De wekelijkse avonturen van een Fanboy #237

De afgelopen week was het een drukke week, maar ook een spannende week. Zo was het vrij druk op werk, en zat ik met mijn fangirl een tijdje thuis omdat ze een coronatest had gedaan. Een drukke week, welke ook vol zit met fandoms!

Leesavonturen

Ik ging deze week verder met het derde deel van de Accelerati-trilogie. Deze las ik op de woensdag uit, wat een topboek is dat zeg! Ik doe ook mee aan de readalong van De Gevallen Koning, dus elke dag las ik wat hoofdstukken uit dit boek en besprak ik het boek met andere lezers. Doordeweeks ging ik verder met Rijk der stormen, deze epische fantasy blijft me in zijn greep houden. Op de donderdag begon ik aan Schaduwbroer (dit verhaal speelt zich af in Japan, wat tot nu toe fantastisch is) en op de donderdagavond las ik de hardcover editie van Avatar: Team Avatar Tales/The Lost Adventures.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week had ik genoeg te bekijken, waaronder deze series:

  • Once upon a Time seizoen 3 episode 1+2
  • The Mandalorian seizoen 2 episode 4
  • Even tot hier seizoen 4 aflevering 4
  • Zondag met Lubach seizoen 12 aflevering 10
  • Disney Gallery The Mandalorian seizoen 1 episode 5-8
  • RuPauls Drag Race seizoen 1 episode 3-8
  • Klikbeet seizoen 4 aflevering 6

Op de dinsdagavond keek ik naar The Greatest Showman op Disney+, en op de woensdagavond keek ik naar The Christmas Chronicles 2. Wat ik daarvan vond, kan je aankomende week gaan lezen in mijn Wrap Up!

Gameavonturen

Ik speelde een beetje Pokémon Shield, bij een vriendin ruilde ik nog wat exclusieve Pokémon. Een paar exclusieve Pokémon voor The Crown of Tundra hebben we geruild, en nog wat legendarische Pokémon gevangen! Er valt nog genoeg te doen in de game, maar ik gok dat ik na het verzamelen van wat legendarische Pokémon en het meedoen aan de nieuwe league wel klaar ben met deze game.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was mijn fangirl jarig, dus dat hadden we lekker gevierd. Op de zaterdag gingen we bij een bevriend stel langs, en op de zondag (haar verjaardag) gingen we naar mijn kamer in Rotterdam. Daar had ik een speurtocht voorbereid waarbij mijn fangirl haar cadeaus kon vinden en de hele middag hadden we videobelgesprekken met haar vrienden en vriendinnen. Aan het eind van de middag kwamen mijn ouders en zusje op bezoek en we aten ook nog allemaal lekkere gerechten (zoals ramen, enchiladas en nachos). Ondanks de maatregelen was het een erg leuke dag! Doordeweeks werkte ik thuis, en kreeg ik veel extra opdrachten waardoor mijn werk volgeboekt zat. Erg fijn, want ik krijg steeds meer ervaring zoals het maken van budgetten en zie steeds meer wat er komt kijken bij een overname. Mijn fangirl was de dinsdag wat aan het hoesten, dus die liet zich testen. Gelukkig waren haar klachten erg mild, en kregen we donderdag te horen dat ze negatief getest was. Een enorme opluchting! Op de vrijdag was ik bij mijn ouders en bezocht ik nog een goede vriendin. Tot slot kocht ik ook een abonnement op JapanesePod101, zodat ik gemotiveerd raak om mijn Japans bij te houden!

Weer een bevlogen week, maar wel een hele leuke! Helaas hoorden we dat de oplevering van ons appartement wat ik uitgesteld, maar we maken al wat voorbereidingen voor de verhuizing. Hopelijk kunnen we begin 2021 in ons appartement gaan en er wat moois van maken!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.