De wekelijkse avonturen van een Fanboy #242

De tweede week van mijn kerstvakantie is ook weer voorbij. Bijles geven, oud en nieuw vieren en meer, we maakten er het beste van! Ik kon in ieder geval genoeg doen wat betreft lezen en bloggen, dus ik wist mijn tijd goed te vullen.

Leesavonturen

In de kerstvakantie was ik veel verschillende boeken aan het lezen. Ten eerste las ik Slapen in een zee van sterren. Een zeer dikke pil, maar ik kom vooruit! Ook las ik het elfde deel van Sword Art Online, welke weer erg prettig leest. Zo fijn om herinneringen aan de anime op te halen, en ik ga snel verder met de rest van de delen! Daarbij las ik Huis van de Nacht 1: Verkozen, een reread. Wat en afschuwelijk boek, maar het haten op een boek is aan de andere kant zo lekker. Ook las ik verschillende volumes van Pokémon Adventures: Diamond, Pearl & Platinum, deze box is nu uit! Mijn fangirl kreeg voor kerst Heartstopper, welke ik van haar mocht lezen. Een erg mooie graphic novel over twee jongens die verliefd worden, de vervolgdelen wil ik zeker lezen!

Bingewatchavonturen

De komende series heb ik de afgelopen week gezien:

  • The Day I Became a God seizoen 1 episode 11.
  • Draadstaal seizoen 12 aflevering 4.
  • Attack on Titan seizoen 4 episode 4.
  • Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 episode 1+2.

Tijdens tweede kerstdag keken we met het gezin naar Operation Christmas Drop (erg zoetsappig) en naar Soul, welke echt een prachtige film was. Later in de week keken we naar Death to 2020, welke een erg sarcastische ondertoon wist te geven aan het afgelopen jaar. Het is dan wel van de makers van Black Mirror, maar deze special is juist erg grappig!

Gameavonturen

Op de derde kerstdag deden we met z’n zessen 30 Seconds, waarbij we zelf briefjes maakten. De eerste ronde konden we het omschrijven, in de tweede ronde mochten we één woord gebruiken en tot slot een ronde waarin we dingen moesten uitbeelden. Erg gelachen! Ik speelde ook nog Ligretto met mijn fangirl, een spel vol stress als je niet tegen gehaast kan.

Persoonlijke avonturen

Tijdens tweede kerstdag was het even spannend, want ik had keelpijn en was verkouden. Oei! Meteen laten testen en de rest van de visite (mijn zusje en haar vriend) afbellen. We hadden een rustige tweede kerstdag, maar gelukkig kreeg ik de dag erna de melding dat ik negatief was. Gelukkig maar! Op die dag haalden we kerst in, inclusief leuke cadeautjes onder de kerstboom. Ook maakten mijn fangirl en ik onze aankomende YA-boekenpodcast bekend, Hold My Book! Begin 2021 zal onze eerste aflevering verschijnen, we hebben er zin in! Oud & Nieuw was redelijk rustig met mijn fangirl en ouders, maar we vermaakten ons prima met een borrelhapje en verschillende cabaretiers.

Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2021! Volgende week kan ik weer druk aan het werk, dat wordt veel nieuwe dingen leren met een nieuw financieel systeem. Ik kan niet wachten!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.