De wekelijkse avonturen van een fanboy #225

De afgelopen week kon ik nog rustig aan doen, maar ik hoop ieder moment te beginnen met een leuke opdracht voor werk. Ik kan nu dus nog veel gaan lezen, bloggen, series kijken en films zien, maar dat houdt binnenkort (hopelijk) op! Ik kan dus nog genoeg over fandoms vertellen deze week, want ik zat zeker niet stil.

Zaterdag 29 augustus

Zaterdag ging ik wat Japans leren, maar las ik ook verder in Midnight Sun en ik keek naar de film Phineas and Ferb the movie: Candace Against the Universe. Ik wandelde nog naar het centrum en at met een vriendin een cupcake bij Alice in Cakeland. Ik schreef nog wat blogs en keek in de avond naar Magic Camp, een film op Disney+.

Zondag 30 augustus

Op de zondag ging ik eerst Midnight Sun lezen en maakten mijn fangirl en ik een wandeling door Rotterdam. Zo aten we een hapje bij Katendrecht, wat een hippe wijk is dat geworden! Ik las een hoop uit Midnight Sun en in de avond keken we naar de film Interstellar en deden we een drankje in de oude haven met wat vrienden.

Maandag 31 augustus

Deze dag was een erg spannende dag, ik had namelijk een gesprek bij een potentiële opdracht voor werk. In de ochtend even alles voorbereiden, nog wat lezen uit Midnight Sun en een wandeling maken! In de middag had ik mijn gesprek, welke vrij goed ging, maar ik had het idee dat het bedrijf iets te veel verwachtingen en eisen had. Op de terugweg kreeg ik wel leuk nieuws: mijn vriendin en ik hebben een appartement aangeboden gekregen, het appartement dat we ook graag wilden hebben! Nu nog hopen dat we voldoen aan alle eisen, maar de eerste stap is gezet en als dit appartement het wordt, gaan we samenwonen in een fantastische plek. In de avond keek ik nog naar Sword Art Online en speelde ik Dungeons and Dragons met vrienden via Discord.

Dinsdag 1 september

Mijn fangirl en ik waren allebei vrij, dus we gingen erop uit! Ik las Midnight Sun uit, ik bladerde de Japan Reisgids van National Geographic nog door, leerde wat Japans en daarna gingen we richting de bioscoop, we zagen Tenet in 4DX, erg indrukwekkend! We brachten nog een bezoek aan Alice in Cakeland en de Donner boekhandel, om vervolgens uit eten te gaan bij Takumi Rotterdam, waar we heerlijke ramen aten. Eenmaal thuis aangekomen keek ik via Netflix Party met een oud-huisgenootje naar Love is blind en ik begon aan het boek Tweet Cute.

Woensdag 2 september

Ik ging eerst wat Japans leren, maar ik blogde ook wat. Ik kreeg een telefoontje dat ik helaas niet de opdracht had gekregen (de opdrachtgever wilde toch liever iemand met veel ervaring), maar er wordt druk verder gezocht naar een leuke opdracht! Ik keek nog naar The Great Pretender en Food Wars, en met mijn fangirl keek ik naar Making the Witcher. Je krijgt gewoon weer zin om het hele eerste seizoen opnieuw te gaan kijken! Ook las ik nog verder in Tweet cute.

Donderdag 3 september

Ik las op de donderdag verder in Tweet Cute, maar ik ging ook aan de slag met het leren van Japans, mijn blog, trainingen voor werk en het kijken van Great Pretender en Re:ZERO – Staring Life in Another World. In de avond keek ik met mijn fangirl naar de film Sing (erg leuk) en daarna keken we nog naar de The Witcher: Inside the Episodes.

Vrijdag 4 september

Op de vrijdag kon ik ook Japans leren, een training doen voor werk en ik begon aan de serie Away, welke online kwam op Netflix. Ik las verder in Tweet Cute, schreef wat blogs en in de avond keek ik met mijn fangirl naar I’m Thinking of Ending Things, maar deze raad ik alleen aan als je houdt van rare absurdistische film met een hoog gehalte aan surrealisme. In ieder geval niet mijn cup of tea!

Dit was mijn afgelopen week. Hopen dat ik snel aan het werk kan, want ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.