De wekelijkse avonturen van een Fanboy #238

De afgelopen week was een week met veel nieuwtjes. Er gebeurt zo veel, maar dat is juist erg leuk! Er gaan veel mooie dingen aankomen, dus lees snel verder terwijl ik je bij praat.

Leesavonturen

Op de zaterdagochtend las ik Schaduwbroer uit, een erg mooi verhaal! Daarna begon ik aan Terug naar Raas, welke ik op de maandag uit las. Ik deed nog steeds mee met de readalong van De Gevallen Koning, welke we op de maandag uitlazen. Doordeweeks las ik ook dagelijks in Rijk der Stormen en begon ik aan De toren van Nero, het laatste deel van de Apollo-serie van Rick Riordan!

Bingewatchavonturen

Ook keek ik naar de komende series:

  • The Misfit of Demon King Academy seizoen 1 episode 11+12
  • Attack on Titan seizoen 3 episode 4-6
  • Klikbeet seizoen 4 aflevering 7
  • Undercover seizoen 2 aflevering 2
  • The Mandalorian seizoen 2 episode 5

Verder keek ik naar de film Four Christmases, een vermakelijke film die tegen het randje van cringy aan zit, maar gelukkig daar niet over heen ging. Op de donderdagavond keek ik naar Instant Family, die zowel erg grappig als erg emotioneel is. Pleegouders worden doe je niet zo maar, de film wist echt een realistische visie hierop te belichten.

Gameavonturen

Helaas had ik geen games gespeeld deze week. Wel staat op de planning om verder te gaan met Super Mario Galaxy, en ik wil wat legendary raids doen in Pokémon Shield!

Persoonlijke avonturen

De afgelopen week was nog vrij druk op werk, want ik kreeg steeds meer te doen! Met een maandafsluiting die spoed had en een aankomende jaarafsluiting kon ik veel betekenen voor mijn leidinggevende. Daarbij kregen we te horen dat het appartement van mijn fangirl en ik naar alle waarschijnlijkheid in januari opgeleverd gaat worden. Iets later dan verwacht, maar nu kunnen we aan de slag om voorbereidingen te treffen! Ik was nog langsgelopen, en er is duidelijk vooruitgang. Ook kregen we nog fantastisch nieuws te horen, want mijn fangirl is aangenomen voor een hele leuke communicatiefunctie in Rotterdam. Ze kan volgende week al beginnen, lekker snel! Ook heb ik mijn proeftijd officieel doorlopen en is mijn vaste contract binnen. Zo veel feest!

Ik ben zo blij door de afgelopen week, allemaal fijn nieuws! De volgende week gaan we lekker door met werken en hopen we steeds meer voorbereidingen te treffen voor onze verhuizing (waar ik de komende tijd vast nog wel een blog over zal schrijven, omdat een woning vinden als starter nog vrij lastig is). We hebben zo veel geluk, dus ik ga met veel plezier door naar de volgende week!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.