De wekelijkse avonturen van een Fanboy #231

De afgelopen week was een vrij gekke week. We moeten weer zo veel mogelijk thuis zitten en voorlopig kan ik nog thuis blijven werken. Ondanks dat probeer ik er het beste van te maken, dus naast thuis werken kon ik nog vele andere dingen doen! Hierbij mijn weekoverzicht.

Leesavonturen

Ik las de afgelopen week Feniksbloed uit, de eerste fantasy van Adam Silvera. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ging ik er snel doorheen. Mijn recensie zal snel verschijnen, maar ik moet helaas zeggen dat ik er niet zo van heb genoten. Daarna begon ik aan Heks van vuur en oorlog, een boek dat pas 11 november uitkomt. Ik heb een beginnetje gemaakt, maar tot nu toe bevalt het me wel!

Bingewatchavonturen

Afgelopen week werkte ik altijd vroeg, zodat ik aan het eind van de middag al klaar was. Van die tijd heb ik goed gebruikt gemaakt!

  • The Haunting of Bly Manor. Erg toffe serie! Mijn recensie is hier te lezen.
  • Wie is de mol jubileumseizoen. Jeetje, twee deelnemers eruit! Ik heb nog maar 100 punten over, en twee hele leuke kandidaten zijn helaas vertrokken. Ik heb echt geen idee wie de mol is, het kan iedereen zijn! Ik gok nu op Nikki, maar het zou zo maar zijn dat ze gisteravond er uit is gegaan.
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 10 episode 2-14 + seizoen 11 episode 1-3. Mijn fangirl en ik zijn niet helemaal laaiend over de winnaar, maar het was wel een gaaf seizoen!
  • Drag Race Holland aflevering 4. Hoewel de Nederlandse editie niet echt kan tippen aan de kwaliteit van de Amerikaanse versie, is het wel erg vermakelijk om alle drama te bekijken. Elke week zit ik er klaar voor met mijn zusje, altijd lachen!
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 4.
  • Princess Connect! Re:Dive seizoen 1 episode 5-13. Luchtige fantasy-anime met een mooie opbouw aan het einde. Redelijk benieuwd naar seizoen 2, maar geen hoogstaande serie.
  • The Misfit of Demon King Academy seizoen 1 episode 1-3.
  • Kipo and the age of wonderbeasts seizoen 3. Heel mooi afsluitend seizoen, ik wil deze serie zeker opnieuw kijken en een recensie gaat er zeker komen!

Ook keek ik nog naar films. Zo keek ik naar Life on earth, een documentaire op Netflix over klimaatverandering, maar met een hoopvol einde. Op de vrijdag keek ik naar Onward, want die is online gekomen op Disney+! Wat ik van deze film vond, zie je morgen, want dan staat mijn recensie online!

Gameavonturen

Ik heb niet heel veel kunnen gamen deze week. Ik speelde wel op de maandag Dungeons and Dragons met vrienden (via Discord), wat erg leuk was. Daarnaast speelde ik nog heel even Pokémon Shield, zodat ik iets voorbereid ben op de release van de aankomende uitbreiding!

Persoonlijke avonturen

Zoals ik al aan het begin zei is dit een gekke week waarin iedereen extra voorzichtig moet zijn. We gaan weer een spannende tijd tegemoet. Bedrijven die het heel lastig gaan hebben, veel stress en oplopende spanning. Ik hoop dat iedereen die het moeilijk gaat krijgen de steun heeft die hij/zij nodig heeft! Daarbij heeft de bookstagramcommunity iemand verloren die juist altijd zo veel positiviteit bracht op Instagram. Erg verdrietig nieuws en ik ben nog steeds erg sprakeloos, ik wens de nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Hoewel ik ook wel bang ben voor bepaalde gevolgen van deze periode, gaat het gelukkig wel goed op werk. Ik ben al goed ingewerkt, stel steeds minder vragen en vanaf volgende week krijg ik zelfs extra taken omdat het me nu vrij goed af gaat. Erg benieuwd om meer ervaring op te doen en meer verantwoordelijkheden op mij te nemen, en ik hoop dat mijn fangirl en ik binnenkort meer horen over ons appartement.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.