De wekelijkse avonturen van een Fanboy #236

De afgelopen week stond ik zeker niet stil. Ik krijg nieuwe werkzaamheden op mijn werk, lees genoeg, kijk veel series en films en doe ernaast nog zat andere leuke dingen! Genoeg avonturen die ik heb beleef de afgelopen week, dus hierbij weer een vol overzicht van de activiteiten van deze week.

Leesavonturen

Ik begon met Accelerati 3, het einde van deze trilogie is in zicht! Daarbij had ik ook een Pokémon Adventures Diamond, Pearl and Platinum manga box binnen gekregen, dus ik ging een beginnetje maken aan deze manga. Doordeweeks las ik ook telkens een paar hoofdstukken uit Rijk der Stormen.

Bingewatchavonturen

Naast het lezen, keek ik naar de volgende series:

  • Drag Race Holland seizoen 1 aflevering 7+8. Terechte winnaar, ben benieuwd of er een volgend seizoen komt!
  • Even tot hier seizoen 4 aflevering 3. Erg leuke aflevering, zo grappig dat Gordon ging zingen als Trump!
  • The Misfit of Demon King Academy seizoen 1 episode 9-11
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 9
  • Klikbeet seizoen 4 aflevering 5
  • Undercover seizoen 1 + seizoen 2 episode 1. Toffer dan verwacht!
  • The Mandalorian seizoen 2 episode 3
  • Disney Gallery: The Mandalorian seizoen 1 episode 1-4
  • RuPauls Drag Race Holi-Slay Spectacular.
  • Once upon a Time seizoen 2 episode 17-22. Hoewel ik lang niet alles leuk vond aan het tweede seizoen, kijk ik wel uit naar het volgende seizoen!

Op de woensdagavond keek ik naar Jingle Jangle, een zeer kleurrijke musicalfilm met veel POC-acteurs, maar helaas vond ik deze film een misser. Het was iets te bombastisch, terwijl het verhaal echt niet zo spectaculair was. Ik keek naar een andere kerstfilm, namelijk Lego Star Wars Holiday Special. Hele grappige en leuke special, een erg verfrissende remake met een licht kerstsfeertje.

Gameavonturen

Ik speelde de afgelopen week weer verder met Super Mario Galaxy. Ik had eerst 60 sterren, nu ga ik richting de 80 en verken ik nog een paar planeten voordat ik Bowser ga verslaan. Op de maandag speelde ik Dungeons and Dragons met vrienden. Op de vrijdag kreeg ik een code via Gamemania om een Zarude te downloaden in Pokémon Shield, dus deze had ik gescoord en ik verkende The Crown of Tundra nog wat meer.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik bij mijn ouders, dus daar kon ik bijpraten, spelletjes spelen en nog op bezoek bij mijn nichtje die jarig was. Ik gaf ook weer lekker veel bijles en ging ik op de zondag naar Rotterdam. Doordeweeks kreeg ik meer opdrachten voor werk, het wordt steeds uitdagender en ik leer steeds meer. Op de vrijdagochtend ging ik met mijn fangirl nog even de stad in. Het was gelukkig rustig, dus we konden wat winkelen. Ook trof ik voorbereidingen voor de verjaardag van mijn fangirl, welke vandaag is!

Dit zijn mijn avonturen van de afgelopen week. Lekker druk en genoeg gedaan, op naar de volgende week! Dan vertel ik alles over de verjaardag van mijn fangirl en andere momenten die ik heb meegemaakt.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.