De wekelijkse avonturen van een Fanboy #233

De afgelopen week kon ik weer aan de slag qua werk, maar kreeg ik ook erg leuk nieuws te horen. Ik kon ook uitkijken naar mijn verjaardag, maar daarnaast deed ik nog genoeg andere dingen! Hierbij mijn avonturen die ik heb beleefd de afgelopen week.

Leesavonturen

Ik las op de zaterdag Het huis zonder einde, een gruwelijk horrorverhaal waar ik erg van genoten had! Erna las ik Toen ik de sterkste was van Jason Reynolds, wat zijn debuut is (maar nu als derde boek vertaald wordt). Erg mooi, maar minder impactvol dan zijn andere boeken. Ik ging op de zondagochtend door met Als vuur, welke ik op de dinsdag uit las. Daarna begon ik aan Dit is best een episch liefdesverhaal, welke ik op de vrijdag uitlas. Doordeweeks las ik ook nog elke dag een hoofdstuk van Rijk der stormen van Sarah J. Maas.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week heb ik verschillende series en films gezien, waaronder deze:

  • Drag Race Holland aflevering 5+6. Het is nu wel heel duidelijk wie er gaat winnen…
  • Wie is de mol jubileumeditie aflevering 8. Ik had uiteindelijk toch de mol goed geraden!
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 6. Iets minder sterk dan de vorige, maar alsnog erg leuk!
  • Pokémon Journeys episode 13-24. Soms leuke afleveringen met genoeg regio’s die worden verkend, maar er zitten ook flinke missers bij.
  • Once upon a Time seizoen 2 episode 4-8. Eindelijk weer verder met de serie!

Deze film keek ik meerdere films. Zo keek ik op de dinsdagavond Inglorious Bastards, welke ik nog steeds niet had gezien, maar nu dus wel! De woensdagavond keek ik naar Holidate, een nieuwe kerstfilm op Netflix die wel vermakelijk was.

Gameavonturen

Ik speelde veel Pokémon Shield, want Crown of Tundra kwam uit! Tot nu toe een erg toffe uitbreiding met veel opdrachten, ik ga nog even flink veel dit gebied verkennen! Een groot deel van de verhaallijn heb ik uitgespeeld, nu is het vooral het gebied verder verkennen en mijn Pokédex vullen.

Persoonlijke avonturen

Naast het werken (ik werk nu officieel een maand bij mijn eerste opdracht!), heb ik ook een huurovereenkomst van het appartement waar mijn fangirl en ik in gaan wonen. Het wordt nu nog verder gebouwd (het is compleet nieuwbouw) dus het is nog even afwachten wanneer we er precies in gaan, maar er is al getekend! Verder ging ik op de vrijdagavond naar mijn ouders, want gisteren was ik jarig en vierde ik mijn verjaardag daar.

Dit zijn mijn avonturen van de afgelopen week. Volgende week kan ik vertellen over mijn verjaardag, maar ook over alle fandoms die ik heb verkend. Op naar een nieuwe week, en hopelijk op naar meer nieuws over ons appartement!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.