De wekelijkse avonturen van een Fanboy #229

Wat was het toch een bijzondere afgelopen week! Ik ben eindelijk begonnen met werken, dus er kwamen een hoop nieuwe indrukken op me af. Genoeg te vertellen dus, want ondanks het werken kon ik een hoop leuke dingen doen en meemaken!

Zaterdag 26 september

Ik stond vroeg op en las wat comics van Webtoon, om daarna naar de kapper te gaan. Zo kan ik mijn eerste werkweek beginnen met een fris kapsel! Thuis blogde ik wat en gaf ik online bijles. Ik speelde nog een bordspel met mijn familie, las verder in Onvindbaar en we hadden nog visite. In de avond keek ik naar Wie is de mol, weer een erg leuke aflevering! Deze groep heeft gewoon zo veel leuke mensen, ik geniet van iedere seconde!

Zondag 27 september

Op de zondag begon ik met Japans leren en bloggen, maar ik maakte ook even een lange wandeling. Ook las ik een stuk uit Onvindbaar en keek ik via Netflix Party Love is Blind af. Wat een drama! In de avond kwam nog iemand bij ons eten en in de avond keken we naar Zondag met Lubach, een geniale aflevering waarin ontlezing bij jongeren werd aangekaart.

Maandag 28 september

Ik kon weer terug naar Rotterdam! Ik las Onvindbaar uit in de trein, wandelde naar huis en deed boodschappen. Met mijn fangirl ging ik nog de stad in om wat extra nette kleding in huis te halen (aangezien ik woensdag ging beginnen met mijn werk) en ik kon beginnen in Zomerburen van Rianne Robben. Richting het eind van de middag gaf ik online bijles en keek ik met mijn fangirl naar iZombie. Na de persconferentie speelde ik nog Dungeons and Dragons via Discord met vrienden.

Dinsdag 29 september

Mijn laatste dag vrij! Ik begon de dag met bloggen en ik las verder in Zomerburen. Ik maakte nog een wandeling en bracht een bezoekje aan Alice in Cakeland, keek via Netflix Party naar The 100 en ik gaf online bijles. In de avond keek ik met mijn fangirl naar Charlie’s Angels, welke op Netflix online kwam. Ook keken we nog naar een aflevering van iZombie. Daarna vroeg slapen, want ik zou de dag erna beginnen met werken!

Woensdag 30 september

De eerste werkdag! Ik ging vroeg richting kantoor en las op de heenweg Zomerburen. Mijn eerste werkdag was erg leerzaam en ik moet de komende tijd nog wel puzzelen wat betreft het werk, maar de tijd vloog voorbij en kreeg veel mee van mijn voorganger. Helaas wel de komende tijd thuis werken, maar met wat aanpassingen is dat wel te doen. Thuis aangekomen las ik Zomerburen uit, blogde ik nog wat en at ik met mijn fangirl. In de avond gaf ik nog online bijles, werd mijn werkplek thuis geregeld en keek ik nog naar afleveringen van iZombie. We gaan al richting het einde van de serie!

Donderdag 1 oktober

Mijn eerste werkdag waarin ik alleen aan de slag kon, en dan ook nog thuis! Het ging gelukkig erg goed en via Microsoft Teams kon ik mijn leidinggevende nog vaak genoeg spreken. Na mijn werkdag kon ik nog even bloggen en maakte ik eten klaar voor in de avond. In de avond keken mijn fangirl en ik iZombie af. Misschien niet volledig het perfecte einde dat we hadden gehoopt, maar het was ontzettend spannend!

Vrijdag 2 oktober

Ik werk van maandag tot en met donderdag, dus ik had vrij! Rustig wakker worden en aan het bloggen, een prima ochtend! Ik blogde nog wat, keek met mijn vriendin nog naar de making of van The Mandalorian en ik bekeek een aflevering van Re:ZERO en The God of High School. Net nadat mijn fangirl weg was kregen we te horen dat we het appartement krijgen welke we zo graag wilden, dus we hopen binnenkort eindelijk te kunnen verhuizen in een prachtig appartement! In de avond werd ik opgehaald door mijn vader, even een weekendje naar mijn ouders! Daar keek ik met mijn zusje naar Drag Race Holland en las ik in Gloei, een mooie bundel van interviews en gedichten met vele inspirerende jongeren.

Mijn eerste (halve) werkweek zit erop! Zo veel goed nieuws kwam op mijn pad deze week, dus ik kan niet wachten op de aankomende tijd. Veel inwerken, steeds meer ervaring opdoen, verhuizen en meer! Wellicht wordt het werkleven nog even wennen, maar ik ga er met veel positiviteit in. Op naar de komende week! Tot slot nog goed om te vermelden: aangezien ik nu veel werk, leek het me voor deze wekelijkse rubriek onhandig om elke dag te behandelen, aangezien ik tijdens mijn werkdagen iets minder te melden heb. Ik heb ervoor gekozen om voortaan mijn weekoverzicht in te delen in verschillende thema’s, zodat het overzicht nog leuk blijft. Dat zie je dus de volgende week!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.