De wekelijkse avonturen van een Fanboy #239

De afgelopen week was het erg koud buiten, maar binnen kan ik mij prima vermaken. Afgezien van een wandeling als lunchpauze doe ik veel thuis, zowel op lees- als kijkgebied!

Leesavonturen

De Aniway kwam binnen, weer een nieuwe editie van het geweldige magazine rondom Japanse geekcultuur! Ik heb weer aardig wat anime, manga en games die ik wil uitproberen. Ik las verder in Rijk van Stormen en ik las De tempel van Nero uit, het laatste deel van De beproevingen van Apollo. Wat een einde zeg!

Bingewatchavonturen

Ik kijk een aantal films en series, waaronder deze:

  • The Mandalorian seizoen 2 episode 6+7. Geschreeuwd naar de televisie, de zesde aflevering was zo spannend en schokkend! De meest recente aflevering vond ik ook erg sterk, ik kan niet wachten op vrijdag zodat ik de laatste aflevering kan zien!
  • RuPaul’s Drag Race All Stars seizoen 5. Erg leuk seizoen met een terechte winnaar!
  • Klikbeet seizoen 4 aflevering 8.
  • Draadstaal seizoen 12 aflevering 1.
  • Attack on Titan seizoen 3 episode 7+8. Hopelijk snel up-to-date proberen te zijn, het vierde seizoen wordt namelijk de laatste!
  • Star Wars The Clone Wars seizoen 1 episode 1+2. Erg leuk tot nu toe, wij kijken rustig verder!
  • Undercover seizoen 2 aflevering 3-6.
  • The Misfit of Demon King Academy seizoen 1 episode 13.

Ik keek op de zaterdagmiddag naar Mulan, een oké film maar niet heel denderend. Blij dat ik niet extra heb betaald twee maanden terug! Op de donderdagavond keek ik naar The Happiest Season, een romantische kerstfilm met een lesbische relatie. Echt ontzettend leuk, ik ben fan!

Persoonlijke avonturen

We vierden dit jaar geen Sinterklaas, maar bij mijn ouders was het wel gezellig. We keken naar twee shows van Sinterklaas en hadden lekkernij in huis gehaald. Ook maakte ik met mijn fangirl nog een wandeling op het strand, gelukkig was het niet ontzettend koud! Op de zondag bezocht ik nog een goede vriendin en ging ik weer naar Rotterdam toe. Mijn fangirl begon op de woensdag met haar fulltimebaan, waar ze heel blij mee is! Aan het einde van de week ging ik weer een weekend naar mijn ouders.

Genoeg nieuwe ontwikkelingen hier dus, want mijn fangirl heeft veel plezier in haar nieuwe fulltime baan. Op mijn werk wordt het ook wat drukker, dus ik bikkel nog even door! Daarnaast uiteraard nog veel bloggen, want zoals je kan zien kan ik over genoeg fandoms schrijven!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.