De wekelijkse avonturen van een Fanboy #226

De afgelopen week kon ik weer heen en weer, maar daardoor kon ik ook veel lezen, films en series kijken en meer. Hopelijk wel snel aan het werk, want ik wil m’n handen uit mijn mouwen steken!

Zaterdag 5 september

Het was voor mij weekend, maar ik ging alsnog lekker aan de slag. Ik leerde weer wat Japans, ik deed nog een training in Power BI (een systeem waarin je heel makkelijk gegevens kan zetten in illustraties) en ik maakte wat foto’s voor mijn blog. Ik las verder in Tweet Cute en ik keek het eerste seizoen van Away af. Daarnaast schreef ik nog wat blogs en in de avond keek ik naar Wie is de mol. Wat een leuke kandidaten zitten er in, echt de juiste keus voor deze jubileumeditie. Ik heb zelfs een poule gemaakt in de WIDM-app met boekenliefhebbers, stuur me een berichtje als je er ook bij wilt!

Zondag 6 september

Op de zondag las ik Tweet Cute uit, schreef ik wat blogs en leerde wat Japans. Daarbij begon ik aan Liefde van A tot Z en keek ik verder in Re:ZERO. In de avond at ik bij een goede vriend en keek ik nog naar de nieuwe aflevering van Sword Art Online. Liefde van A tot Z is een fantastisch boek, dus voor het slapen gaan las ik enthousiast verder!

Maandag 7 september

Maandag ging ik Japans leren, las ik Liefde van A tot Z en deed ik nog een training voor werk. Na de lunch vertrok ik naar mijn ouders, aangezien ik waarschijnlijk niet vaak meer ze kan bezoeken als ik eenmaal werk. Daar las ik het boek ook uit, ik keek nog een aflevering van Re:ZERO en ik maakte een cursus in Power BI af. In de avond speelde ik Dungeons and Dragons via Discord en ik begon aan Het negende huis.

Dinsdag 8 september

Ik begon de dag met Japans leren en bloggen, maar in de middag ging ik langs bij een vriendin en keken we opnieuw naar de aflevering van Wie is de mol en naar het nieuwe seizoen van RuPaul’s Drag Race. Na een gezellige middag wandelde ik naar huis en in de avond las ik Het negende huis en keek ik naar Re:ZERO.

Woensdag 9 september

In de ochtend leerde ik Japans en las ik Het negende huis, om vervolgens een bezoekje te brengen aan de kringloop om wat inspiratie op te doen voor een eventuele verhuizing dit jaar. Daarna deed ik een bakkie bij mij thuis met een vriendin om bij te kletsen. In de avond gingen we met een kleine groep de verjaardag van mijn oom vieren, en tot slot ging ik richting mijn kamer in Rotterdam.

Donderdag 10 september

Ik begon de dag met boodschappen doen en het leren van Japans, om vervolgens nog een flinke schoonmaak te houden. Ik las verder in Het negende huis, keek naar de film The Invention of Lying en blogde nog wat. In de avond keken mijn fangirl en ik naar de serie Julie and the Phantoms, die we in een avondje afkeken! Mijn recensie zal deze week verschijnen, het is in ieder geval een aanrader voor muzikale Disneyliefhebbers.

Vrijdag 11 september

We gingen vroeg op pad, want we gingen naar de bioscoop voor The New Mutants. Morgen komt mijn recensie online, maar een hele denderende film is het ook weer niet. Ik ging erna weer naar huis, leerde Japans en keek via Netflix Party naar Love is blind. Ik schreef nog wat blogs en ik keek naar wat afleveringen van Re:ZERO. Ik maakte nog een wandeling naar de stad en in de avond keek ik naar The Babysitter en The Babysitter: Killer Queen, echt hilarische films!

Hoewel ik veel heb kunnen genieten van fandoms, hoop ik dat ik snel een opdracht krijg en aan het werk kan. Ik kan in ieder geval niet wachten om aan de slag te gaan, dus ik ga de komende tijd flink duimen!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.