De wekelijkse avonturen van een Fanboy #230

Een nieuwe week, en ook een nieuwe opzet van mijn weekoverzicht! Aangezien ik nu fulltime werk, zijn mijn dagen niet heel divers (als in: ik werk de hele dag, en dan doe ik nog wat leuks in de avond). Daarom heb ik besloten dat ik mijn week nu vertel in categorieën, zo dat je toch nog genoeg leuks kan lezen. Laat me vooral weten wat je van de nieuwe opzet vindt, tips of suggesties zijn welkom!

Leesavonturen

Ik begon de week met Gloei, een bundel van interviews en bijbehorende gedichten die Edward van de Vendel had met vele inspirerende jongeren. Alle jongeren vallen onder de LHBTQIAP+ community of vertegenwoordigen een bepaalde groep in de samenleving, waardoor je veel verschillende jongeren leert kennen. Ontzettend mooi, want de verhalen die de jongeren vertellen zijn heel bijzonder en zeer divers. Ik hoop dat veel mensen zich kunnen herkennen in deze interviews, ik denk dat dit heel veel steun kan bieden! Ik ging erna meteen door met Feniksbloed, het nieuwe boek van Adam Silvera, dit keer een fantasy. Ik ben nog niet ontzettend ver gekomen, maar ik moet zeggen dat ik ondanks de goede schrijfstijl nog weinig weet van alle soorten magie in deze wereld. Hopelijk wordt dat gaandeweg het verhaal duidelijk! Daarnaast las ik nog wat comics op Webtoon, waar ik misschien een keer een blog over ga plaatsen, want deze app is zeer aan te raden.

Bingewatchavonturen

Het was een drukke week, want deze series was ik aan het kijken

  • Wie is de mol jubileumseizoen. De aflevering waarin de groep werd gesplitst, spannend! Nu weet je waarschijnlijk al wat er is gebeurd, maar ik wacht nog in spanning af… Ik zat hiervoor de hele tijd op Peggy en Tygo, maar neig nu steeds meer naar Ron…
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 3. Ook weer een goeie!
  • Shokugeki no Soma/Food Wars seizoen 5 episode 13. Laatste aflevering! Mooie afsluiter.
  • Re:Zero – Starting life in another world seizoen 2 episode 6-13. Nu helemaal bij met de anime!
  • The God High School seizoen 1 episode 13. Laatste aflevering, toch best benieuwd naar seizoen 2, hoewel de anime erg gehaast is ten opzichte van de comic op Webtoon.
  • Rent-a-Girlfriend seizoen 1. Bijzondere anime die zowel erg past bij de Japanse cultuur, maar ook helemaal niet. Misschien volgt nog een recensie!
  • Princess Connect! Re:Dive seizoen 1 episode 1-4. Een vrij rustige fantasy over een groep die een guild start, voornamelijk rondom het vinden van lekker eten. Op aanraden gekeken door de Aniway, prima vermaak voor tussendoor!
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 10 episode 1. Met mijn fangirl genieten we van wat lekkere drama, dus weer beginnen met een ander seizoen is heerlijk vermaak.
  • The Haunting of By Manor episode 1. Weer een erg griezelig begin van een spookhuis, ik kan niet wachten op de rest!

Daarnaast keek ik nog naar wat films. Zo keek ik naar The Devil All The Time, een indrukwekkende film met een legendarische cast! Ook zag ik A Simple Favor, de verknipte personages in deze film waren heel verrassend. Op de vrijdag (mijn vrije dag) keek ik naar Hubie Halloween, een nieuwe Netflixfilm met Adam Sandler. Deze film was echt tenenkrommend met belachelijke personages, maar je merkt wel dat de acteurs veel lol hebben gehad tijdens het maken van deze film.

Gameavonturen

Ik heb helaas niet veel kunnen gamen, maar ik heb wel wat Pikachu’s opgehaald bij Pokémon Shield. Er worden codes verspreid waarin je Pikachu met verschillende petten op kan halen, dus sla snel je slag! Ik kan niet wachten op de volgende uitbreiding, dus misschien dat ik de komende tijd me wat ga voorbereiden hierop.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik bij mijn ouders, en was ik voornamelijk aan het chillen en maakte ik nog een wandeling met mijn vader in de duinen. Op de zondag ging ik weer terug, zodat ik doordeweeks thuis kon werken. Wel lastig om op deze manier in te werken, maar het lukt nog vrij goed en mijn leidinggevende is tevreden. Het was een hectische week bij het bedrijf en doordat ik thuis werk kan ik niet makkelijk andere taken oppakken, maar dat komt vast goed de komende weken! Er kwam doordeweeks nog een goede vriend bij me eten en ik speelde via Discord Alice is missing, een heel intens en tof verhaal waarin je met een groep een verhaal maakt rondom de missende Alice. Tot slot was mijn zusje vrijdag jarig, dus gingen we naar mijn ouders en gingen we uit eten. Gelukkig bij ons om de hoek, zodat we zo min mogelijk mensen hoeven te zien.

Dit was mijn afgelopen week. Ik hoop aankomende week wat meer te kunnen doen voor mijn werk, maar ik wil ook lekker veel lezen en wat series bingen. Genoeg te doen!

En, hoe gaat het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.