uit deze laatste week gehaald.

Zaterdag 22 augustus

Zaterdag ging ik verder in Verbeeld me, maar maakte ik ook een wandeling met mijn fangirl en keken we nog naar wat speciale afleveringen van My Hero Academia. Daarbij leerde ik weer wat Japans en gingen we met mijn moeder naar de bioscoop voor The Secret Garden, een erg mooie film! Na het avondeten gingen we met de hele familie nog een rondje lopen op het strand en haalden we een ijsje. Thuis aangekomen las ik nog verder in Verbeeld me.

Zondag 23 augustus

We zouden eigenlijk een dagje naar Texel gaan, maar door het weer ging dat niet door! Mijn zusje zou namelijk een tandemsprong doen, maar er was te veel wind. Dan maar een dagje thuis! We maakten nog een mooie wandeling bij Meijendel, ik las verder in Verbeeld me en blogde wat. Ook speelden we Ligretto en keken we in de avond naar The Sleepover, een leuke familiefilm op Netflix.

Maandag 24 augustus

Maandag ging ik eerst Verbeeld me uitlezen, maar vervolgens gingen we naar Naturalis met een vriendin. Ik was niet geweest nadat er was verbouwd, dus ik kon een compleet nieuw museum bezoeken! Erg leuk, hoewel het erg modern is en vooral dingen laat zien, dan dat je er veel leest en leert. Achteraf gingen we nog even boeken winkelen in Leiden en in de avond ging ik terug naar Rotterdam, waar ik Dungeons and Dragons speelde.

Dinsdag 25 augustus

Op de dinsdag had ik eerst een Skypegesprek over een project waar ik met wat anderen mee bezig ben, maar vervolgens ging ik mijn fangirl uitzwaaien (die ging weer een paar dagen terug naar haar eigen kamer), boodschappen doen en vervolgens veel bloggen. Ik keek nog naar de nieuwe aflevering van Sword Art Online (welke episch was), begon aan Midnight Sun en leerde nog wat Japans. Ook luisterde ik veel podcasts, zoals de nieuwe podcast van Fantasywereld! In de avond kwam een vriend langs om te eten en te kletsen, wat erg gezellig was.

Woensdag 26 augustus

Woensdag leerde ik wat Japans, was ik bezig met mijn verhaal (ik kan het bijna opsturen naar uitgeverijen!) en ik blogde een hoop. Ik ging ook verder met Midnight Sun en keek naar een nieuwe aflevering van The 100 en Food Wars. Daarbij begon ik aan Great Pretender, een nieuwe anime op Netflix. In de avond had ik nog een borrel met een kleine groep, we speelden onder andere Secret Hitler, een erg grappig maar erg psychologisch spelletje dat veel weg heeft van weerwolven in wakkerdam.

Donderdag 27 augustus

Op deze dag ging ik veel Japans leren, maar werkte ik ook aan mijn verhaal (de laatste feedback van een proeflezer was binnen, dus ik kon het verhaal afmaken!) en ik blogde wat. Ook las ik verder in Midnight Sun en ik ging eten bij een oud-huisgenootje, waarna we wat afleveringen van Love is blind gingen kijken. Wat een drama zeg!

Vrijdag 28 augustus

Vrijdag leerde ik wat Japans, bereidde ik een belangrijk gesprek voor en kon ik uitgeverijen mailen met mijn manuscript, spannend! Ik las verder in Midnight Sun, deed boodschappen en haalde mijn fangirl op van station. Aan het eind van de middag stuurde ik mijn manuscript op naar uitgeverijen, dus nu in spanning afwachten! In de avond keken we naar de film All Together Now, en tot slot las ik nog een hoop in Midnight Sun. Check vooral mijn Instagram, want in mijn stories deel ik wat quotes uit dit boek!

Dit was mijn afgelopen week. Mijn verhaal is opgestuurd, ik ga binnenkort werken en we duimen dat we ook snel een appartement krijgen toegewezen. Een hectische periode, maar ik ben heel benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.