De wekelijkse avonturen van een Fanboy #248

De afgelopen week had ik het erg druk werk. Het is even schakelen met een nieuw systeem dat we gebruiken, maar daardoor blijf ik wel lekker aan de slag! Daarnaast kon ik nog genoeg andere dingen doen, zoals voorbereidingen treffen voor onze verhuizing. Genoeg te bespreken!

Leesavonturen

Deze week las ik Het onzichtbare leven van Addie LaRue uit, een prachtig verhaal over een meisje die al eeuwen over de aardbol loopt, zonder dat ze herkend wordt. Mijn recensie gaat erg lovend zijn! Daarbij las ik Love potion, een kort verhaal van Cindy Paul (everafterprint) die in een prachtige uitgave te vinden is. Echt van genoten, en de illustraties zijn prachtig! Verder las ik het eerste en tweede deel van My Hero Academia. Deze beslaat al bijna het eerste seizoen van de anime, dus ik kan niet wachten om mijn collectie uit te breiden en verder te zijn dan de serie! Mijn fangirl vindt het huidige verhaal heel grimmig worden, dus ik ben heel benieuwd wat er gaat komen. Tot slot begon ik aan het twaalfde deel van Sword Art Online.

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar de volgende series:

 • Wie is de mol seizoen 21 aflevering 6. Ik zit nu op Charlotte, maar door alle theorieën die ik hoor bij de Trust Nobody podcast ben ik wel aan het twijfelen…
 • Draadstaal seizoen 12 afleverig 10.
 • Zondag met Lubach seizoen 13 aflevering 1.
 • The Promised Neverland seizoen 2 episode 5.
 • Marvel’s Runaways seizoen 1 episode 6+7.
 • Attack on Titan seizoen 4 episode 9.
 • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town? seizoen 1 episode 5.
 • Make-up Cup seizoen 1 aflevering 5.
 • Vikings seizoen 4 episode 1-5. Eindelijk weer verder met de serie, ik zit er weer helemaal in!
 • Log Horizon seizoen 3 episode 4.
 • Re:Zero Starting Life in Another World. Seizoen 2 episode 17.

Gameavonturen

Deze week kon ik eindelijk weer gamen, dus ik ging aan de slag in Super Mario Galaxy op de Switch. Ik heb Bowser verslagen en heb nu 81 sterren, maar ik twijfel nog om verder te sparen tot ik alle sterren heb. Eerst maar Mario 64 spelen, daar ben ik nu aan begonnen! Lekker nostalgisch, maar wat een belabberde graphics, haha! Ook speelde ik Jack in the box met vrienden online, wat een hilarische spellen zijn dat zeg!

Persoonlijke avonturen

Deze week was het dus erg druk op werk, maar ik ging ook voorbereidingen treffen voor de verhuizing. Zo hebben we laminaat gevonden en zijn we aan de slag met alle dingen die we moeten regelen. Erg spannend, maar wat hebben we er zin in om eind maart verhuisd te zijn!

Dit was mijn afgelopen week. Hoe is het bij jou, nog aan het genieten van de sneeuw? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.