De wekelijkse avonturen van een Fanboy #245

De afgelopen week was het in de wereld erg hectisch. Een nieuwe persconferentie, Biden die president is geworden (yes!) en een avondklok. Er was genoeg gebeurd, en ook bij mij was het een drukke week. Genoeg te bespreken dus!

Leesavonturen

Op de zaterdag begon ik aan Dit is Japan, welke ik bestelde bij de plaatselijke boekhandel. Echt een prachtig boek! Ook las ik het tweede deel in Huis van de Nacht en ging ik beginnen met Apocalyps. Door de drukte van mijn werk kon ik niet al te veel lezen, maar op de vrijdag (mijn vrije dag) kon ik wel wat sprintjes maken!

Bingewatchavonturen

In deze week keek ik naar de volgende series:

 • Deca-Dence seizoen 1 episode 11+12
 • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town? seizoen 1 episode 1+2
 • The Promised Neverland seizoen 2 episode 2
 • Log Horizon seizoen 3 episode 1. Na jaren weer een nieuw seizoen, tof!
 • Re:Zero Starting Life in another world seizoen 2 episode 14+15
 • Alice in Borderland seizoen 1. Wat een geweldige Japanse Netflix Original! Hier komt nog een recensie van, maar nu al hyped voor het vervolg.
 • Wie is de mol seizoen 21 aflevering 3
 • Draadstaal seizoen 12 aflevering 7
 • Attack on Titan seizoen 4 episode 6. Epische aflevering!
 • Disenchantment seizoen 3 episode 1.
 • Fate: The Winx Saga seizoen 1 episode 1

Ik keek ook nog een klassieker met vrienden via Netflix Party, namelijk Mean Girls! Erg grappig helemaal als je achteraf de podcast van De Vierkanten Ogen Show erover kan luisteren. Op de vrijdagavond keek ik naar Bad Boys for Life, welke erg vermakelijk was.

Gameavonturen

Op de maandag had ik Dungeons and Dragons, waar we enorme sprongen maakten in onze campaign. We zijn inmiddels level 11, dus we zijn al ver!

Persoonlijke avonturen

Na een weekend bij mijn ouders gezeten te hebben, kon ik na een controle in het ziekenhuis weer terug naar Rotterdam. Gelukkig was in het ziekenhuis alles goed en kan ik zelfs minderen in sommige medicijnen, erg fijn! Deze week ben ik zelfs naar twee verschillende kantoren gegaan voor werk. Ik werk al vanaf het begin thuis, maar voor bepaalde klussen moest ik aanwezig zijn op kantoor om dingen uit te printen. Gelukkig kon ik afstand bewaren en waren de panden groot (bij het kantoor waar ik werk had ik zelfs een eigen kamer), maar het liefst blijf ik thuis met deze omstandigheden. Maar goed, zo kon ik voor het eerst wat collega’s zien, dat was enerzijds wel fijn. Door een overstap naar een nieuw systeem moeten we veel doen, dus zelfs mijn gebruikelijke vrije vrijdag moest ik opgeven om te werken en wat taken af te maken. Even wat overwerken, maar dat is geen probleem!

Daarbij hebben de eerste bewoners van het appartementencomplex te horen gekregen dat ze halverwege februari de sleutels krijgen. Helaas heeft ons gebouw nog niks gehoord, maar nu komt het wel dichterbij! Mijn vriendin en ik zitten al in een buurtapp, dus het is nu afwachten op een definitieve datum. Ik zal nog een keer als de datum bekend is een blog plaatsen over onze appartementenzoektocht, want het was een lange weg die gelukkig een mooi plekje heeft opgeleverd.

Het zijn gekke weken, maar naast het werken kon ik gelukkig nog wel andere leuke dingen doen. Na deze drukke periode op werk kan ik het iets rustiger aan doen, dus nog even bikkelen en dan meer bewegingsruimte. En, hoe is het bij jou?

2 reacties

 1. Klinkt als een goeie week! Ik werk zelf ook liever thuis, maar ja, soms moet je. Ben wel benieuwd naar wat voor nieuw systeem jullie gebruiken. Werk zelf als SAP-consultant dus ik ben geïnteresseerd :p

  1. We zijn overgestapt van Exact naar Navision 2009, maar we gaan dit jaar nog overstappen naar de nieuwe versie van Navision! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.