De wekelijkse avonturen van een Fanboy #246

De afgelopen week stond Nederland niet stil. Veel spanningen in steden rondom de avondklok en veel nieuws over vaccins, we gaan nog wat spannende tijden tegemoet. Ikzelf heb een vrije rustige week gehad waarin ik hard werkte, maar ik heb uiteindelijk een erg leuk einde gehad van deze week. Lees snel verder waarom!

Leesavonturen

De afgelopen week las ik verschillende boeken. Zo las ik een hoop uit Apocalyps, welke ik op de vrijdag uitlas. De opbouw was wat traag, maar het einde vond ik erg sterk! Ook las ik weer wat hoofdstukken uit Dit is Japan, een fantastisch boek vol mooie informatie over mijn favoriete land. Daarbij ging ik weer verder in het tweede deel van Huis van de Nacht.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik weer een hoop series, dus bij deze het overzicht!

 • Fate: The Winx Saga seizoen 1 episode 2-6. Ik wil optimistisch terugkijken op deze serie, maar eigenlijk is het een flop en heeft het behoorlijk veel problematische dingen…
 • Wie is de mol seizoen 21 aflevering 4
 • Disenchantment seizoen 3 episode 2-7
 • The Promised Neverland seizoen 2 episode 3+4
 • Draadstaal seizoen 12 aflevering 8
 • Re:Zero Starting Life in Another World seizoen 2 episode 16
 • Log Horizon seizoen 3 episode 2
 • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town? seizoen 1 episode 3.
 • Attack on Titan seizoen 4 episode 7.

Op de vrijdagavond keek ik nog via Netflix Party naar Call me by your name, maar ik had misschien iets te hoge verwachtingen. Hij was wel emotioneel op het einde, maar ik was eerder gefrustreerd door het slot.

Gameavonturen

Op de dinsdag had ik online een avondje Dungeons & Dragons, waarin we een zeer lastig gevecht hadden dat we gelukkig hadden overleefd. De bedoeling is wel om meer te gamen op mijn Nintendo Switch, want ik kan nog genoeg spellen uitspelen!

Persoonlijke avonturen

Het is nogal een vreemde week geweest met de avondklok, maar gelukkig was het in mijn deel van Rotterdam nog vrij rustig. We maakten vooruitgang op werk wat betreft de jaarafsluiting en in het weekend nog ik met mijn vriendin wandelen door de stad. Zo liepen we langs ons aankomende appartement, waarbij we ook leuk nieuws kregen! We krijgen begin maart onze sleutels, dus dan gaan we in maart eindelijk verhuizen in ons nieuwe stekkie. Onwijs veel zin in! Op de donderdag kon ik na werk naar mijn ouders toe, dus daar kan ik een weekend verblijven.

Een bizarre week, maar wel met het goede nieuws dat we eindelijk weten wanneer we de sleutels krijgen van ons appartement. Dat wordt voorbereidingen treffen en uitkijken naar het samenwonen!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

 1. Klinkt als een goeie week. En gefeliciteerd met jullie huisje! Nu maar wachten op de sleutels.

  1. Dank je wel, vanaf 2 maart kunnen we er eindelijk in! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.