De wekelijkse avonturen van een Fanboy #235

De afgelopen week was een week vol nieuwe werkzaamheden op werk, maar kon ik daarnaast ook nog zat andere leuke dingen doen. Gamen, lezen, series kijken en meer, stil zitten kan ik gewoon niet!

Leesavonturen

Ik las elke dag mee met Tussen de beesten en wilde rozen, wat een magisch boek is dat zeg! Dit deed ik met de readalong, wat ontzettend leuk was om te doen. Ook ging ik verder in Voorbij het Wederwoud voor Fantasywereld. Op de vrijdagavond las ik deze uit! Daarbij las ik elke dag minimaal één hoofdstuk van Rijk der stormen van Sarah J. Maas, ik ben vooral fan van de hoofdstukken vanuit het perspectief van Manon! Ook kwam een verjaardagscadeau binnen, namelijk The Legend of Korra: Ruins of the Empire Library Edition, welke ik de dag erna uitlas.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week ging ik ook los wat betreft series.

  • Blood of Zeus seizoen 1 episode 8. Prima serie over de Griekse mythologie, maar ook niet heel denderend.
  • RuPaul’s Drag Race All Stars seizoen 4
  • The Misfit of Demon King Academy seizoen 1 episode 7+8
  • Even tot hier seizoen 4 aflevering 2.
  • Klikbeet seizoen 5 aflevering 2
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 8
  • Once upon a Time seizoen 2 episode 10-16. Weer verder met de serie! De echte spanning moet nog komen, maar alle sprookjes die met elkaar verweven zijn is erg leuk om te zien.
  • Dash & Lily seizoen 1. Leuke romcom-serie gebaseerd op een YA-boek in New York, ideaal voor de feestdagen! Mijn recensie verschijnt morgen.

Gameavonturen

Ik ging verder met Super Mario 3D All Stars, namelijk met Super Mario Galaxy. Ik eindigde vorige week met ongeveer 20 sterren, maar nu zit ik al op 60 sterren! Ik ga nog een paar sterren verzamelen, en dan ga ik Bowser officieel verslaan. Daarnaast speelde ik afgelopen week via Discord Dungeons and Dragons en Kids on Brooms (een rollenspel waarin we leerlingen zijn op een toverschool). Ook weer twee leuke sessies!

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag hadden mijn fangirl en ik een klein uitje, namelijk shoppen in de Primark. Niet echt dingen gevonden die we nodig hadden, maar we hebben wel twee Baby Yoda-kersttruien gehaald (en dat is gewoon een must). Ik kreeg weer twee bijleskinderen erbij, dus ik geef nu wekelijks les aan 4 bijleskinderen. Daarnaast kreeg ik meer werkzaamheden voor werk, we gaan bijzondere tijden tegemoet met een overname en ik mag daarbij flink helpen! Op de donderdagavond ging ik weer terug naar mijn ouders om daar weer een weekend te zitten. Daar zaten weer wat boeken op mij te wachten, dus dat was genieten!

Dit zijn mijn avonturen van de afgelopen week. Heb jij nog wat leuks meegemaakt? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.