De wekelijkse avonturen van een Fanboy #228

Dit is de allerlaatste week voordat mijn werkleven gaat beginnen. Vanaf woensdag ga ik werken, dus ik had deze week de tijd om nog wat te chillen en aandacht te besteden aan boeken, films, series, games en meer. Genoeg te doen!

Zaterdag 19 september

Nadat ik wat eerder op stond en wat Japans ging leren, hadden we een lekker ontbijt en keken we naar Drag Race Holland. Het is nog niet zo leuk als de Amerikaanse versie, maar ik ben heel benieuwd naar de rest van de afleveringen. Ik blogde nog wat, las verder in Het negende huis en in de middag gingen we naar een klein cultureel festival bij ons in de buurt. Gelukkig was het rustig! Mijn fangirl en ik wandelden samen naar huis en daar speelde ik Breath of the Wild. Ik deed een poging om Ganondorf te verslaan, en het lukte nog ook! In de avond keken we naar Wie is de mol, weer een van mijn verdachten ligt eruit…

Zondag 20 september

In de ochtend brachten we mijn fangirl naar station, daarna ging ik wat blogs schrijven en leerde ik wat Japans. Een oom kwam nog even langs, ik keek het eerste seizoen van Re:ZERO af en ik keek naar de nieuwe aflevering van Sword Art Online, die ook de afsluiter is van dit seizoen. Ik kan niet wachten op meer! In de avond schreef ik nog blogs en begon ik aan Dragon’s Dogma op Netflix en keek ik naar Zondag met Lubach, welke erg sterk was. Voor het slapen gaan nog even verder in Het negende huis, die gaandeweg het verhaal steeds beter wordt.

Maandag 21 september

Op naar Rotterdam! Ik vertrok in de ochtend naar mijn kamer terwijl ik Het negende huis las. Daar aangekomen blogde ik, leerde ik Japans en keek ik Dragon’s Dogma af. In de middag maakte ik nog een wandeling en bracht ik een bezoekje aan de Donner, om uiteindelijk naar Tilburg te gaan. Mijn fangirl had wat bonnen om uit eten te gaan bij de Mojo, heerlijk sushi eten! Daarna konden we nog een vroege trein pakken en keken we naar het vijfde seizoen van iZombie toen we thuis kwamen, die staat nu online op Netflix!

Dinsdag 22 september

In de ochtend las ik wat Webtoon-comics (een app waar je gratis vele comics kan lezen, er zitten erg leuke tussen!), om vervolgens Japans te leren en te bloggen. Ik deed wat boodschappen, las in Het negende huis en keek naar The God of High School. In de avond keek ik met mijn fangirl naar wat afleveringen van iZombie.

Woensdag 23 september

Na wat Japans leren en bloggen, las ik Het negende huis en keek ik verder in The God of High School. Ik begon ook aan Rent-a-Girlfriend (even kijken waar de hype in Japan over gaat) en ik maakte nog een wandeling. Mijn vaste bijleskind vroeg ook weer om online bijles, dus dat had ik ook gegeven! In de avond keek ik met mijn fangirl naar iZombie, las ik nog wat comics van de app Webtoon en speelde ik Breath of the Wild.

Donderdag 24 september

Op deze dag las ik Het negende huis uit, maar ging ik ook nog Breath of the Wild spelen, Re:Zero kijken, online bijles geven, Japans leren en boodschappen doen. In de avond keek ik met mijn fangirl naar de film Enola Holmes op Netflix en las ik de tweedelige strip Ravencroft.

Vrijdag 25 september

Op de vrijdag ging ik weer terug naar mijn ouders. Ik leerde Japans in de trein en bij mijn ouders aangekomen wandelde ik naar een vriendin, waar ik kletsnat bij aankwam. Oeps, geen waterdichte schoenen aan! We speelden Mario Party, keken Wie is de mol terug en keken zelfs een deel van het eerste seizoen van RuPaul’s Drag Race. Zo, dat was vroeger zo anders! Ik werd uiteindelijk opgehaald door mijn vader en in de avond keek ik met mijn zusje en haar vriend naar Drag Race Holland, las ik comics van Webtoon en begon ik aan Onvindbaar van Kathy Tailor.

De aankomende week ga ik eindelijk werken, maar ik kan vast nog genoeg tijd besteden aan mijn fandoms. We gaan er tegenaan!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.