De wekelijkse avonturen van een Fanboy #247

De afgelopen week heb ik het rustig aan gedaan, helemaal omdat het winterweer enorm aan het losbarsten is. Niet al te veel gedaan, ook vanwege de drukte, maar ik heb alsnog wat tijd kunnen besteden aan wat fandoms.

Leesavonturen

Ik begon aan Het onzichtbare leven van Addie LaRue, welke tot nu toe ijzersterk is! Het is een heel mooi boek met een rustige opbouw, maar zo fijn geschreven. Daarbij las ik verder in Dit is Japan, deze las ik op de dinsdag uit. Ook ging ik weer verder met Webtoon-comics. Zo las ik Omniscient Reader, waarin een jongen een verhaal op internet las over het einde van de wereld, en na het laatste hoofdstuk erachter komt dat de apocalyps start… Heel spannend, en fijn dat ik nu achter elkaar veel hoofdstukken kan lezen!

Bingewatchavonturen

Ik keek naar deze series:

  • Make-Up Cup aflevering 1-3. Zo tof hoeveel talent deze jonge kinderen hebben, en geweldig om te zien dat bijna de helft van de kandidaten een jongen is.
  • Wie is de mol seizoen 21 aflevering 5. Pfoeh, wat is het toch lastig om de mol te ontmaskeren!
  • Runaways seizoen 1 episode 1-5.
  • Draadstaal seizoen 12 aflevering 9.
  • WandaVision seizoen 1 episode 4+5. Wat wordt dit een gave serie zeg!
  • Log Horizon seizoen 3 episode 3.
  • The Promised Neverland seizoen 2 episode 4.
  • Attack on Titan seizoen 4 episode 8.
  • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town? seizoen 1 episode 4.

Gameavonturen

Deze week begon ik weer te spelen op mijn Nintendo Switch, zo speelde ik weer een aantal level in Mario Galaxy. Ik heb het spel bijna uitgespeeld en hoop ook snel Mario Sunshine en Mario 64 te gaan spelen.

Persoonlijke avonturen

Vorige week kregen we het nieuws te horen dat we in maart kunnen verhuizen naar ons appartement, dus we konden al beginnen met het treffen van wat voorbereidingen. Ook maakte ik met mijn familie een grote wandeling in Rotterdam waar we het appartement nog even bezochten, het is echt bijna af! Voor de rest kon ik hard werken doordeweeks en gaf ik nog wat online bijlessen. Op de donderdag ging ik naar mijn ouders en ga ik daar waarschijnlijk door het winterweer een week zitten.

Een vrij rustige week, maar we houden onszelf wel bezig! Ik leer af en toe Japans, ben fanatiek aan het bloggen en als ik eenmaal klaar ben met werk is er genoeg te doen. Ik kan in ieder geval niet wachten op eind maart, want dan zitten we in ons appartement!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.