De wekelijkse avonturen van een Fanboy #234

Weer een overzicht van de afgelopen week, deze keer een vol overzicht met nieuwtjes, veel fandoms die ik kan bespreken en mooie vooruitzichten. Zo was ik jarig op de zaterdag, maar kreeg ik ook leuk nieuws te horen over mijn baan en potentiële appartement.

Leesavonturen

Op de zondag begon ik aan De Academie van Astrid Boonstoppel, die al erg sterk begint! Vanaf maandag deed ik ook mee met de readalong van Tussen de beesten en wilde rozen, een boek dat tot nu toe enorm bevalt. Op de dinsdag las ik De Academie uit en begon ik aan Wat zou Justyce doen?, welke ik op de woensdag al kon uitlezen. Naast het dagelijks lezen van Tussen de beesten en wilde rozen begon ik ook op de vrijdag aan Voorbij het Wederwoud van Valentijn Ringelberg. Qua lezen ging ik erg lekker!

Bingewatchavonturen

Naast het lezen, heb ik ook genoeg series gezien.

  • Even tot hier seizoen aflevering 1.
  • Klikbeet seizoen 4 aflevering 3.
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 7.
  • Deadly Class seizoen 1. Wat een fantastische serie is dit zeg! Helaas is het tweede seizoen gecancelled, maar ik heb de hoop dat Netflix het gaat oppakken. Recensie volgt zeker!
  • The Mandalorian seizoen 2 episode 1+2. BABY YODA!!!
  • Blood of Zeus seizoen 1 aflevering 1-7.

Ik heb verder geen films gezien, maar misschien komt dat nog de komende tijd!

Gameavonturen

Voor mijn verjaardag kreeg ik Super Mario 3D All-Stars, dus ik begon met Super Mario Galaxy. Ik had nooit een Wii gehad, dus ik vind het zo leuk om deze game te spelen! Het spel bevalt nu enorm, ik zit nu boven de 30 sterren. De komende tijd lekker vaak spelen, want ik kan niet wachten om meer planeten te ontdekken! Daarna ga ik aan de slag met Super Mario Sunshine (die ik wel vroeger heb gespeeld, maar nooit uitgespeeld) en dan is Super Mario 64 aan de beurt.

Persoonlijke avonturen

Op zaterdag 31 oktober was ik jarig, feest! Hoewel we alleen twee familieleden op bezoek hadden, had ik wel een geweldige verjaardag. Mijn fangirl had een Zoomsessie georganiseerd met allemaal vrienden, ik kreeg allemaal spontane verjaardagskaarten, kreeg leuke cadeau’s en we aten ramen en sushi als avondeten. In de avond deden we ook een pubquiz van Sander en Djamila’s Corontainequiz, een halloween editie! Ontzettend leuk en een mooie afsluiter van mijn verjaardag. Op de zondag ging ik terug naar Rotterdam na een lekkere wandeling in de duinen en het strand, zodat ik weer vier dagen kon werken. Doordeweeks tekenden mijn fangirl en ik ook onze huurovereenkomst, hopelijk kunnen we snel verhuizen! Daarbij hoorde ik dat ik wat langer bij mijn huidige opdrachtgever blijven omdat ze me voorlopig nodig heeft, ook goed om te horen! Nu blijf ik daar tot en met februari en kan ik zelfs meehelpen met budgettering, de jaarafsluiting en zelfs het financiële systeem overzetten op een andere. Genoeg leerzame ervaring die ik kan opdoen en meer taken die ik kan oppakken, dat is goed om te horen! Daarbij heb ik een proefbijles gehad van een nieuw bijleskindje, die graag meer lessen wilt. Nu heb ik er twee, maar na het weekend zijn het er misschien vier! Gelukkig valt het nu nog te combineren met werk, dus naast mijn baan kan ik nog wat middelbare scholieren helpen met hun wiskunde en economie.

De afgelopen week heb ik veel goed nieuws gehad, en ik heb genoeg mooie vooruitzichten voor de komende maanden. Verhuizen, ervaring opdoen met werk en meer! Aankomende week kan ik ook genoeg doen (zoals het overnemen van extra werkzaamheden van een collega), dus ik kan nu al niet wachten!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.