De wekelijkse avonturen van een Fanboy #243

De afgelopen week was het een gekke tijd. Nederland kan beginnen met vaccineren en in de USA werd het parlement bestormd, een bizar en nogal eng moment. Daarnaast stond ik niet stil wat betreft werk, dus je kan stellen dat het een enerverende week was.

Leesavonturen

Ik heb veel gelezen in Slapen in een zee van sterren. Een dikke pil, maar ik kom vooruit. Voor de rest heb ik geen andere boeken gelezen, maar door de drukte staat het even op een laag pitje. Na dit boek heb ik in ieder geval nog genoeg dat ik wil lezen, dus ik ben niet uitgelezen!

Bingewatchavonturen

Een aantal series kwamen uit, dus ik heb genoeg gezien de afgelopen week.

  • Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 episode 1-6.
  • Wie is de Mol seizoen 21 aflevering 1. Leuk, een nieuw seizoen! Tot nu toe heb ik niet specifieke verdachten, dus ik laat me verrasen.
  • The Great Pretender seizoen 2. Op de een of andere manier veel aangrijpender dan het eerste seizoen, ik ben fan geworden!
  • The Day I Became a God seizoen 1 episode 12. Helaas een wat vreemd einde die erg emotioneel moest overkomen, maar het deed me weinig.
  • Modern Family seizoen 11 episode 1-8
  • Draadstaal seizoen 12 aflevering 5

Daarnaast keek ik naar twee films, namelijk Lego Movie 2 en Get Out. De eerste film was erg grappig en fantasierijk, terwijl de tweede een hele spannende horrorthriller was die je met gemak een tweede keer kan kijken als je eenmaal het einde weet.

Gameavonturen

Ik speelde weer met mijn familie een spelvariant van 30 Seconds, wat weer erg grappig was. Ook speelde ik weer een paar potjes Super Mario Kart Deluxe, waarin ik weer mijn racekunsten kon vertonen. Op de maandagavond had ik weer een Dungeons and Dragons avond, welke erg gezellig was!

Persoonlijke avonturen

Het was zoals ik in het begin al zei een bijzondere week. Ik kon weer aan de slag met werk en we gaan een drukke periode tegemoet. We stappen over op een ander systeem en we moeten het jaar afsluiten, dus ik kon zelfs wat uren extra werken. Daarbij hadden mijn vriendin en ik ons jubileum, we hebben nu vier jaar! Op de dag zelf konden we door werk niet bij elkaar zijn, maar op de vrijdag haalden we dat in met lekker veel sushi!

Het jaar begint erg vreemd, maar het nieuws over de vaccins is wel hoopvol. Met een beetje geluk kunnen we na dit jaar weer een normaal leventje hebben, er is licht aan de horizon! Tot die tijd ga ik verder met werken, krijgen we hopelijk snel meer nieuws over ons appartement en lees en kijk ik vrolijk door.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.