De wekelijkse avonturen van een Fanboy #244

Weer een week voorbij, een week met genoeg fandoms en een hoop werk. Met de jaarafsluiting zijn we werk erg druk, dus ik kan wat extra uurtjes maken. Na het werk wel lekker uitrusten en leuke dingen doen! Genoeg te vertellen in mijn wekelijkse overzicht.

Leesavonturen

Deze week las ik Slapen in een zee van sterren uit. Een dikke pil, maar ik ben er nu doorheen! Daarbij begon ik aan het tweede deel van Huis van de Nacht (voor onze podcast Hold my Book) en las ik Fire Nation Legacy en Avatar’s Chronicle.

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik de komende series:

 • Wie is de mol seizoen 21 aflevering 2
 • Star Wars The Clone Wars seizoen 1 aflevering 3-5
 • Once upon a Time seizoen 3 episode 3-5
 • Modern Family seizoen 11 episode 8-18. Mooie afsluiter van deze serie!
 • Draadstaal seizoen 12 aflevering 6
 • The Promised Neverland seizoen 2 episode 1
 • Attack on Titan seizoen 4 episode 5. Ik ben zo benieuwd naar de volgende aflevering!
 • Deca-Dence seizoen 1 episode 1-10
 • WandaVision seizoen 1 episode 1+2
 • Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 episode 5-10.

Op de vrijdagavond keek ik met vrienden een hele slechte Disneyfilm, namelijk Z-O-M-B-I-E-S. Een soort high school musical meets Romeo & Julia met zombies en cheerleaden. Het was afschuwelijk, maar wel leuk om online met vrienden te zien!

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden online, en de kans is groot dat we binnenkort de climax gaan meemaken… Ik hoop binnenkort weer veel te spelen op mijn Switch, maar door mijn werk zat dat even op een laag pitje.

Persoonlijk avonturen

In het weekend was ik bij mijn fangirl in Tilburg, waar we een rustig weekend hadden waarin we ook nog veel wandelingen door de buurt maakte. Op de zondag ging ik terug naar Rotterdam, en kon ik hard aan de bak met werk. Daarbij kreeg ik leuk nieuws, want mijn opdracht bij mijn huidige opdrachtgever is verlengd! Door een overname van het bedrijf en de overstap naar een nieuw systeem is de opdracht erg leerzaam geworden, dus ik ga graag nog blijven voor de komende maanden. Op de donderdagavond ging ik weer naar mijn ouders, een weekend verblijven bij de familie!

Volgende week heb ik twee essentiële bezoeken op werk (ik werk al sinds het begin thuis, maar nu moet ik wat doen wat niet thuis kan), maar staan er genoeg fandoms op de planning die ik wil verkennen. En, hoe is het met jou?

2 reacties

 1. Oeeeh hoe vond je Slapen in een zee van sterren? Ik ben er zo nieuwsgierig naar, maar wat jij zegt: hij is best dik!

  1. Ik vond hem wel tof, maar hij is inderdaad wel erg overdreven qua pagina’s. Het is wel een afgerond verhaal, dus dat is heel fijn! Mijn recensie komt in februari online 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.