De wekelijkse avonturen van een Fanboy #227

De afgelopen week was heel bijzonder. Eerst was mijn nabije toekomst nog wat onzeker, maar nu heb ik heel leuk nieuws gekregen en kan ik niet wachten op de komende maanden! Genoeg te vertellen dus tijdens dit weekoverzicht.

Zaterdag 12 september

Ik kon in de ochtend helpen met een verhuizing van een goede vriend van me. Veel sjouwwerk, maar wat dank aan wat hulp hadden we snel het grotendeel van de spullen verhuisd. Ik blogde erna nog wat, leerde Japans en keek naar afleveringen van Re:ZERO. In de avond keek ik met mijn fangirl naar de nieuwe aflevering van Wie is de mol en het nieuwe seizoen van RuPaul’s Drag Race.

Zondag 13 september

Na een ochtend Japans leren en boodschappen doen gingen mijn fangirl en ik in het zonnetje aan de Maas zitten, even relaxen! Daar konden we met een lekker uitzicht de Quest-vakantieboek van 2018 (oeps) doorbladeren en ik las nog wat oude Aniways. Na een rustige middag ging ik thuis nog wat Japans leren en keken we naar de film Descendants 3, om vervolgens nog RuPaul’s Drag Race te kijken. Tot slot kwam er nog bezoek voor mijn huisgenootje, dus kletsten we nog wat voordat we gingen slapen.

Maandag 14 september

Het zou opeens weer een stikhete dag worden, dus ik kon niet er flink op uit. Ik leerde Japans, blogde wat en ging in de ochtend nog een wandeling maken, maar in de middag zaten we binnen en vermeden we de hitte. Ik speelde nog Breath of the Wild en ik hielp mijn fangirl met de administratie van haar webshop. In de avond keken we verder met RuPaul’s Drag Race (seizoen 12).

Dinsdag 15 september

Ik ging deze dag wat Japans leren en ik keek nog naar Sword Art Online en Shokugeki no Soma, maar halverwege de dag kon ik me ook voorbereiden voor een gesprek. Ik maakte nog foto’s voor mijn blog en in de avond keken we verder met RuPaul (we zitten nu bij de finale). Daarbij las ik nog een stukje uit Het negende huis, maar ik zit er helaas nog niet lekker in.

Woensdag 16 september

Op de woensdag bereidde ik een gesprek voor, ging ik nog Japans leren en blogde ik wat, om vervolgens mijn fangirl op te halen van werk. We gingen naar Tilburg, want mijn fangirl had haar diplomauitreiking. Deze was gelukkig met maatregelen van het RIVM, want met twee vriendinnen reden we door de Beekse Bergen en kregen we uiteindelijk het diploma. Ontzettend leuk geregeld, want de hogeschool had er echt veel moeite in gestoken om zelfs met deze bijzondere omstandigheden wat leuks ervan te maken. We kwamen laat thuis, maar dat was het zeker waard! Ik ben ontzettend trots op mijn vriendin, want ze heeft haar opleiding afgerond met hele mooie cijfers.

Donderdag 17 september

Een bijzondere dag, want ik had een kennismakingsgesprek bij een bedrijf waar ik eventueel ging werken. Dit was al mijn derde gesprek die ik voor mijn detacheringsbureau ging doen, dus ik zat flink te duimen! Het gesprek ging gelukkig erg goed, de klik was aanwezig en al op de terugweg hoorde ik het goede nieuws: vanaf oktober ga ik een paar maanden aan de slag voor dit bedrijf! In oktober zal ik nog een personal update plaatsen waarin ik er iets meer over vertel, maar binnenkort kan ik dus eindelijk werken! Ik ging langs het werk van mijn fangirl om het even te vieren (de baas had een taart gemaakt voor het afstuderen van mijn fangirl, maar nu was het dus dubbel feest!), en thuis aangekomen blogde ik nog wat, las ik Super Kaka 3 en speelde ik Breath of the Wild. Ook kon ik nog wat afleveringen zien van Re:ZERO en in de avond kwam mijn vader ons ophalen. Terug naar mijn ouders voor een weekendje!

Vrijdag 18 september

In de ochtend leerde ik wat Japans, maar begon ik ook met manga/strips lezen op de app Webtoons. Mijn fangirl heeft me even onderwezen wat betreft dit platform, en de manga die ik nu lees (Omniscient Reader) vond ik erg tof! Hij is ook net begonnen, dus ik was snel bijgelezen. Wie weet dat ik ooit recensies over Webtoon-comics ga schrijven, want meer mensen moeten horen over deze app! Daarbij las ik de nieuwe Aniway en hadden we bezoek van een goede vriendin. Daarna gingen mijn fangirl en ik wandelen en haalden we de 3PAK op bij de boekhandel. Thuis had ik deze meteen gelezen en las ik ook de Aniway uit. We keken nog naar de finale van RuPaul, ik speelde wat Breath of the Wild en we kletsten nog wat met familie.

Ik ben ontzettend opgelucht, want over twee weekjes kan ik eindelijk aan de slag met werken. Ik had wel genoeg gehad van het thuis zitten, dus zo fijn dat ik nu een paar dagen in de week aan het werk kan. De komende tijd ga ik nog even genieten van het vrije leven en veel aandacht besteden aan mijn blog en fandoms, want daarna ga ik mijn aandacht iets meer besteden aan werk. Maar goed, mijn blog blijft bestaan, wees daar niet bang voor!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.