De wekelijkse avonturen van een Fanboy #232

De afgelopen week was een vrij heftige week. Weer hard aan het werk, maar ook nog genoeg tijd vrij maken voor andere dingen. Ik bespreek nu voortaan de weken in categorieën, omdat ik door het werk niet hele bijzondere dingen elke dag meemaak. Ook lekker overzichtelijk!

Leesavonturen

Ik ging op de zaterdag verder in Heks van vuur en oorlog, die ik op de zondag uitlas. Op 11 november komt mijn recensie online, dan komt het boek ook uit! Ik besloot ook weer verder te gaan met Rijk der Stormen, het vijfde deel van De Glazen Troon-serie. Elke dag lees ik een hoofdstuk, zodat ik langzaamaan deze serie uitlees! Daarnaast begon ik aan Slapen in een zee van sterren, het nieuwe verhaal van Christopher Paolini, dit keer een science-fiction. Een gigantische pil, maar tot nu toe vind ik hem wel erg gaaf. Op de vrijdag las ik een groot stuk uit Het huis zonder einde, wat een spannend boek is dat zeg!

Bingewatchavonturen

Ondanks mijn werk en andere werkzaamheden wist ik nog de volgende series en films te zien:

  • Wie is de mol jubileumseizoen aflevering 7. Jij weet het nu al, maar ik heb de uitslag nog niet gezien! Ik gok op Nikkie, maar het zou zo Jeroen kunnen zijn… Uiteindelijk heb ik al mijn punten op Jeroen gezet!
  • The Misfit of Demon King Academy seizoen 1 episode 4-6.
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 5. Wat een fantastische aflevering!
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 10 episode 4-14. Hele terechte winnaar!

Verder keek ik naar A babysitters guide to monster hunting, maar hij stelde me helaas wat teleur. Ik keek op de zondag naar The Big Lebowski, zodat ik een van de nieuwe podcasts van Geeky Dingen kon beluisteren. Niet echt mijn film, maar door de podcast ben ik hem wel op een andere manier achteraf gaan bekijken. Ik keek ook naar de documentaire The social dilemma, welke erg past bij de afgelopen aflevering van Zondag met Lubach, aangezien het over algoritmes en de gevaren van social media. Op de vrijdagavond keek ik naar Over the moon, een mooie animatiefilm op Netflix vol Aziatische invloeden en mooie liedjes.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik weer online Dungeons & Dragons, welke weer een leuke sessie was. Daarnaast speelde ik City Skylines op de Nintendo Switch, waarbij mijn stad steeds groter en groter wordt. De mijlpalen heb ik bereikt, dus ik wil nu een nieuwe stad maken die erg efficiënt werkt. Op de donderdagavond speelde ik Kids on Brooms met vrienden online, waarin je samen een rollenspel hebt op een magische school. Erg leuk en onze magische school is lekker mysterieus en hilarisch. Tot slot speelde ik een stuk in Pokémon Shield, want The Crown of Tundra is uit! Ik hoop in november een uitgebreide recensie erover te plaatsen.

Persoonlijke avonturen

De afgelopen week was niet de beste week. Qua werk gaat het gelukkig goed, want ik houd alles goed bij en krijg meer taken om uit te voeren, maar ik merk dat deze tweede golf en de gedeeltelijke lockdown ook veel spanning oplevert. Gaan veel bedrijven het nog wel redden en wanneer worden de maatregelen versoepeld en sterker nog, kan de zorg deze toenemende cijfers aan? Het is een spannende tijd, maar ook een verdrietige. Vorige week heeft de Bookstagramcommunity al afscheid moeten nemen van een geliefd persoon, en deze week is een ver familielid overleden. Het is een heftige tijd, maar ik hoop dat iedereen elkaar er doorheen kan slepen en dat we over een paar maanden weer overal van kunnen genieten.

Volgende week kan ik uitkijken naar mijn verjaardag en ben ik een weekend bij mijn ouders, maar ik ga ongetwijfeld nog veel lezen, series kijken en Pokémon spelen. We houden vol, hopelijk jij ook!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.